Το Είπε ... :-)

Άβαταρ μέλους
smile

Re: Το Είπε ... :-)

Δημοσίευση από smile »

eirini έγραψε:θυμαμαι μικρή πόσο μα πόσο εμπιστευόμουν τους ανθρώπους....και όσο με πληγωναν, τόσο συνέχιζα να τους εμπιστεύομαι..... Μέχρι που άρχισα να θαυμάζω αυτούς που είχαν υποτίθεται δύναμη, που δεν ανοιγονταν εύκολα, δεν αφηναν περιθώρια να τους πληγώσουν και αρχισα να γίνομαι σαν κι αυτους...Κλειστή με παγωμένα συναισθήματα (οπως μου ειχε πει μια ψυχή)!!!!
Αντε κάνε delete τωρα και ξεκίνα από το μηδέν.....

@};-
στον τελευταιο μου χωρισμο εφυγα λεγοντας... ο μεγαλυτερος μου φοβος ειναι μηπως και δεν τα καταφερω και γινω σαν εσας...εννοωντας ακριβως αυτο που περιγραφεις...και τον αγκαλιασα,μολις εκλεισα την πορτα ξεφοβηθηκα!ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ...τσαμπα φοβηθηκα! ;) ολοι εμεις εχουμε παρει αλλο δρομο,ρηνακι...φευγουμε με χαμογελο και αγαπη και κατανοηση...δεν ειναι ολοι ετοιμοι ,αλλα δεν ανησυχω...θα ερθει ο καιρος που ολων η καρδια θα ανοιξει...στο χρονο της... @};- @};- @};-
γινε η αλλαγη που θελεις να δεις στον κοσμο...
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

Βασουλα @};- @};- @};-
Ειρηνακι >:d< >:d< >:d<
Μυρτω :x :x :x
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

eirini έγραψε:θυμαμαι μικρή πόσο μα πόσο εμπιστευόμουν τους ανθρώπους....και όσο με πληγωναν, τόσο συνέχιζα να τους εμπιστεύομαι..... Μέχρι που άρχισα να θαυμάζω αυτούς που είχαν υποτίθεται δύναμη, που δεν ανοιγονταν εύκολα, δεν αφηναν περιθώρια να τους πληγώσουν και αρχισα να γίνομαι σαν κι αυτους...Κλειστή με παγωμένα συναισθήματα (οπως μου ειχε πει μια ψυχή)!!!!
Αντε κάνε delete τωρα και ξεκίνα από το μηδέν.....

@};-

Αχ Ειρηνάκι, η πρώτη αντίσταση χρειάζεται να γίνει στην εκπαίδευση...
Δεν σταμάτησες να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους γιατί πληγώθηκες από αυτούς, αλλά γιατί εμπιστεύθηκες μόνο τους γονείς σου.
Είναι πολύ δύσκολο στο παιδί να μην χτίσει την αγνότητά του με τα τούβλα που του έδωσαν για "προίκα", είναι δύσκολο να αντισταθεί, αν έχει πειστεί (και γίνεται εύκολα αυτό) ότι έξω κινδυνεύει...

Μην φοβάσαι το μηδέν...
Γιατί άλλο είναι η γέννηση και άλλο η αναγέννηση...Έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους από ότι έμαθες...

>:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Βασουλα >:d< >:d< >:d< >:d<
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

@};- :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Μην φοβάσαι το μηδέν...
Γιατί άλλο είναι η γέννηση και άλλο η αναγέννηση...Έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους από ότι έμαθες...
Ακριβως... @};-

ετσι το εχω βιωσει εκει στο μηδεν... στο τιποτα... ξυπνησα ενα πρωι και δεν υπηρχε τιποτε... και εκει αρχισα να με ανακαλυπτω να με συναντω... οπως πολλες φορες ειχα ακουσει απο την Βασουλα τις φρασεις τι φοβασαι οτι θα παθεις που δεν το εχεις ηδη παθει?
Δεν εχω τιποτε αλλο να χασω τα εχασα ολα... ακομα και τον ευατο μου για να υπαρξω μεσα σε μια σχεση χτισμενη στις πλανες μου και στις ελλειψεις μου... και αλλες εκφρασεις με συντροφευαν στο τιποτα γινωνταν φαροι στα σκοταδια μου να βρω τον δρομο μου...

