Νάμαι και γωωωωω οοοοοοοοο!
Λοιπόν........
Είμαι από τα παιδιά που για να μεγαλώσουν.......η μαμά τους πλήρωνε ένα τάληρο τον κιεφτέ.......και 10 δρχ. το ψάρι...!
καλό????
πλούσια δεν έγινα.......!
Οι γάτες της γειτονιάς όμως......... σαν έγκυες κυκλοφορούσαν....!
γιατί πέταγα το φαϊ από το παράθυρο
(χεχεχεχεχεχε)
Έτσι είχα ορκιστεί να μην πιέσω τα παιδιά μου στο φαγητό....!
μη ρωτήσει κανείς αν το τηρήσα.....!
θέλει αγώνα για να το θυμάμαι.
Αγώνα στον παιδίατρο γιατί η μεγάλη μου δεν τρώει κρέας από μωρό....(μετά τις κρεατόσουπες....το χάος)! Απειλές και εκφοβισμοί...!
Αγώνα γιατί η μικρή δεν τρώει σχεδόν καθόλου, παρά μόνο όταν πραγματικά πεινάει...! (οι εξετάσεις της είναι τέλειες....)
Αγωνία λοιπόν μη μου αρρωστήσουν, και να κάνουμε εξετάσεις και που να είναι ο σίδηρος τώρα...., και να τις βιταμινούλες καραμελίτσες..... και άλλα πολλά τέτοιου τύπου....!
Μετά από "επιστημονική έρευνα" λοιπόν και "δημοσκοπήσεις" και πολλές εξετάσεις αίματος κ.α. .....:
Φροντίζω να υπάρχει κομμένη σαλάτα, μαγειρεμένο φαγητό, διάφορα τοστάκια, τυράκια, φρούτα, κλπ.......
και ευτυχώς λίγο πιο κάτω από το σπίτι μας σε μια αυλή ζουν κουνέλια, πάπιες, γατάκια, σκυλάκια, κόττες......(μέσα στο κέντρο της Αθήνας παρακαλώ)....!
αν κρίνω και από μένα το φαγητό δεν είναι το αγαπημένο μου σπορ,
οπότε γιατί να πιέζω τα καημένα τα παιδάκια μου??
από την ψυχή έχω αρρωστήσει αρκετές φορές........
από ασητεία ΠΟΤΕ....!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Ας τρώνε όποτε το έχουν ανάγκη, ότι νομίζουν ότι έχουν ανάγκη.
Ο ίδιος ο οργανισμός θυμάται και ζητάει ότι χρειάζεται....!
(μου έχει συμβεί πολλές φορές)
η διατροφή δεν αποτελεί απαραίτητα το κριτήριο ενός υγιούς σώματος.
τα παιδιά που τρώνε κρέας δεν είναι απαραίτητα πιο υγιή από αυτά που τρώνε φρούτα και λαχανικά.
το ότι δεν τρώνε κρέας......δεν σημαίνει ότι δεν τρελαίνονται για ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ.....! (καλώς να ορίσεις Ηλία....!)
Ραπανάκι για την όρεξη,

Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.