Vaso έγραψε:
Πείστηκε ότι όσες προσπάθειες και να κάνει δεν θα καταφέρει τίποτα και έτσι παραιτήθηκε από όλα τα δικαιώματά του, βάζοντας την μοίρα του σε ισχυρότερη θέση, από ότι ήταν ο ίδιος.
Αντί να δει, ότι απέτυχε μόνο σε ότι δεν είχε ΘΕΛΗΣΕΙ με την Ψυχή του, εντελώς άπιστος στην Θεία Πρόνοια και στην εσωτερική Δύναμη του μέσω της Πίστης του, προκατάλαβε ακόμα και τον Θεό...Σιγά μην στρέψει τα μάτια του σ' εμένα!
σήμερα ξεστόμισα μια πρόταση σε μια συζήτηση που είχα
"έχω δικαιώματα στον πνευματικό κόσμο" και βγήκε από όλη μου την ύπαρξη αυτή
η πρόταση σαν να κάλυψε τα πάντα, ένοιωσα την δύναμη της στην καρδιά μου
ήταν μια στιγμή σημαντική για εμένα, έτσι από αυτές που δεν μεταφέρονται με λόγια,
δεν ήταν τι είπα αλλά πως το ένοιωσα
ο τελευταίος καιρός είναι μια ευκαιρία για παραπέρα ξεδιάλυνση
το ποια είναι τα δικαιώματα και ποιες οι υποχρεώσεις
νοιώθω όλο να επαναλαμβάνεται μέσα μου αλλά και πρακτικά στην ζωή μου
που πιστεύω ότι συνδέεται πολύ και με τον νόμο της Αβλάβειας, δλδ αν δεν σε βλάπτω
σε κάτι είμαι ελεύθερος να εκφραστώ χωρίς σωστά και λάθη
έτσι και σε δυο πραγματάκια που είχα αφήσει στην μοίρα τους διεκδίκησα το δικαίωμα μου,
για παράδειγμα (καθημερινό απλό αλλά καίριο για εμένα όπως προέκυψε τελικά) στην πολυκατοικία που διαμένω δεν έχω μόνο υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα.
θυμάμαι έντονα την Βάσω να μου λέει ότι ό,τι πληροφορία έπαιρνε από την καθοδήγηση της
αν είχε κενά, ρωτούσε, ζητούσε επικοινωνούσε
αρκεί να παραδοθείς και στην απλότητα των απαντήσεων
ζήτα και θα λάβεις, ρώτα για να πάρεις απαντήσεις, έχε το θάρρος να ζητήσεις και παραδώσου στις απαντήσεις που λαμβάνεις που πιθανόν να λιώσουν το μικρό εγώ σου,
απλές ερωτήσεις με απλές απαντήσεις,
δώσε λίγο λίγο χρόνο να τις αφουγκραστείς
είναι λόγια που γράφουμε, μα για εμένα είναι ζωτικής σημασίας μετακινήσεις και αποφάσεις
που με δυναμώνουν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ
Βασούλα μου, πάντα θυμάμαι όσα μας λες και μέσα απο την Ζωή σου εμπειρίες
βγαίνουν απο τα κουτάκια την κατάλληλη στιγμή και δίνουν δύναμη στα Επιχειρήματα
Καρδούλες όλοι