Πανούλη!!!
THE DANCE CLUB BY XALANDRI
Re: THE DANCE CLUB BY XALANDRI
πολύ όμορφα παιδάκια μου!!!
σας απολαμβάνω!!
Πανούλη!!!

Πανούλη!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Πανουλη τελεια!!!! σε ευχαριστουμε πολυ!!

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Πανουλη μου γλυκε Σε Ευχαριστουμε τοσο πολυ για αυτα τα υπεροχα βιντεακια
Ειναι μεγαλη η Στιγμη οταν ο ανθρωπος κανει τα πρωτα του Χορευτικα Βηματα και αναδυεται ολη η Δημιουργικοτητα και ο συναισθηματικος κοσμος του μεσα απο την Ψυχη και εκδηλωνεται με Ομορφια μεσα απο το σωμα του!!!!
Συγχαρητηρια σε Ολους αγαπημενοι μου
Κι οσον αφορα την υπερβαση της ατομικης χορογραφιας της Ελενιτσας και της Αννουλας......
Μεγαλη ειναι και η Στιγμη που βλεπεις την εξελιξη δυο Ανθρωπων...
Οταν ξεκινανε με τον πρωτο τους δισταγμο και στην συνεχεια απογειωνονται με την Αληθεια και την Αγαπη για την Ζωη, απλα....Χορευοντας Μαζι της!!!!!
Ελενιτσα μου και Αννουλα μου Σας Ευχαριστω απο Καρδιας για αυτο το Μαζι!!!!
Λιζακι, Γιωτουλα, Τζοαννακι, Χριστινακι, Νωντακο, Ελενακι, Αγγελακο, Μαρακι, Μπεττουλα...
Ενα μεγαλο Ευχαριστω και ενα Μπραβο ξεχωριστα στον καθενα σας....Ειναι συγκλονιστικη η Στιγμη που η Ψυχη αφηνεται Ελευθερη να "θαμπωσει" με την Ομορφια της τον Κοσμο!!!!Και παντα, σε αυτα τα Βηματα ειναι Μαζι μας ο Θεος....
Με απεραντη Ευγνωμοσυνη!!!!!!
Ειναι μεγαλη η Στιγμη οταν ο ανθρωπος κανει τα πρωτα του Χορευτικα Βηματα και αναδυεται ολη η Δημιουργικοτητα και ο συναισθηματικος κοσμος του μεσα απο την Ψυχη και εκδηλωνεται με Ομορφια μεσα απο το σωμα του!!!!
Συγχαρητηρια σε Ολους αγαπημενοι μου
Κι οσον αφορα την υπερβαση της ατομικης χορογραφιας της Ελενιτσας και της Αννουλας......
Μεγαλη ειναι και η Στιγμη που βλεπεις την εξελιξη δυο Ανθρωπων...
Οταν ξεκινανε με τον πρωτο τους δισταγμο και στην συνεχεια απογειωνονται με την Αληθεια και την Αγαπη για την Ζωη, απλα....Χορευοντας Μαζι της!!!!!
Ελενιτσα μου και Αννουλα μου Σας Ευχαριστω απο Καρδιας για αυτο το Μαζι!!!!
Λιζακι, Γιωτουλα, Τζοαννακι, Χριστινακι, Νωντακο, Ελενακι, Αγγελακο, Μαρακι, Μπεττουλα...
Ενα μεγαλο Ευχαριστω και ενα Μπραβο ξεχωριστα στον καθενα σας....Ειναι συγκλονιστικη η Στιγμη που η Ψυχη αφηνεται Ελευθερη να "θαμπωσει" με την Ομορφια της τον Κοσμο!!!!Και παντα, σε αυτα τα Βηματα ειναι Μαζι μας ο Θεος....
Με απεραντη Ευγνωμοσυνη!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Πανούλη
Είναι υπέροχα τα βιντεάκια! Σε ευχαριστούμε!!
Εμμάκι μου γλυκό...

Εμμάκι μου γλυκό...
"Πολέμα και Οραματίσου"...
αχ ψυχούλα μου

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

τι Ομορφιά

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
Εμμάκι
παιδάκια
Πανούλη

παιδάκια
Πανούλη
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
Εμμακι

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
- margaritarenia
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Εμμάκι

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 
Εμμάκι
Καρδουλόπαιδα ένα ένα μοναδικά βήματα Ανθρώπων

Καρδουλόπαιδα ένα ένα μοναδικά βήματα Ανθρώπων
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
Εμμάκι

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Εμμάκι
:romance-heartsfade: :romance-heartsfade:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου