Η ζωή μου...η ζωή μας! Μέρος Β'

Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Αυτή είναι η λέξη.
Διαθήκη!! :cry: Και όπως θα βλέπουμε τα σημερινά πράγματα μετά από χρόνια....

:cry: :cry:

Είμαστε τόσο τυχεροί , που είμαστε εδώ όλοι μαζί....
Μέσα από την αγάπη και τις εμπειρίες να καταλάβουμε και να ξεχωρίζουμε , τις περγαμηνές, τα συστήματα και τα ρεύματα για να μπορούμε να αυτοπροσδιοριζόμαστε και να σπάμε μία αλυσίδα τη φορά... :cry:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αχ Βάσω! :cry: :)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναι γλυκιά μου Ντάννυ... "μοιράζομαι" σημαίνει "ελευθερώνω"...

Και η ελευθερία από τον φόβο, μόνο μέσα από αυτήν την διαδρομή μπορεί να υλοποιηθεί...

Δεν σε δεσμεύω με τις πράξεις σου, γιατί δεν υπάρχουν ρόλοι που να με κάνουν να φοβηθώ τις πράξεις σου! Αυτή ειναι η διαδρομή του "μοιράζομαι", που σε φτάνει στο τέλος του φόβου...

Ε μετά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, από την δόνηση του πνεύματος, που εμείς οι άνθρωποι την λέμε "ευλογία"...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Η "διδασκαλία" πλέον βιώνεται...δεν υπάρχει χωράφι για να φυτευθεί ο σπόρος της, είναι γεματα όλα από αυτήν...
Τα γαϊδουράγκαθα πρέπει να βγάλουμε, που τον "κρύβουν"...

Ποσο το νοιωθω αυτο δεν λεγεται και ποσο "τυχαια"το διαβαζω κι αυτο δεν ομολογείται :roll:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δωρούλα...όλοι μαζί εμείς, "ξαναμαζευόμαστε" σιγά σιγά!

αυτό νιώθω και αυτή είναι για μένα η επιβεβαιώση όλης της βιωμένης διδασκαλίας...

η "ευλογία" του ΕΙΜΑΣΤΕ μαζί!!!!!!!!!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δεν σε δεσμεύω με τις πράξεις σου, γιατί δεν υπάρχουν ρόλοι που να με κάνουν να φοβηθώ τις πράξεις σου!
Ω, Βάσω μου!τι είπες τώρα!!! :cry:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Μπράβο Δωρακι μου ,οτι δεν προκάμω εγω φραφε το εσυ για να μας προφταινει η Βασω ....και τις δυο. :D

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Νιώθεις εσύ και μαζί με σένα και μεις!!!!!!!!

Τι υπέροχο το μόνος , αλλά και τι υπέροχο το μαζί!!!!!

Μόνο όταν το νιώσει κάποιος, τότε μπορεί να καταλάβει!!!!

Ναι ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ και ΜΑΖΙ!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η υπέρβαση από την ύλη, δεν σημαίνει ότι την "μαστιγώνω"...αλλά ότι την σέβομαι!!!
Και ότι σέβομαι δεν το φοβάμαι, ούτε το αλλοτριώνω...

Και ότι δεν φοβάμαι, το αγαπάω!!!

Αυτή είναι η διδασκαλία της αγάπης και όχι αυτό που μας μάθανε...

"αν σε χτυπήσει κάποιος στο ένα μάγουλο, γυρισέ του και το άλλο..."

Πόσο ρηχό και επιφανειακό ακούγεται...Και πόσο δύσκολο να το σεβαστείς...γιατι στην ουσία φοβάσαι το μήνυμά του!!!

Εικόνα

Δημοσίευση από toxotis »

Ναι ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ και ΜΑΖΙ!!!!
Namaste! (πανυγηρίζω τον εσωτερικό σου εκείνο τόπο, όπου και οι δυό μας είμαστε ένα!)

http://vickytoxotis.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
toxotis

Δημοσίευση από toxotis »

ότι σέβομαι δεν το φοβάμαι, ούτε το αλλοτριώνω...

Και ότι δεν φοβάμαι, το αγαπάω!!!