@};-
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Vaso έγραψε:Δεν σταμάτησες να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους γιατί πληγώθηκες από αυτούς, αλλά γιατί εμπιστεύθηκες μόνο τους γονείς σου.
To πιστεύεις ότι κάτι μου έλεγε μέσα μου να μην τους εμπιστευθώ? Είχα μια άρνηση από τότε που γεννήθηκα. Κι όμως το έκανα..... Ακόμα και τα "μυστικά" μου που είχα τολμήσει να της πω (για τη μανα μου μιλάω) που ο εαυτός μου μου έλεγε ΟΧΙ, δεν είχα καμία στήριξη. Αφενός γιατί πολλές φορές με απογοήτευε, αφετέρου το μάθαιναν όλοι. Ε τι? να έχει μυστικά από τον άντρα της??? Και ο αδερφός μου οικογένειά μου είναι. Αντε φάε μετά το δούλεμα... Σκατά στα μούτρα τους!!!!!!
Vaso έγραψε:Μην φοβάσαι το μηδέν...
Γιατί άλλο είναι η γέννηση και άλλο η αναγέννηση..
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
AMALIA έγραψε:και αλλες εκφρασεις με συντροφευαν στο τιποτα γινωνταν φαροι στα σκοταδια μου να βρω τον δρομο μου...
Αμαλάκι >:d< >:d< >:d<
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Βασούλα >:d< >:d< >:d<

Ειρηνάκι >:d< >:d< >:d<

Μυρτώ >:d< >:d< >:d<

Αμαλάκι >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε:''Παλαβός'' είναι εκείνος που εξακολουθεί να εμπιστεύεται, παρά τα βιώματα του. Εσύ τον εξαπατάς ξανά και ξανά κι εκείνος εξακολουθεί να σε εμπιστεύεται. Τότε θα πεις πως είναι ανόητος, ότι δεν μαθαίνει. Η εμπιστοσύνη του όμως είναι τεράστια, είναι τόσο αγνή που κανένας δεν μπορεί να την καταστρέψει. Όποιο βίωμα κι αν σου έρθει, άφησέ το να φύγει. Καθάριζε το νου σου διαρκώς. Να πεθαίνεις διαρκώς ως προς το παρελθόν, ώστε να παραμένεις στο παρόν, στο εδώ και τώρα, σαν να γεννήθηκες αυτή τη στιγμή. Στην αρχή, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ο κόσμος θα αρχίσει να σε εκμεταλλεύεται... Άφηνέ τους τους δύστυχους! Ακόμα και αν σε ξεγελάσουν και σε εξαπατήσουν και σε κλέψουν, άφησε το να συμβεί, γιατί εκείνο που είναι πραγματικά δικό σου δεν μπορεί κανένας να σου το κλέψει. Και κάθε φορά που δεν επιτρέπεις στις περιστάσεις να σε καταστρέψουν, το είναι σου θα ενοποιείται ολοένα και περισσότερο. Η ψυχή σου θα αποκρυσταλλώνεται ολοένα και περισσότερο.

