ΣΩΤΗΡΑΣ & ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ!

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

δεν το ένιωσα απαραίτητα σαν φόβο!

ένιωσα ότι ο ένας μπήκε στα όρια του άλλου...

και αυτό, ενόσω η αυτογνωσία βρίσκεται σε "εξέλιξη", δεν αντέχεται...
Ζήτησα συγνώμη .....αφου τα παραβίασα και μάλιστα συνειδητά.

Πάντως αυτό που με εξέπληξε και δεν το περίμενα, ήταν το γεγονός της αντίστασης αυτών των ορίων απο εκεί που μου φαινόταν απίθανο.

Μαθαίνουμε όσο προχωράμε..
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

της αντίστασης αυτών των ορίων
’ν θες ......εννοείς αντισταση ή παραβίαση; :wink:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Γαλάζια , νομίζω οτι αν κάποιος η κάτι δεν αντισταθεί δεν υπάρχει παραβίαση.

:D
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Πχ. αναγνώρισα γιατί ζηλεύω, βρήκα το πρώτο επίπεδο της!
Προχωράω πιο κάτω και ανακαλύπτω ότι αυτό που θεωρούσα ζήλεια ήταν απλά μια απόρριψη, οκ. βρήκα και το δεύτερο!

Λέει το "εγώ"...Ζήτω ανακάλυψα γιατί ζηλεύω, τώρα ξέρω δεν θα ζηλέψω ξανά...

Και έρχεται η ζωή σου και σου φέρνει και την επιβεβαίωση, τόσο ολοφάνερη ή τόσο κρυφή, ανάλογα!!!

Και αντιδράς έτσι, σαν να μην είχες ανακαλύψει τίποτα...Ζήλεια και πάλι, όμως αυτήν την φορά έχει κάτι διαφορετικό...

Βρίσκεσαι πάλι στο πρώτο επίπεδο και βλέπεις κι άλλο συναίσθημα "παρεϊτσα" με την ζηλεια...Που είναι ένας φόβος...άντε πάλι από την αρχή...

Η παρατήρηση των συναισθημάτων σε σύγκριση με τις αξίες σου έχει σημασία για το επόμενο στάδιο.

Η ζήλεια είναι αρνητικό συναίσθημα "σκέφτεσαι"...εδώ είναι η "αξία", το τσιπάκι που έχει ο υπολογιστής-νους!!!
Από που προήρθε σαν αξία για μένα? Γιατί την έχω καταγράψει σαν αξία...Και θυμάσαι γιατί!
Βρε!αυτό δεν λέγεται αυτογνωσία!λέγεται μπανιστίρι στα υπόγεια του άλλου!αμαν βρε αδερφάκι μου και να θέλουμε να γλυτώσουμε λίγο απο το Αιγωκαιρίσιο πρεστίζ μας έρχεσαι και τα κατατροπώνεις όλα!!!! :D τι να σου πω τώρα!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D :D

Το "υπόγειο" το έχω νιώσει...
Γι' αυτό νιώθω και τους άλλους...

Η διαδρομή του βάθους αλλάζει...Οι τοίχοι είναι σχεδόν ίδιοι...Το περιεχόμενο διαφέρει μεν, αλλά ουσιαστικά είναι το ίδιο "ασφυκτικό"...Αν ανακαλύψεις το σκοτάδι, τίποτα πια δεν μπορεί να μείνει χωρίς φως!!!!

Ακόμα και το "όνειρο"!!!! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Skapaneas »

Αυτο που εχω κατα νου και θελω να ζητησω, οπως εχω ηδη προαναγγειλει, ειναι μια συναντηση με τους του forum στο σεμιναριο, για ενα θεμα το οποιο αφορα στο reiki και το οποιο θεωρω σοβαρο...

Αν αυτο ειναι αδυνατο για τεχνικους λογους, αν και η ζωντανη επαφη ειναι παντοτε καλυτερη, τοτε θα ηθελα μια κλειστη συζητηση στη Συλλογικη Συνειδητοτητα και παλι αποκλειστικα με τους που εχουν 100 τουλαχιστον δημοσιευσεις σ΄αυτο εδω το forum...