Αυτή είναι η διδασκαλία της αγάπης και όχι αυτό που μας μάθανε...
Namaste! (πανυγηρίζω τον εσωτερικό σου εκείνο τόπο, όπου και οι δυό μας είμαστε ένα!)

http://vickytoxotis.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η πνευματική ενέργεια σαν καταλύτης της θεραπείας

Η υποστήριξη του θεϊκού σχεδίου απαιτούσε αμέριστη βοήθεια, όσο η εποχή πλησίαζε. Η βοήθεια αυτή εδόθη κωδικοποιημένη μέσα από την σκάλα των 7 ενεργειακών κέντρων, που έφερνε σε επαφή τον άνθρωπο με τα λεπτοφυέστερα πεδία του.
Αυτά τα «σκαλοπάτια» έδιναν την δυνατότητα στον άνθρωπο να ενωθεί με όλα τα πεδία και του επέτρεπαν την επεξεργασία τους, ανεβάζοντας την δόνηση της συνείδησης σταδιακά, ώστε να προετοιμαστεί ενεργειακά να ενωθεί με το πνεύμα, μέσω της ψυχής!

Η σωστή τροφοδότησή τους με ενέργεια έγινε το «μήνυμα» της κάθε θεραπείας, μια και ουσιαστικά η δόνηση του κάθε σκαλιού ήταν ο αρχέγονος ήχος της αρχέτυπης ύπαρξης του ανθρώπου, χαρτογραφημένη στο υλικό του σώμα. Αυτός ο «χάρτης» δόθηκε στην ανθρωπότητα για να μπορεί να σηκώσει το «ανάστημά» της στο ύψος του θεού…

Μέσα από διάφορες ονομασίες, μέσα από διάφορες διαδρομές, που η ανθρώπινη νόηση επινόησε για να ορίσει το «ύψος» των ανθρώπων, οι άνθρωποι ξεκίνησαν το ταξίδι της «επιστροφής», νιώθοντας τον χάρτη που υπήρχε χαραγμένος στην ψυχή τους, σαν αλήθεια. Αυτή η οδός που θα έκανε την συνείδηση τους να μην κοιτάει «ψηλά», αλλά να ανέβει ψηλά για να γίνει ένα με το Πνεύμα, επιστρέφοντας ξανά στην κατάσταση της θεότητας, μέσα από την αγάπη!

Το ανθρώπινο σώμα ήταν ο ίδιος ο χάρτης!!

Οι επτά σφαίρες, γεμάτες από την θεϊκή ουσία της ύπαρξης, από την 9η πνευματική διάσταση, δόθηκαν στους ανθρώπους για να τους βοηθήσουν να αναγνωρίσουν την διαδρομή, μέσα από τον ήχο τους.
Η πρώτη σφαίρα αντιστοιχούσε σαν ήχος στον πλανήτη Δία και στο πρώτο ενεργειακό κέντρο
Η δεύτερη στον πλανήτη Πλούτωνα και στο δεύτερο ενεργειακό κέντρο
Η τρίτη στον πλανήτη Ουρανό και στο τρίτο ενεργειακό κέντρο
Η τέταρτη στον πλανήτη Αφροδίτη και στο τέταρτο ενεργειακό κέντρο
Η πέμπτη στον πλανήτη Ερμή και στο πέμπτο ενεργειακό κέντρο
Η έκτη στον πλανήτη ΄’ρη και στο έκτο ενεργειακό κέντρο
Η έβδομη στον ουράνιο σώμα Ήλιος και στο έβδομο ενεργειακό κέντρο

Οι άνθρωποι άρχισαν να αναζητούν τις λύσεις των ερωτημάτων τους, μέσα από τους πλανήτες, οριοθετώντας και την διαδρομή τους και την μοίρα τους! Αναγνώριζαν τους μυστικούς κώδικες των ήχων των πνευματικών σφαιρών, σαν μια αρχέγονη γνώση και άρχισαν να την επεξεργάζονται νοητικά. Ανέλυσαν και κατέγραψαν τα «δώρα» των πλανητών και τα απέδωσαν στην σοφία του Σύμπαντος ΄Οντος, εξελίσσοντας στο φυσικό τους περιβάλλον την αρχαία επιστήμη της αστρολογίας.

Τα ενεργειακά κέντρα, οι μεσημβρινοί, τα όργανα του ανθρώπινου σώματος, όλα αποτέλεσαν σταθμούς του νοητικού πεδίου των ανθρώπων που αναζητούσαν απεγνωσμένα διόδους να στηρίξουν την εσωτερική δομή της ψυχής. Η ανατολική και δυτική φιλοσοφία διαχώριζε μεν τις διαδρομές, αλλά όλες είχαν σαν κίνητρο την βαθύτερη επιθυμία του ανθρώπινου όντος να ενωθεί με την αρχή του και να βρει την θέση του στο Σύμπαν. Καμία διαδρομή δεν ήταν σωστότερη από την άλλη, αλλά απλά διαφορετική. Ο καθένας όφειλε να αναπτύξει την δική του, ανακαλύπτοντας τις βαθύτερες αξίες της μοναδικότητάς του, αφήνοντας το ίδιον φως να λάμψει.

:D :D :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Οσοι οι άνθρωποι, τόσα και τα ψυχικά σχέδια. Η εσωτερική γνώση που αναδυόταν από κάθε άνθρωπο, μπορεί να αποτέλεσε μια σοβαρή θεμελίωση της δομής της ανθρώπινης φύσης, μα δεν έπαυε να εκφράζει την ατομική διερεύνηση και τον ατομικό προβληματισμό και να αντιμετωπίζεται από ένα σύνολο ανθρώπων με σκεπτικισμό και αμφισβήτηση. Δια μέσου των αιώνων ο άνθρωπος προσπαθούσε να βρει ασφαλείς τρόπους να τον οδηγήσουν πίσω στην πηγή του, θέλοντας να αλληλεπιδρά στην ίδια συχνότητα με το σύνολο της ανθρωπότητας.
Η αρχέγονη μνήμη της ενότητας λειτουργεί καταλυτικά στην αιτία της μοναξιάς των ανθρώπων, που αναζητούν ένα σύστημα για να ανήκουν.

Παρατηρώντας κανείς τις θεμελιώδεις αρχές κάθε θρησκείας και κάθε φιλοσοφίας, θα κατανοήσει ότι οι διαφοροποιήσεις τους βασίζονται σε επιφανειακά δόγματα που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, προσπάθησαν να θέσουν όρια στο αρχικό ένστικτο της ανθρώπινης ζωής. Ο περιορισμός της σε ένα φυσικό πλαίσιο κάλυψε την αρχική ανάγκη των ανθρώπων να ανήκουν σε μία λογική δομή ενός συνόλου με το οποίο μπορούσε να ταυτιστεί μέσα από ίδιες αρχές!

Η βαθύτερη διερεύνηση αυτών των αρχών-δομών των συστημάτων οδήγησε ορισμένους ανθρώπους στην εξατομικευμένη αναζήτηση της αρχέγονης μνήμης που δρούσε πάνω από την αστρική διάσταση και δραστηριοποιούσε τον μηχανισμό της ψυχής να εκδηλώσει την ουσία της, αποκαλύπτοντας το πνεύμα στο φυσικό της περιβάλλον.
Ο διαχωρισμός της ψυχής σε πνεύμα και ύλη έγινε η αμετάκλητη εμπειρία της στιγμιαίας της δράσης μέσα από την εναρμόνιση των πεδίων της και έτσι ο άνθρωπος άρχισε να «χτίζει» την φυσική του ζωή μέσα από την πνευματική «σκάλα» που μετασχημάτιζε την υλική του δομή σε «δραστήριο» φως!

Αυτό το «δραστήριο» φως λειτουργούσε καταλυτικά στην ψυχή που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει σαν μοχλό ανύψωσης της στα πεδία του πνεύματος.
Συνηθισμένη η συνείδηση του ανθρώπου σε λέξεις-έννοιες που θα ήταν κατανοητές στον λογικό νου της, έδωσε την ονομασία σ’ αυτό το «δραστήριο» φως, «συμπαντική ενέργεια ρέικι», «θεία χάρη», «πνευματική ενέργεια». ΄Οποια ονομασία όμως και να του έδινε, η αλήθεια του «δραστήριου» αυτού φωτός άρχισε να δρα στα πεδία της ψυχής και να τα ενεργοποιεί, δημιουργώντας ρωγμές στον συναισθηματικό της νου και στο νοητικό της συναίσθημα, ώστε το πνεύμα να βρει «χώρο» να κατέρθει στο πεδίο της ψυχικής του εμπειρίας και να εκδηλωθεί.

