Ρε παιδια κατι πρεπει να κανουμε να φανει οτι ειναι κλειστο το φορουμ...ωστε οταν μπει η Βασουλα να μη βλεπει τιποτα να δουμε τι θα κανει :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Εχω παρει 4ο βαθμο στο ρεικι !!!!!!....και θα πεταξω κατι συμβολακια (δεν τα ξερει η Βασουλα)που θα κανουν το φορουμ εξαφανιζολ..... :lol: :lol: :lol: ...
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Παρτε τηλ τον Ηλια να ριξει μαυρη οθονη στη Βασω!....αντε λοιπον...ακομα?....εγω φευγω σε 5λεπτακια
Λοιπόν παίρνω τηλ τον Ηλία κι αν μου απαντήσει γιατί είναι πονομεσιασμένος θα ξαναμπώ να σου πω τι έγινε!
Μέχρι τότε πάω να χτυπήσω ένα φρεντο με την φιλενάδα μου τώρα να ρίξουμε και 5 τόνους λάσπη στον πρώην της, 27 κιλά χλέπα στην νυν και να φύγουμε με ελαφριά την συνείδηση σαν πούπουλο!