H MΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Aς ξεκινήσω να σας απαντώ σε ένα ένα ερώτημα.
Κάθε απάντησή μου, θέλω να γνωρίζετε, ότι αντικατοπτρίζει την δικιά μου αλήθεια και δεν έχει αξία, παρά μόνο σαν μοίρασμα μαζί σας.
Αν μέσα από αυτά που λέγω, μπορείτε να βρείτε έστω και ένα ίχνος ομορφιάς και αλήθειας που μπορεί να σας πάει λίγο παραπέρα, είμαι ευτυχισμένη.
Αν πάλι όχι, πάλι ευτυχισμένη είμαι…γιατί είμαι σίγουρη ότι θα ψάξετε μόνοι σας να την βρείτε…

Ο φόβος είναι η δέσμευσή μας στον φυσικό κόσμο. Αν και ζούμε φαινομενικά ευτυχισμένοι, μέσα μας φωλιάζει ο φόβος του θανάτου.
Η θρησκεία μας μέσα από όλα τα χρόνια που υπάρχει, δημιούργησε ένα τεράστιο πρότυπο στο συλλογικό ασυνείδητο, το οποίο περνάει μέσα από τα κύτταρα και απλώνεται σε όλη μας την συνείδηση, που δεν είναι μόνο αυτή που αντιδρά φανερά, αλλά έχει και ένα σκοτεινό μέρος που αντιδρά επίσης, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.
΄Ετσι ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν σε καμία θρησκεία, έχουν υποσυνείδητο φόβο για το «κακό», το μη «αποδεκτό», τον Σατανά, τα φαντάσματα και κάνουν οτιδήποτε για να ξορκίσουν αυτόν τον φόβο, που δεν ξέρουν από που προέρχεται.
Οι αρνητικές ενέργειες των άλλων λειτουργούν σε εμάς φοβιστικά, και πολλοί κάνουν ευχέλαια και αγιασμούς, για να ξορκίσουν το «κακό» των άλλων…

΄Οσοι δε, δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα που έχει ορίσει η θρησκεία τους έχουν τύψεις και ενοχές για ότι κάνουν χωρίς την αποδοχή της, θεωρώντας ότι ο Ιησούς Χριστός θα «θυμώσει» που δεν υποκλίνονται στους νόμους του και απομονώνονται ακόμα περισσότερο από τον πνευματικό τους εαυτό, χτίζοντας πιο γερό τον τοίχο που χωρίζει τον πνεύμα από την ψυχή και το εγώ τους!
΄Αλλοι πάλι, γιατί δεν έχουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους από την θρησκεία, αρνούνται τα πάντα γύρω από αυτήν και έτσι απομονώνονται θεληματικά, προσπαθώντας να βρουν άκρη μέσα από τις τεκμηριώσεις της επιστήμης.

΄Ολοι όμως φοβούνται εξίσου…

Ο Ιησούς υπήρξε για μένα ψυχικός σύνδεσμος. Είναι ο «φίλος» μου, ο δάσκαλος, και τώρα η ίδια μου η ψυχή. Η ένωσή μου μαζί του είναι καταλυτική, και δεν υπάγεται στον Χριστιανισμό σαν πρότυπη θρησκεία, γιατί ο ίδιος δεν με οδήγησε σ’ αυτήν, αλλά στον Εαυτό μου!
΄Ετσι μέσα από αυτόν, πέρασα από τα θρησκευτικά πρότυπα και αντικατέστησα για πάντα μέσα μου την λέξη «θρησκεία», δίνοντας της πνευματική αξία και ηθική, χωρίς να χρειάζομαι την ευλογία κανενός, για να είμαι ενωμένη με την αιώνια ψυχή του!
Ο φόβος δεν υπάρχει πια για μένα, όπως και αν τον μεταφράζουν οι άνθρωποι!
Και αυτή η ελευθερία με έφερε ξανά στην θεϊκή ροή, χωρίς να χρειάζομαι τυπολατρικά πρότυπα για να πιστεύω στον θεό!!!!
Μέσα σε όλη αυτήν την αληθεια, τίποτα δεν θεωρώ καθήκον, ούτε φοβάμαι να απλώσω το φως από την ψυχή μου, γιατί αυτό ξεκινά από την αρχέγονη πηγή μου, που δεν μπορεί να αγνοηθεί.
Η αναζήτηση του εαυτού μου ήταν η αρχή για να περάσω πάνω από τα πρότυπα που δημιούργησαν οι άνθρωποι μόνο με το ένα μέρος του εαυτού τους, το εγώ τους! Δεν λέω ότι δεν πόνεσα από την αλήθεια, δεν λέω ότι δεν φοβήθηκα. ΄Όμως για μένα ήταν δυναμη και θέληση, οπότε η μύηση του Χριστού ήρθε αυτόματα όταν το φως ξεχύθηκε μέσα μου και με ένωσε με τον συμπαντικό Χριστό, που στην γλώσσα των ανθρώπων μεταφράζεται σαν ψυχή της πνευματικής αδελφότητας.

Η μύηση του Χριστού, δεν είναι τίποτα άλλο από την απόφασή μας να ανακαλύψουμε αυτό το μέρος του εαυτού μας που είναι αιώνιο και άφθαρτο και να δώσουμε χώρο στην αλήθεια του να αγκαλιάσει την φυσική μας ζωή…

Δεν είναι καθήκον, ούτε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή φοβόμαστε την ζωή!

Είναι το άνοιγμά μας σε μια αλήθεια που δίνει χαρά και ευλογία μέσα από κάθε κύτταρο του σώματος μας! ΄Όταν έρθει η ώρα, γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να επιλέξουμε…΄Όταν δεν φοβόμαστε την «προκατασκευασμένη» ζωή μας, όταν δεν φοβόμαστε να «χάσουμε» τα φθαρτά δημιουργήματά μας, τότε είμαστε ελεύθεροι να αγαπήσουμε τον θεό!

Και η ψυχή μας αναγνωρίζει τον Χριστό, σαν φως, σαν δύναμη, σαν τέλειο και άφθαρτο μέρος του θεού.

Ο Ιησούς είναι το τέλειο και άφθαρτο μέρος του θεού!
Ακριβώς όπως και ο Εαυτός μας…Μόνο που εκείνος το βίωσε…Και τώρα μας λέει ότι ήρθε ο καιρός να το βιώσουμε κι εμείς. Αυτή είναι και η μύησή του!
΄Οποτε ο καθένας είναι έτοιμος να την ζητήσει, μόνο από αγάπη, κι όχι γιατί απλά θέλει να ζήσει καλά! Και κυριως όχι γιατί δεν του αρέσει η ζωή στον φυσικό κόσμο και θέλει να τελειώνει μαζί της...
Αυτό είναι μία παγίδα για το συναίσθημά μας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή...
Αυτό που ζητάμε, δεν μπορεί να είναι προϊόν φόβου, αλλά είναι εσωτερική επιθυμία και ανάγκη να «επιστρέψουμε» στον θεό!
΄Ετσι αποκτά και η φυσική μας ζωή την αυτοπραγμάτωση, και δεν περιέχει διεκδικήσεις και αξίες πέρα από αυτές που είναι μόνο τέλειες!
:D :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Η μύηση του Χριστού, δεν είναι τίποτα άλλο από την απόφασή μας να ανακαλύψουμε αυτό το μέρος του εαυτού μας που είναι αιώνιο και άφθαρτο και να δώσουμε χώρο στην αλήθεια του να αγκαλιάσει την φυσική μας ζωή…
Eίανι ότι επιμελώς μας έκρυψαν!
Δεν είναι καθήκον, ούτε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή φοβόμαστε την ζωή!
Δεν ειναι καν επιλογή θα ελεγα εγω.Γιατι ακόμα και η επιλογή εμπεριεχει σκέψη,είναι απλά το Φως που δεν μπορεί παρα να διαλυσει το σκοτάδι!

