οτι ανακαλυπτεις για σενα τωρα λιγο πολυ τα εχουμε βρει ολοι μεσα μας! μη μασας και προχωρα!!! εχουμε και αλλα να δουμε!!
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!
...Είναι φορές που συνειδητοποιώ το ένα, συνηδειτοποιώ το άλλα και όλα αυτά τα νιώθω σαν ένα σκόρπιο παζλ μέσα στο μυαλό μου! Ελπίζω να ενώσω όλα τα κομματάκια του και να δω επιτέλους την αλήθεια μου...
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Τώρα που βρήκα την άκρη... δεν το κουνάω από εδώ ρούπι!!!!
Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία Μάνο μου!
Εσύ το είπες! Όπου Αρετή βάλε Θέληση και Θάρρος αρχικά! Οι υπόλοιπες θα έρθουν με τη σειρά τους!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Μανος έγραψε:Τώρα που βρήκα την άκρη... δεν το κουνάω από εδώ ρούπι!!!!
Μάνο μεταξύ μας και εγω αυτό έκανα... .που να με βαράνε και να με κοροιδεύουν όλοι....(με το τελευταίο κυριολεκτώ)(δεν είμαι σίγουρος για το ω...??)
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει