Ισως το σώμα να φθίρεται με το πέρασμα του χρόνου μα η ψυχή είναι νιά και θέλει να μαθει ακόμη.
Χαμογελάκι κάποτε έτσι νόμιζα και εγώ και δεν ήθελα καθόλου να σκεφτώ ότι μπορεί κάποτε το σώμα μου να μην ακολουθεί τον πόθο και τη νεότητα της ψυχής μου!μετα απο συζητήσεις εδω μεσα κατανόησα ότι το σώμα ακολουθει την νεότητα της ψυχής! απο αυτα που περιγράφεις για σενα φαντάζομαι μικροδείχνεις!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
(μετα απο συζητήσεις εδω μεσα κατανόησα ότι το σώμα ακολουθει την νεότητα της ψυχής! )
Καλή μου φίλη μακάρι πάντα να μπορούσε το σώμα να ακολουθούσε της ψυχής τη νεότητα, δυστυχώς το σώμα φθίρεται με την πάροδο του χρόνου, και όταν φτάσει στα ψηλά της ηλικίας σκαλοπατια, δείχνει τη παρακμή του, για να σε κάμει να σκεφτείς πως το τέλος ισως πλησιάζει.
Εξ άλλου είναι φυσικό ότι γενιέται να πεθαίνει και ότι ειναι όμορφο στη αρχή στο τέλος να γίνεται άσχημο απο τη φυσική φθορά του.
Το σώμα στα νιάτα του ειναι γερό και δυνατό όμως σαν φτασει στα γηρατειά το κοιτάς και δεν το αναγνωρίζεις.
Μόνο η ψυχή η αθάνατη μένει όπως ξεκίνησε. ο χρόνος δεν τη φθίρει , παρα μόνο την κανει πιο γνωστική, απο τις εμπειρίες της ζωής που πέρασε.
Και τότε αναζητάει τα μονοπάτια της αλήθειας και προσπαθεί με όσα μέσα έχει στη διάθεση της να τα βρεί και να τα περπατήσει.
Εγώ πολύ νωρις περπάτησα σε δύσκολα μονοπάτια που στο διάβα τους αλοίωσαν το σώμα μα η ψυχή κρατήθηκε γερά απο τον πόθο να ζήσει και να αναγεννηθεί μέσα απο τη στάχτη.
Βάφτισμα πυρός λοιπόν η κάθε μας ταλαιπωρία και ασθένεια, που μέσα σ αυτή σφυριλατείται ο δικός χρυσός για να γίνει πιο λαμπερός απο ότι ηταν. να γίνει πιο δυνατός απο ότι άρχισε και να εξελιχθεί.
Μέσα απο αυτές τις εμπειρίες καταλαμβαίνεις τί σημαίνει ζωή και ποιός ο ρόλος της πάνω στη γη.
απο το χαμόγελο με αγαπη
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τη γλυκιά σας αγκαλιά.
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Χαμόγελο απο προσωπική εμπειρία σου λέω ότι η γύρανση είναι αναστρέψιμη!και έχει να κάνει με το βάρος που ξεφορτώνουμε απο τις πλάτες μας, βάρος χρόνων!εμένα για παράδειγμα αν με συναντούσες πριν καμια 10ετία και με δεις και σημερα που είμαι αισίως 33, θα νομίσεις ότι αναστράφηκαν οι ηλικίες!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
εντάξυ δεν θα πω τιποτε άλλο για το σωμα καί την ηλικία... και αυτά που έγραψα αφορούσαν εμένα γιατι ξέρω τι ήμουν πως ήμουν και τι έγινα και πόση έμεινα....
Τα δεδομένα του σώματος δεν αλλάζουν ίσως μπορεί να υπάρξει μια ανακούφιση στους πόνους αλλά όχι στο σχήμα ......αν και υπήρξε κάποια σχετική βοήθεια με κάποια θεραπεία.
Είμαι σήγουρη ότι θα με βοηθήσετε και περιμένω με αγωνία το μυστικό.
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που ήδη μου δίνετε για να συνεχίσω παρα κάτω.
Ενα θέλω να ξέρετε, ότι την δύναμη για την νυν υπαρξη μου την βρήκα σκυβοντας μέσα μου αναζητώντας την αληθεια της υπαρξης μου και του προορισμού μου.
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
xamogelo έγραψε:
Ενα θέλω να ξέρετε, ότι την δύναμη για την νυν υπαρξη μου την βρήκα σκυβοντας μέσα μου αναζητώντας την αληθεια της υπαρξης μου και του προορισμού μου.
Δεν μας εφτανε μια βασω, μας ηρθε και μια δευτερη να μου κανει την ζωη δυσκολη εδω μεσα (χαριτολογοντας το λεω ενταξει? )
εγω γιατι δεν την βρηκα ακομη την αληθεια? μηπως ειμαι μικρος ακομα?
Καλε μπηκε μια Καλλιόπη στο φορουμ!!!!!!!!!
Καλως ήρθες συνονόματη μου Καλως την και καλως την!!!!!!
χεχεχε δυο Καλλιόπες εδω μεσα.....γιαρ γιαρ ούλοι οι Καρκινοι δεν φτουρατε!!!!!!!!!