Ευχαριστω Βάσω για αλλη μια φορα!
Γιατί υπηρξα άθρησκη και ενοιωθα ενοχές.
Γιατι το επαιξα και άθεη αλλα ειμουν γεμάτη φοβο και ανυπαρξία!
Γιατί ενοιωσα τι ΕΙΜΑΙ.
Γιατι απλά ΕΙΜΑΙ μέσα μου κι ολογυρα μου και εδώ και παντου και πάντα και τωρα!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Kalliopi

Δημοσίευση από Kalliopi »

Όντως, καλή μου Βασσούλα είναι μεγάλη παγίδα να αποζητούμε τη μύηση μόνο και μόνο επειδή φοβόμαστε τη ζωή είτε επειδή θέλουμε να τελειώνουμε μ αυτήν. Πέρασα από κει. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και με άλλους αυτό, για μένα ήταν αφύπνιση. Τα προβλήματα που ορθώνονταν απειλητικά μπροστά μου, οι δρόμοι που έκλειναν ο ένας μετά τον άλλον, με οδήγησαν μπροστά Του. Τόσο που τελικά αναρωτιέμαι μήπως όλα αυτά έγιναν γι αυτόν ακριβώς το σκοπό. Όχι όμως με την έννοια της τιμωρίας και της νουθεσίας. Απλά σαν επιλογή ψυχής.Της δικής μου ψυχής που χρόνια φώναζε απ' το υπόγειο μα εγώ δεν την άκουγα. Το είχα καλά ηχομονώσει. Μέχρι που την είδα...το Φως δεν φυλακίζεται! Έβγαινε μέσα από τις χαραμάδες, ανέβαινε μέχρι πάνω και μου δήλωνε την παρουσία του. Φοβόμουν τη βουτιά, ήταν σκοτεινά, νόμιζα. Τώρα πια , οι βουτιές είναι στην καθημερινή διάταξη. Θεωρώ πως πρέπει πρώτα να λούσω τις σκιές στο Φως και μετά να αποζητήσω την μύηση στο Φως και στην Αγάπη Του.Χωρίς να φοβάμαι πια, μα μόνο να ΕΙΜΑΙ
If you can fill the unforgiving minute with sixty seconds worth a distance...
R. Kipling

http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Της δικής μου ψυχής που χρόνια φώναζε απ' το υπόγειο μα εγώ δεν την άκουγα. Το είχα καλά ηχομονώσει.
πόσο γνώριμο αυτό! :(

Ξεσκόνισε Καλλιοπάκι το υπόγειο! Ξέρουμε άλλωστε από σκόνη!
΄Ανοιξε τα παράθυρα και τις πόρτες να μπει ο αέρας της ζωής!

Θα δεις ότι κάθε φορά που μπαίνεις εκεί, δεν θα χρειάζεται να παίρνεις βαθιά ανάσα! Γιατί ο αέρας εκεί θα σου είναι ολοένα και πιο γνώριμος! Μέχρι που θα θυμηθείς από που προέρχεται!! :wink:

Νομίζέις θα σε κρατήσει τίποτα μετά, να γκρεμίσεις όλους τους τοίχους? Μπα! :D :D

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Ο Χριστός δεν είναι για λίγους! Είναι εδώ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, όσοι νιώθουν το φως της ψυχής του να τους αγκαλιάζει μέσα από την τέλεια αγάπη!!!!
Αν ανοίξουν, θα την λάβουν! Ζητήσατε και θα σας δοθεί...

