Εντάξει, στο Internet ειμαστε, fab, δεν κοιτιόμαστε στα μάτια! ΄Εχει διαφορά!Ίσως να το διάβασες κάπως βιαστικά ή ίσως να μην το έγραψα με σαφή τρόπο

Οκ! Σωστά πήρες την δική μου οπτική και σ ευχαριστώ!Είπα
«γιατί δεν εξηγείς ποιες ακριβώς είναι αυτές οι φωτεινές ψυχές και ο κάθε ένας που διαβάζει το μήνυμά σου μπαίνει στην θέση της φωτεινής ψυχής που όμως δεν είναι έτσι.»
«γιατί όλοι είναι φωτεινές ψυχές, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς»
δεν υπάρχει πουθενά αντίφαση στις παραθέσεις γιατί το κοιτάμε κάθε φορά από διαφορετικές γωνίες και ναι συμφωνώ μαζί σου ως οπτική της γωνίας που εννοείς, εάν την έχω αντιληφθεί ορθά.
Ο έλεγχος των συναισθημάτων δεν αρκεί, χρειάζεται η εναρμόνιση τους με το νοητικό και πνευματικό πεδίο στο φωτεινό σώμα της ανάληψης! Οπότε ξέρω γιατί είπα «οι φωτεινές ψυχές» και όλοι γνωρίζουν τι είναι και τι έχουν ακόμα να φωτίσουν!! Δεν υπάρχουν εδώ μέσα «παραμυθιασμένοι», σχετικά με αυτό το θέμα Γνωρίζουν την εργασία τους ή κι αν δεν την γνωρίζουν στην πλήρη έκταση, υπάρχει προσανατολισμός και οριοθέτηση Σε όλο το φόρουμ υπάρχουν ενδείξεις...όχι μόνο στον εσωτερισμό, αλλά και στο νηπιαγωγείο...Θα αναφέρω την δική μου προσέγγιση στο θέμα αστρικό που εννοείται ότι έχει την παραμόρφωση της προσωπικότητας και εννοείται ότι δεν είναι η αλήθεια.
Συγκεκριμένα εκεί δεν υπάρχει καθόλου φως και ναι εκεί εγκλωβίζονται οι ψυχές.
Φυσικά οι ψυχές που αγγίζουν ένα μέρος από το συναισθηματικό φορτίο των άλλων είναι αυτές που το αντέχουν.
Για να είμαστε ακριβείς δεν είναι μια διαδικασία αντέχω το συναισθηματικό φορτίο ή δεν το αντέχω, είναι έχω τον έλεγχο των συναισθημάτων μου ή δεν τον έχω.

Το αν νιώθουν ότι θα τα καταφέρουν αυτήν την φορά, δεν το θεωρώ «κακό» ΄Ισα ίσα που έχουμε και όλες τις επιβεβαιώσεις γι αυτό Και μην ρωτήσεις «από ποιόν?»
Εάν έχω τον έλεγχο δουλεύω εκεί εάν δεν τον έχω δεν δουλεύω εκεί. Εάν προσπαθήσω να το κάνω χωρίς τον έλεγχο των συναισθημάτων μου δεν θα καταφέρω να μπω, εάν καταφέρω να μπω λόγω συγκυριών βοήθειά μου.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Πιο πολύ δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω ΄Όμως κι αυτό είναι κάτι που εδώ μέσα είναι γνωστό ΄Ετσι όσοι το επιχειρούν, γνωρίζουν τι έχουν να περιμένουν!
Εδώ κι αν συμφωνώ! ΄Όμως δεν μπορείς να μην εμπνέεις τους ανθρώπους να το κάνουν, όταν νιώθεις ότι το επιθυμούν βαθιά και όχι επιφανειακά Υπάρχουν, θεωρώ, δικλείδες, που οδηγούνΦυσικά δεν έχει νόημα να λέμε «μπα και τι θα γίνει, και τι είναι εκεί το τόσο φοβερό .».
Δεν θέλω να συζητήσω αυτό το θέμα με σένα, γιατί δεν γνωρίζουμε τίποτα βαθύτερο ο ένας για τον άλλον, ώστε να υπάρξει και τέτοιου είδους μοίρασμα σε τρυφερότερα κομμάτια μας!Όσο για τον Skapaneas δεν τον ξέρω τον άνθρωπο
Δεν έχω εμποδίσει ποτέ κανέναν να τοποθετηθεί.
Τον ανέφερα μόνο για έναν λόγο, έγραψες
«Κανείς από τους δύο δεν ένιωσε τον Ιησού...
Ο Σκαπανέας γνωρίζει τι σημαίνει για μένα και έτσι περίμενα περισσότερο σεβασμό σ αυτό που του εμπιστεύθηκα.
Γι αυτό και με είδες λίγο «αναστατωμένη» και με «σχολίασες»
Δεν έκανα κριτική για αυτά που πιστεύει Δεν μου άρεσε η κρίση του γι αυτά που πιστεύει για μένα! Αλλά τέλος πάντων πονεμένη η ιστορία με τον Σκαπανέα, ας την αφήσουμε!
Εχεις δίκιο!όσο καλά και να ξέρουμε έναν άνθρωπο ποτέ δεν ξέρουμε ακριβώς που βρίσκεται, τι κάνει, τι αισθάνεται, τι τον εξυπηρετεί, τι σκέφτεται.

Θα σου πω κάτι αστείο!
΄Όταν μιλάς μαζί μου νιώθω ότι είναι σαν να μιλάς σε ένα παιδί!
Αυτό δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω καλά ή άσχημα, είναι όμως αυτό που αισθάνομαι!

και για να σου πω την αλήθεια, ούτε που με ενοχλεί!