ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- margaritarenia

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- galazia_sfaira
Δροσερες και γλυκες ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ και απο μενα.....
Δυστυχως επέστρεψα.....αλλα ολα ειναι σχετικα.....
Και ναι..ναι...περασα σουπερ....!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν ξερω αν το καταλαβατε..??
Απλα το hot point της ολης υποθεσης...κοινως ηθικον διδαγμα...ειναι οτι η ισορροπια να χασεις και να ξαναβρεις τον εαυτο σου ειναι πολυ μικρη..αν ξερεις να διαχειριστεις το δεύτερο καλα, τοτε ο εαυτος σου θα παραμεινει λαμπερος ως το τελος....ή ...μεχρι να τον ξαναχασεις!!!!!! :lol: :lol:
Δυστυχως επέστρεψα.....αλλα ολα ειναι σχετικα.....

Και ναι..ναι...περασα σουπερ....!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν ξερω αν το καταλαβατε..??
Απλα το hot point της ολης υποθεσης...κοινως ηθικον διδαγμα...ειναι οτι η ισορροπια να χασεις και να ξαναβρεις τον εαυτο σου ειναι πολυ μικρη..αν ξερεις να διαχειριστεις το δεύτερο καλα, τοτε ο εαυτος σου θα παραμεινει λαμπερος ως το τελος....ή ...μεχρι να τον ξαναχασεις!!!!!! :lol: :lol:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ελισάβετ!!! καλημέρα, τσικι τσικι τσάκι τσαν!!! :lol: :lol: :lol:
καλημέρα με ....??? πως το είπαμε? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
καλημέρα με ....??? πως το είπαμε? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό