ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ
Re: ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
...Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι:
Ένας θεατρικός συγγραφέας (ο αγαπημένος μου) Λουίτζι Πιραντέλλο, μέσα από ένα έργο του, το "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε", ένα από τα μυνήματα που περνάει, είναι το εξής:
Ο κάθε άνθρωπος έχει μια εικόνα στο μυαλό του για τον άλλο, την οποία την έχει πλάσει ο ίδιος από μόνος του και τις περισσότερες φορές δεν τον νοιάζει να μάθει αν είναι η σωστή ή όχι! Ο κάθε άνθρωπος επίσης έχει μια άλλη εικόνα για τον εαυτό του απ' ότι είναι στην πραγματικότητα!
Όλα μια αυταπάτη...
Ένα ψέμα...
Ένας θεατρικός συγγραφέας (ο αγαπημένος μου) Λουίτζι Πιραντέλλο, μέσα από ένα έργο του, το "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε", ένα από τα μυνήματα που περνάει, είναι το εξής:
Ο κάθε άνθρωπος έχει μια εικόνα στο μυαλό του για τον άλλο, την οποία την έχει πλάσει ο ίδιος από μόνος του και τις περισσότερες φορές δεν τον νοιάζει να μάθει αν είναι η σωστή ή όχι! Ο κάθε άνθρωπος επίσης έχει μια άλλη εικόνα για τον εαυτό του απ' ότι είναι στην πραγματικότητα!
Όλα μια αυταπάτη...
Ένα ψέμα...
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
ναι Μάνο μου, είναι η αγαπημένη μου φράση...
"έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις"...συμπληρώνοντας πάντα, "εσύ ξέρεις καλύτερα"
το "εσύ" βέβαια δεν πάει στην επιφάνεια, αλλά στο βάθος του ανθρώπου, που έχει μια στέρεα άποψη για τον εαυτό του και για τον άλλον, και δεν αντιλαμβάνεται ότι η επιφάνεια ξεγελάει...Η Ψυχή του καθενός ξέρει τα ψέματα...
Δεν είμαστε μόνο οι προσωπικότητες...Υπάρχουν δύο ακόμα μέρη μέσα μας...ένα πιο βαθύ που πονάει και κρύβει τον πόνο, και ένα ακόμα πιο βαθύ που κοιμάται...
Το ξέρεις το παραμύθι με την ωραία κοιμωμένη που περιμένει τον πρίγκηπα να την ξυπνήσει?
Ο πρίγκηπας είναι η Συνείδηση που θα περάσει από το μαύρο δάσος για να φιλήσει την πριγκίπισσα-Εαυτό και να την ξυπνήσει, να ενωθούν σε έναν ιερό γάμο...

"έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις"...συμπληρώνοντας πάντα, "εσύ ξέρεις καλύτερα"
το "εσύ" βέβαια δεν πάει στην επιφάνεια, αλλά στο βάθος του ανθρώπου, που έχει μια στέρεα άποψη για τον εαυτό του και για τον άλλον, και δεν αντιλαμβάνεται ότι η επιφάνεια ξεγελάει...Η Ψυχή του καθενός ξέρει τα ψέματα...
Δεν είμαστε μόνο οι προσωπικότητες...Υπάρχουν δύο ακόμα μέρη μέσα μας...ένα πιο βαθύ που πονάει και κρύβει τον πόνο, και ένα ακόμα πιο βαθύ που κοιμάται...
Το ξέρεις το παραμύθι με την ωραία κοιμωμένη που περιμένει τον πρίγκηπα να την ξυπνήσει?
Ο πρίγκηπας είναι η Συνείδηση που θα περάσει από το μαύρο δάσος για να φιλήσει την πριγκίπισσα-Εαυτό και να την ξυπνήσει, να ενωθούν σε έναν ιερό γάμο...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Βασουλα μου τι ομορφα που τα λες

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Βασούλα!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.