Αν στην πορεια της συζητησης κριθει οτι το θεμα μπορει να ανοιξει για ολα τα μελη, τοτε αυτο θα γινει...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Σκαπανέα μου κατανοώ το 3Α αλλα θεωρείς ότι ο αριθμός των δημοσιεύσεων είναι αυτο που θα καθορίσει την συμμετοχή;.Αλλος μπορεί και γραφει γιατι εχει άνεση ή γιατι την απέκτησε,αλλος γιατί εχει και χρόνο....αλλος για καποιους λογους ισως να μην μπορεσε όμως.Θεωρείς τις δημοσιεύσεις ως κριτήτριο και γιατί ;Ισω ςκατι εγω ν αμην το καταλαβαίνω....
Θες να μας πείς;
Χαίρομαι που μιλησες επιτέλους!

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

Καλλιοπη, ο αριθμος 100 δεν αφορα τα εδω μελη...

Αφορα στους 3Α εκτος forum, οι οποιοι μπορει να μαθουν κατι σχετικα και να θελησουν να παρεμβουν στη συζητηση...

Αλλωστε οι εδω 3Α εχουν πολυ περισσοτερες απο 100 δημοσιευσεις...

Αλλά και οσα μελη δεν ειναι 3Α και γινουν εν τω μεταξυ και παλι θα εχουν ηδη το οριο και θα μπουν κατ΄ευθειαν στη συζητηση...

Αν λοιπον καποιοι εξωforumικοι 3Α, θελουν να διατυπωσουν αποψη, θα πρεπει κατα τη γνωμη μου να εχουν αποκαταστησει μια στοιχειωδη επαφη με τα μελη του forum, πριν μιλησουν σε αυτο το ζητημα...

Αυτο ειναι ολο και μονο αυτο !
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Ετσι το κατανοώ! :D

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

τι ειναι το 3Α?
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Σιλβεράκο είναι ο τρίτος βαθμός του Ρέικι!το Ρέικι έχει τρεις βαθμούς, τρία επίπεδα αν θες!πάντως αφού περιηγηθείς στο φόρουμ και αν σε ενδιαφέρει μπορείς να μπεις και στα κείμενα του αντίστιχου σάιτ που έχουν πολλές τέτοιου είδους πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν όσον αφορά το Ρέικι σε θεωρητικό επίπεδο! :D :wink:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Σ ευχαριστώ Δώρα!

θα το κοιτάξω σίγουρα!

Απλά ήθελα να δω αν θα μπορούσα να έχω δικαίωμα συμμετοχής στην συζητηση περι Συλλογικη Συνειδητότητας.

Επειδή δεν έχω καν βαθμό μάλλον με βλέπω να παίζω καμία μπιρίμπα την ώρα της συζήτησης.

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Γιάννη!δεν υπάρχουν διαχωρισμοί στο Ρέικι, γιατί το ίδιο είναι Αγάπη και η Αγάπη δε διαχωρίζει!οι συζητήσεις που γίνονται εδώ μέσα αφορούν τους πάντες έχουν δεν έχουν Ρέικι όπως σίγουρα έχεις διαπιστώσει και εσύ και είναι πολύ εποικοδομητικές για όλους μας άσχετα με πιο δρόμο έχει θελήσει να χαράξει ο καθένας για την προσωπική του αυτογνωσία!αυτό είναι η ουσία θεωρώ!απο εκεί και περα το Ρέικι είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο για το δρόμο αυτό! :D και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται αναπόφευκτα κάποια τεχνικά και θεωρητικά κομμάτια άξια σεβασμού!!! :wink: :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Τα καλά κόποις κτώνται Γιάννη μου.
Μην το κανουμε σαν μερικους μερικούς που τρέχουν για βαθμούς χάριν των βαθμών.Αγάλι αγάλλι γίνεται η αγγουρίδα μελι.Και είμαι σιγουρη ότι το δικο σου Ρεικόμελο θα ΕΙΝΑΙ! :D γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ περα απο βαθμους.ΑΠλά κατι θα θελει να πει ο Αντρέας που ίσως να εχει να κάνει με οσα "γνωρίσαμε"στον 3Α. :D

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”