Οσσο @};-
@};- @};-

μεγάλο πλήγμα η εμπιστοσύνη...
πολύ σημαντικό μήνυμα

Ειρηνάκι :-( >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Μυρτώ >:d< >:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Vaso έγραψε:
''Παλαβός'' είναι εκείνος που εξακολουθεί να εμπιστεύεται, παρά τα βιώματα του. Εσύ τον εξαπατάς ξανά και ξανά κι εκείνος εξακολουθεί να σε εμπιστεύεται. Τότε θα πεις πως είναι ανόητος, ότι δεν μαθαίνει. Η εμπιστοσύνη του όμως είναι τεράστια, είναι τόσο αγνή που κανένας δεν μπορεί να την καταστρέψει. Όποιο βίωμα κι αν σου έρθει, άφησέ το να φύγει. Καθάριζε το νου σου διαρκώς. Να πεθαίνεις διαρκώς ως προς το παρελθόν, ώστε να παραμένεις στο παρόν, στο εδώ και τώρα, σαν να γεννήθηκες αυτή τη στιγμή. Στην αρχή, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ο κόσμος θα αρχίσει να σε εκμεταλλεύεται... Άφηνέ τους τους δύστυχους! Ακόμα και αν σε ξεγελάσουν και σε εξαπατήσουν και σε κλέψουν, άφησε το να συμβεί, γιατί εκείνο που είναι πραγματικά δικό σου δεν μπορεί κανένας να σου το κλέψει. Και κάθε φορά που δεν επιτρέπεις στις περιστάσεις να σε καταστρέψουν, το είναι σου θα ενοποιείται ολοένα και περισσότερο. Η ψυχή σου θα αποκρυσταλλώνεται ολοένα και περισσότερο.

Οσσο @};-

@};- @};-

μεγάλο πλήγμα η εμπιστοσύνη...
Αν ειναι λεει..
Το καταλληλο μηνυμα τη καταλληλη στιγμη!! @};- :x
>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- @};- :x :x :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

''Παλαβός'' είναι εκείνος που εξακολουθεί να εμπιστεύεται, παρά τα βιώματα του. Εσύ τον εξαπατάς ξανά και ξανά κι εκείνος εξακολουθεί να σε εμπιστεύεται. Τότε θα πεις πως είναι ανόητος, ότι δεν μαθαίνει. Η εμπιστοσύνη του όμως είναι τεράστια, είναι τόσο αγνή που κανένας δεν μπορεί να την καταστρέψει. Όποιο βίωμα κι αν σου έρθει, άφησέ το να φύγει. Καθάριζε το νου σου διαρκώς. Να πεθαίνεις διαρκώς ως προς το παρελθόν, ώστε να παραμένεις στο παρόν, στο εδώ και τώρα, σαν να γεννήθηκες αυτή τη στιγμή. Στην αρχή, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ο κόσμος θα αρχίσει να σε εκμεταλλεύεται... Άφηνέ τους τους δύστυχους! Ακόμα και αν σε ξεγελάσουν και σε εξαπατήσουν και σε κλέψουν, άφησε το να συμβεί, γιατί εκείνο που είναι πραγματικά δικό σου δεν μπορεί κανένας να σου το κλέψει. Και κάθε φορά που δεν επιτρέπεις στις περιστάσεις να σε καταστρέψουν, το είναι σου θα ενοποιείται ολοένα και περισσότερο. Η ψυχή σου θα αποκρυσταλλώνεται ολοένα και περισσότερο.

Οσσο @};-
:-( @};- @};- @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

Τη όμορφη λέξη ο Παλαβός :x :x :x
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Η εμπιστοσύνη του όμως είναι τεράστια, είναι τόσο αγνή που κανένας δεν μπορεί να την καταστρέψει
Κάποτε , όχι πολύ παλίά από σήμερα πίστευα ότι είναι τραγικό να είμαι αφελής ... να δίνω εμπιστοσύνη και να με προδίδουν...

Σημερα, όχι πολύ παλιά από τότε, κατάλαβα ότι δεν χαρακτηρίζει εμένα η συμπεριφορά των άλλων , και πως το άφημα στην εμπιστοσύνη στον Εαυτό μου και η δική μου πειθαρχία στο νομο της Αβλάβειας ,μου δίνει προστασία και ελαφρύτητα στη καρδιά , που κανεις δεν μπορει να καταστρεψει σε Ουσία... :)
Να πεθαίνεις διαρκώς ως προς το παρελθόν,
Αυτή η έκφραση με ενθουσιάζει... O:-)

:x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Σημερα, όχι πολύ παλιά από τότε, κατάλαβα ότι δεν χαρακτηρίζει εμένα η συμπεριφορά των άλλων , και πως το άφημα στην εμπιστοσύνη στον Εαυτό μου και η δική μου πειθαρχία στο νομο της Αβλάβειας ,μου δίνει προστασία και ελαφρύτητα στη καρδιά , που κανεις δεν μπορει να καταστρεψει σε Ουσία... :)
Νταννουλα μου.. :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!

Επιστροφή στο “ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ”