ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

ΜΜΜΜ με κάνεις να ζηλεύω ακόμα πιο πολύ...... κάποτε ο εργασιακός χώρος σε κάνει να εργάζεσαι και να αποδίδεις περισσότερο όταν έχει αυτές τις ομορφιές που έχει ο δικός σου.

Εγώ στη δουλειά μου, για να έχω κατι για να μου θυμίζει φύση, εχω γλάστρες με φυτά και ενα ενυδρείο. Το ενυδρείο είναι δίπλα μου και μου κάνει συντροφιά το ψαράκι μου βλέποντας το να κολυμπάει και να μου κάνει ναζακια σαν το πλησιάζω. Και ακούω το νεράκι του φίλτρου να τρέχει και η ηχώ του μοιάζει με μικρό καταρράκτη.

Στο χώρο τον δικό μου είμαι μόνη μου..... με πορτες κλειστές και επικοινωνία με τους υπόλοιπους σχεδόν ανύπαρχτη. Ομως έχω επαφή με κόσμο που πηγαινοέρχεται και αυτό με ευχαριστεί.
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Γλυκό μου Χαμογελο θαρρω πως κανείς βρίσκει τρόπους να "βλεπει"τις μορφιές και επιλεγει με αυτες να ζει.
Βλεπω μορφια και στον δικο σου χωρο.Μονο το νερακι και το ψαράκι ειναι ότι καλυτερο.Εχω κι εγω στο σπιτι μου ένα νερακι να αναβλυζει ακριβως γιατι ο ήχος με χαλαρώνει και με κανει να νοιωθω ιδιαίτερα.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Καλημέρα σ' όλους και τα νεράκια :lol:

Εικόνα
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Ωρα για κανα υπνακο νομιζω :lol: :lol: ..εχω λιγο ατονια σημερα και ψιλοκομαρα, αλλα που θα παει..θα περασει...χιχιχιχι
Φιλακιαααα σε ολους
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

καλημέραααααααα :D
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

ΚαλημερααααααααααααααααΕικόνα
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δε μου λες χρυσο μου ....αλλαξες φύλο :D :D

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Εγώ στη δουλειά μου, για να έχω κατι για να μου θυμίζει φύση, εχω γλάστρες με φυτά και ενα ενυδρείο. Το ενυδρείο είναι δίπλα μου και μου κάνει συντροφιά το ψαράκι μου βλέποντας το να κολυμπάει και να μου κάνει ναζακια σαν το πλησιάζω. Και ακούω το νεράκι του φίλτρου να τρέχει και η ηχώ του μοιάζει με μικρό καταρράκτη
Έτσι, έτσι! Ήταν ευλογημένη η στιγμή που κόλλησα το μικρόβιο των ενυδρειόφιλων, τώρα με δυο φυτεμένα ενυδρεία στο σπίτι δε βλέπω την ώρα να αδειάσω κανένα καναπέ να τοποθετήσω και τρίτο!
:lol:

Εικόνα
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Όμορφο και μεγάλο το ενυδρείο σου Αγγέλα μου, να το χαίρεσαι, φυσικά και όσο προχωρά ο καιρός θα θέλεις και άλλο και άλλο.
Ειναι ένας μικρός παράδεισος , μιά όαση στο σπίτι, ένα κήπος ονειρικός που κοντά του ταξιδεύεις σε απάτητα μέρη.

Μολις μάθω να βάζω φωτο θα σας βάλω και του δικού μου ενυδρείου ... είναι 400 λίτρα πυκνοφυτεμένο με αληθινά φυτά.....
μμμ να σας κανω και παρουσίαση αν θέλετε.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xamogelo την 22 Ιούλ 2008 12:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΊΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Ελα έλα γαλάζια μου οι αγάπες ειναι αγάπες όπως και αν τις μεταφρασεις όπως και αν τις δεις.... πάντα θαναι αγάπες.....
Άβαταρ μέλους
angela_al

xamogelo έγραψε:Μολις μάθω να βάζω φωτο θα σας βάλω και του δικού μου ενυδρείου ... είναι 400 λίτρα πυκνοφυτεμένο με αληθινά φυτά.....
μμμ να σας κανω και παρουσίαση αν θέλετε.......
Θέλουμεεεεεεεεε :lol: :lol: :lol:
Για να βάλεις φωτο, κάνεις λογαριασμό στο photobucket.com και τις ανεβάζεις βάζοντας εδώ το λινκ.
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

ΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ .........μαλλον ξερω που θα ξοδευτω στην επομενη φαση........ωχ ωχ ωχ

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
angela_al

’μα ξοδευτείς σε ενυδρείο Καλλιόπη μου θα σε ανταμείψει τόσο πολύ... Σκέψου έναν υδρόβιο κηπάκο δίπλα στον καναπέ σου να χάνεις το βλέμμα και τις έγνοιες σου εκεί...
Μόνο που για να τα λέμε όπως έχουν, θέλει πρώτα πολύ διάβασμα το χόμπυ, πρόκειται για ζωντανούς οργανισμούς που εξαρτώνται αποκλειστικά από μας.
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Αγγέλα μου εχεις γκάπυς απο οτι κατάλαβα. μμμμ ναι όμορφα ψαράκια με αυτά αρχισα ειναι οι πρώτες μου αγάπες.... σαν τα δεις τα αφιλότιμα την ώρα της γέννας.... είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία να βλέπεις τη φύση να αναγεννάται και να πολλαπλασιάζεται. Παιδιά τα ψαράκια αυτά γεννάνε ζωντανά..... τα βλέπεις να φεύγουν απο τη μαμμά τους και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κινούνται και κολυμπάνε.... ειναι κατι πολύ συγκινητικό.....

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”