Αγαπα για να μπορεις να αγωνιζεσαι κοντρα στον ανεμο και στις τρικυμιες.....με μονο Φαρο τον Εαυτο σου!!!!![]()

Αγαπα για να μπορεις να αγωνιζεσαι κοντρα στον ανεμο και στις τρικυμιες.....με μονο Φαρο τον Εαυτο σου!!!!![]()
Συγκλονιστική Αλήθεια...Βασούλα έγραψε: Να μάθεις να αφήνεσαι να σε οδηγούν, διατηρώντας την ακεραιότητά σου...Να αφήνεσαι στο Πάθος χωρίς όρια, μα με ελευθερία από το ίδιο το Πάθος...
Αυτό είναι ο Χορός, αυτό είναι η Ζωή, αυτό είναι ο Έρωτας
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Να μάθεις να αφήνεσαι να σε οδηγούν, διατηρώντας την ακεραιότητά σου...Να αφήνεσαι στο Πάθος χωρίς όρια, μα με ελευθερία από το ίδιο το Πάθος...
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Παλι ανυποψιαστη μπηκα το βλημα...Vaso έγραψε: Ιωαννούλα μου θα τον χορέψεις αυτόν τον χορό...
λίγο ακόμα θέλει...
Να μάθεις να αφήνεσαι να σε οδηγούν, διατηρώντας την ακεραιότητά σου...Να αφήνεσαι στο Πάθος χωρίς όρια, μα με ελευθερία από το ίδιο το Πάθος...
![]()
![]()
![]()
Αγαπακι μουΑγαπα για να μπορεις να αγωνιζεσαι κοντρα στον ανεμο και στις τρικυμιες.....με μονο Φαρο τον Εαυτο σου!!!!
Ψυχη μου ΑγαπημενηΠίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Vaso έγραψε:Να μάθεις να αφήνεσαι να σε οδηγούν, διατηρώντας την ακεραιότητά σου...Να αφήνεσαι στο Πάθος χωρίς όρια, μα με ελευθερία από το ίδιο το Πάθος...
Έμμα έγραψε:Αγαπα για να μπορεις να αγωνιζεσαι κοντρα στον ανεμο και στις τρικυμιες.....με μονο Φαρο τον Εαυτο σου!!!!
εγω θα πω.....να Ερωτευεσαι την Ζωη και την Μελωδια που τα Βηματα της Ψυχης σε Οδηγουν!!!!![]()
Αγαπουλα μου γλυκια...Αγαπα για να μπορεις να αγωνιζεσαι κοντρα στον ανεμο και στις τρικυμιες.....με μονο Φαρο τον Εαυτο σου!!!!