Την ώρα που έγραφες αυτό, εγώ έγραφα παράλληλα την θεραπεία μου!!!
θα το βάλω στο φόρουμ, γιατί έτσι νιώθω...

το είπα εγώ, μέχρι να τελειώσει, θα το έχω βάλει ολόκληρο εδώ μέσα...Γιατί είναι "η ζωή μου...η ζωή μας!
Συντονιστής: Vasoula
Φωτεινούλα μπορεί ν αυπαρξει οποιδήποτε θεραπεία χωρις αληθεια;Η αληθεια μας και μονοα αυτη θεραπευει!
Βάσω ειλικρινά δεν μπορώ να σου περιγράψω πως έχει ξεμπλεχτεί απο μέσα μου αυτό το θέμα της Αλήθειας, του Εαυτού και της Θεραπείας
όταν και αν ποτέ αποφασίσεις να πάρεις ρέικι, μέσα σε ένα σαββατοκύριακο θα το πάρεις...Εγώ δούλευα από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου και δεν πήρα τίποτα σε ένα Σ.Κ.
αυτό λοιπόν στην εμπορική γλώσσα, λέγεται επένδυση.Τώρα σκέφτομαι ότι εάν έχεις πληρώσει για κάτι θα ζητήσεις και εσύ από αυτόν που θα το μεταδώσεις οπότε λογικά ζητιούνται χρήματα.
κι εγώ σέβομαι κάθε άνθρωπο που έρχεται κοντά μου, ανεξάρτητα αν είμαι στο σπίτι μου ή στο σπίτι του οποιουδήποτε...Σέβομαι ότι με δέχτηκες στο «σπίτι» σου
Εξυπηρέτηση η συγνώμη δεν μπορεί να μου προσφέρει!μπορώ να σου ζητήσω συγνώμη εάν σε εξυπηρετεί
Μου το είπες ότι δεν πιστεύεις στο φωτεινό σώμα της ανάληψης!εάν ξέραμε τα τέρατα που δημιουργούμε κάθε στιγμή
ποτέ δεν έκλεισε κανένας δρόμος για την μύηση, για οικονομικούς λόγους...για να μπορώ σήμερα να λέω πως ο δρόμος για την μύηση άνοιξε ( εννοώ και οικονομικά).