Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
μια προσευχη που πιανω τον εαυτο μου να μουρμουραει ,να σκεφτεσαι 10 φορες τη μερα,τουλαχιστον...καθε που μια ασχημη σκεψη κανει την εμφανιση της ,η προσευχη αυτη ειναι η απαντηση της και γινεται αυτοματα πια...μια προσευχη που εμαθα να ειμαι εγω και η καθημερινοτητα μου...μια προσευχη που με εμαθε να εμπιστευομαι και να βλεπω τον ανωτερο εαυτο μου καθε μερα,μια προσευχη που με εμαθε να μην κρινω και να μην κατηγορω τους αλλους για το''για παντα''που ειπαν και δεν εννοουσαν(με τα παλια μου...δεδομενα)...μονο για σημερα και για παντα...μια εκφραση βαλσαμο που κρυβει μεσα της ολη την αγαπη του συμπαντος...την εμπιστοσυνη και την ασφαλεια πως ολα θα πανε καλα, για το καλο μου και για το ανωτερο καλο ολων...μια προσευχη που με εμαθε ακομα και στα κακα να χαμογελαω και με χαρα να ψαχνω το μαθημα που εχουν να μου δωσουν...μια προσευχη που με λαχταρα με κανει να ζω τη μερα μου και να ρουφαω τα θαυματα και τα μηνυματα της...ευγνωμων...
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα