προχωρα Τασουλη και εμεις μαζι σου.. και εγω ταρακουνηθηκα καλα στο τελευταιο μαθημα.. εδω οι τηγανιες εχουν ρυθμο αργα αργα γρηγορα γρηγορα αργα
Λεπτομερειες
Εμμακι ενα τεραστιο Ευχαριστω γεματο Ευγνομωσύνη που με βοηθας να κανω δυνατη αυτη την επιθυμια-αναγκη που δεν εχει να κανει μονο με τον χορο τεχνικα, αλλα και κυριως με το οτι μεσα απο τον χορο βλεπω το εγω μου αλλα ερχομαι και σε επαφη με τον Εαυτο μου..
Μπετουλα μου
Επίσης δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά νομίζω ότι οι μαθητές του by Xalandri είχαν πολύ πιο ενωτική διάθεση, χαρά, κέφι και ήταν μια μεγάλη ευχάριστη παρέα!
:romance-heartsfade:
Γιωτούλα μου, η ενωτική διάθεση προκύπτει από εσάς που γνωρίζετε τι σημαίνει "μαζί"...
Είναι ευλογία που εσείς ήσαστε μέλη της σχολής του Χαλανδρίου, γιατί δίνετε και στους υπόλοιπους θετικά και χαρούμενα μηνύματα...
Και το Εμμάκι στηρίζει τούτο το όραμά της, μέσα από όλα όσα έμαθε στον Δρόμο της...
Ήρθε πια η στιγμή της εφαρμογής, όπως θα έρθει για τον καθένα σας!
Εγώ έβλεπα απλά τις ενέργειες...
Αχ Βασουλα μου Αγαπημενη
Παιδακια γλυκα και πανεμορφα....ειναι ακριβως αυτο που λεει η Βασουλα μας...
Ειλικρινα και μεσα απο την Καρδια μου, Ευχαριστω ιδιαιτερα εσας για αυτο το ΜΑΖΙ...
Με την Αγαπη μας, καναμε ολους τους μαθητες να ειναι χαρουμενοι και γελαστοι...ενιωσαν την ζεστασια απο τις Καρδιες μας και την φιλοξενια μας...τους αγκαλιασαμε με την ιδια γλυκητητα που αγκαλιαζουμε ο ενας τον αλλον...
Κανοντας τον απολογισμο μου το βραδυ...αυτο που ειδα ηταν οτι το Οραμα απλωνεται μεσα στους ανθρωπους...
Δεν ξεχωριζει κανεναν και τους εμπεριεχει Ολους...και εσεις συμβαλλατε πολυ σημαντικα σε αυτο...
Σας Αγαπω πολυ...και σας Ευχαριστω γιατι το Οραμα απλωνεται και μεσα απο εσας...και αυτο γεμιζει την Ψυχη μου με Ευλογια και Ευγνωμοσυνη!!!!
Και ετσι απλα για την επιβεβαιωση...ο Κρανιας ανεφερε το χαρουμενο κλιμα του Χαλανδριου σε αντιθεση με τον χαρακτηρισμο "ψοφιοι" που εδωσε στην Αγ.Παρασκευη
Δεν εχω αλλα λογια....ετοιμαστειτε για το επομενο παρτακι σε 2 Παρασκευεεεες