Η συνείδηση μπορούσε πια να ελευθερώσει την ψυχή και να της προσφέρει ολοκληρωμένες «υπηρεσίες», θεραπεύοντας κάθε αδυναμία και επιθυμία, αφήνοντας στο πνεύμα την ενοποιό διεργασία, μέσα από το «δραστήριο» φως.

Η διαδικασία της θεραπείας μέσα από το «δραστήριο» φως κινητοποιούσε τους μηχανισμούς της εσωτερικής δομής του ανθρώπου, που είχε πια την δυνατότητα να βρει την εσωτερική του ισορροπία, εναρμονίζοντας τα πεδία του και επιτρέποντας στην ψυχή του να βγει από την αστρική φυλακή της.

Ζώντας βαθιά μέσα στο ρέικι, κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι μια ονομασία δεν μπορεί να περικλείει από μόνη της την σημαντικότητα της ουσιαστικής χρήσης της ενέργειας, αυτού του «δραστήριου» φωτός, στο φυσικό επίπεδο. Υπάρχουν στάδια προσέγγισης της ψυχής, τόσο διαφορετικά στον καθένα μας, που είναι αδύνατον να καταγραφούν σε ένα σύστημα.

΄Ένα σύστημα έχει όρους και παραμέτρους, μα η ενέργεια από μόνη της είναι αληθινή και απαλλαγμένη από τους «μύθους», που ακολουθούν συνήθως το «ανεξήγητο». Αυτή η απόσταση από το φυσικό «πραγματικό», μέχρι το ψυχικό «πραγματικό», διαπίστωσα ότι δεν είναι για όλους ίδια. Για άλλους χρειάζεται να διανθιστεί με παραδόσεις και ιστορίες, για άλλους χρειάζεται να βασιστεί σε επιστημονική έρευνα, για άλλους σε θρησκευτική πίστη και για λίγους μόνο γίνεται η σταθερή εσωτερική πορεία, που οδηγεί στην αποκωδικοποίηση του «ανεξήγητου» μέρους της ζωής, φέρνοντας τους ολοένα και πιο βαθιά στην ουσία της.

Οι σφαίρες από την 9η πνευματική διάσταση επέδρασαν και επιδρούν καταλυτικά στα πεδία της γης μέσω των «γειτόνων» πλανητών, οι οποίοι είχαν ήδη περάσει από την διαδικασία της πνευματικής εξέλιξης και το πνευματικό τους αντίτυπο ήταν πλέον χαραγμένο στην «πνευματική αιωνιότητα». ΄Ετσι, αυτοί οι πλανήτες ήταν σε θέση να μετασχηματίζουν την θεϊκή ουσία των σφαιρών, επιταχύνοντας την διαδικασία της εξέλιξης της γης, μέσα από ένα σύνολο θεϊκών ρευμάτων. Η επιτάχυνση αυτή έφερνε και αναστάτωση στα ενεργειακά σώματα των ανθρώπων, ωθώντας τους να αναζητήσουν ένα «αντίδοτο» στην «ασθένεια» του εγώ, που κυριαρχούσε μέσα από ένα σύνολο συναισθηματικών σκέψεων.
Δημιουργήθηκε η ανάγκη, όσο ποτέ, να αναζητήσει ο άνθρωπος την ουσιαστική του διαδρομή, που περνούσε μέσα από τον εαυτό του και να γνωρίσει ότι είχε συμμετοχή και ευθύνη ατομική στην εξέλιξη της ανθρωπότητας σαν σύνολο.

Το «δραστήριο» φως της ενέργειας ήταν το «εργαλείο» με το οποίο μπορούσε ο άνθρωπος να εισχωρήσει στην ύπαρξή του, μέσα από τις «ρωγμές» που δημιουργούσε η ενέργεια στα πεδία του και να τα θεραπεύσει. Αυτό που χρειαζόταν να κατανοήσει ήταν πως οι ρωγμές αυτές δεν αρκούσαν για την ολική θεραπεία του, κι έπρεπε ο ίδιος να εργαστεί ατομικά, κάνοντας τις απλές ρωγμές, άνοιγμα προς ολόκληρο το είναι του. Η ζωή του ήταν στα χέρια του και η «θεραπεία» του επίσης…

:D :D :D

Εικόνα

...απο το τέταρτο βιβλιο είναι αυτά; :roll:

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”