Συντονιστής: Emmaki
Vaso έγραψε: ΄Όταν έχεις μάθει στον κίνδυνο, τότε μπορείς να κυβερνάς και την Ζωή σου.
Κι αν χτυπήσει το καράβι σου, θα ξέρεις ότι και σαν ναυαγός θα μπορέσεις να υμνήσεις τον Θεό…γιατί δεν θα τον έχεις σαν αντίπαλο στην μοίρα, αλλά σαν σύντροφο…
΄Όταν έχεις μάθει στον κίνδυνο, τότε μπορείς να κυβερνάς και την Ζωή σου.
Κι αν χτυπήσει το καράβι σου, θα ξέρεις ότι και σαν ναυαγός θα μπορέσεις να υμνήσεις τον Θεό…γιατί δεν θα τον έχεις σαν αντίπαλο στην μοίρα, αλλά σαν σύντροφο…
Αχ Πανούλη μου...μεχρι στιγμης εβλεπα το καραβι μου να πηγαινει δεξια κα αριστερα κα δεν καταλαβαινα οτι το εχω αφησει ακυβερνητο παροτι πειρα την αποφαση να λυσω το σκοινι και να ξεμυτησω απο το λιμανι
μεχρι τωρα ενιωθα οτι εψαχνα να βρω ενα λιμανι-καραβι να μεινω μαζι του
αλλα μεσα στην θαλασσα αυτη εχει τοσα πολλα καραβακια που θελω μεινω μαζι τους και να πλεω με τα ματια στον οριζοντα χωρις να ψαχνω κανενα λιμανι -καραβι να δεσω αλλα να συμπορεφτω μαζι με την θαλλασα και τους συνταξιδωτες μου χαυδευοντας τα κυματα
Πανούληαλλα μεσα στην θαλασσα αυτη εχει τοσα πολλα καραβακια που θελω μεινω μαζι τους και να πλεω με τα ματια στον οριζοντα χωρις να ψαχνω κανενα λιμανι -καραβι να δεσω αλλα να συμπορεφτω μαζι με την θαλλασα και τους συνταξιδωτες μου χαυδευοντας τα κυματα