Αρκεί το "ζητήσατε" να μην είναι λέξη μόνο

........ ζητώ ........ με σεβασμό
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Vaso έγραψε:Το Φως η Αγάπη και η Δύναμη αποκαθιστούντο Σχέδιο πάνω στη Γη.
αποκαθιστουν :!: :wink:
Βασω μου μια μικρη διορθωση :wink:

Ο κραδασμος της επικλησης μαζι με την Πανσεληνο
εφερε σεισμους :shock: πολλων ριχτερ και ισοπεδωσε τον
οικο μου για να φτιαχτει ξανα με ΦΩΣ :!:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος margaritarenia την 22 Ιούλ 2008 2:38 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

α, είμαι πολύ συγκινημένη με αυτό που σας έφερε η επίκληση στον ενεστώτα χρόνο!! :cry:

συνεχίστε...!!! :D

Εικόνα

Δημοσίευση από xamogelo »

Αυτή τη στιγμή για μένα τα πολλά λογια είναι φτώχια, μονο ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μπορώ να πω μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου για οτι συγκλονιστικό γίνεται μεσα της, έτσι που τα μάτια μου δακρύζουν και μικρές στάλες διαμαντάκια ποτίζουν και αυλακώνουν το πρόσωπο μου.

Συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι όταν σε διαβάζω εχω την αίσθηση ότι είσαι κοντά μου και μου χαρίζεις φως απο το φως σου, ψυχή απο τη ψυχή σου, είναι απο το είναι σου, τελικα με καλείς να γίνουμε ένα και γω ακολουθω το φως.

Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου.
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Nα ξέρεις χαμογελάκι, ότι η μύηση του Χριστού δίνεται και από απόσταση...

Και ειναι αυτό το φως που σε καλεί να ενώσεις μέσα σου τα αντίθετα σε ένα παγκόσμιο κανόνα, αύτόν την αγάπης!

Αυτή η δύναμη της μύησης, δεν έχει πράξεις και δεν υπόκειται σε δράμα, αλλά είναι το επισφράγισμα της δικής σου μύησης με ότι όμορφο υπάρχει μέσα σου!

Το "σ' αγαπώ" δεν είναι μονοσήμαντο, γιατί πηγάζει από την εσωτερική ανάπτυξη του Εαυτού μας, που δεν ζει πια στον μικρόκοσμο της μιζέριας, αλλά ζει αιώνια μέσα στην καρδιά του θεού.

Αυτή είναι η μύηση...χωρίς να σε αγγίξει ανθρώπινο χέρι, αφού γι' αυτήν δεν χρειάζεσαι τον άνθρωπο, αλλά μόνο τον Εαυτό σου!!!

Το φως της ψυχής μου, είναι αγνό και έχει τόσο μεγάλη εμβέλεια, όσο ακριβώς το δικό σου!

Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που λαμβάνω από σένα, με την λογική μου!

Την αφήνω λοιπόν έξω από αυτό που συντελείτάι κάθε στιγμή, που ένα δάκρυ κάνει αυτό το φως αιώνιο και δυνατό και μας φέρνει κοντά στην ζωή που καλούμαστε να αντιληφθούμε μέσα στην διάνοια του θεού...

Γιατί ο Χριστός είναι στην γη και εμείς είμαστε πάλι μαζί του! :cry:

Εικόνα

Δημοσίευση από margaritarenia »

Vaso έγραψε:
Γιατί ο Χριστός είναι στην γη και εμείς είμαστε πάλι μαζί του! :cry:

Ω!ΒασωΕικόνα
Ευχαριστω!Ευχαριστω!Ευχαριστω!
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

..
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Κοιταχτε δυο ματια παιδιααααααααααα,δηλωνει οτι μας παρακολουθεί!!!!!!!! :D

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

έχει ορκιστεί σιωπή μέχρι τις 11.8.

:lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τον νιώθω να σκάει για να μιλήσει όμως!!! χαχαχα...

α βρε Σκάπμαν μου! :D :D :D :D

Εικόνα

Αυτα τα συμβολαια ρε παιδι μου....."ΕΙΠΑ δεν ΞΕΛΕΩ"
Ξε -πες καλε ξε-πες η ζωη ειναι μια συνεχής αλλαγή....Ζησε !

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”