΄Εγραψα αυτό το ποστ για τον Σκαπανέα, και το τοποθέτησα στο τόπικ «το όραμά μου», χωρίς να σκεφτώ
Μετά που το αντιλήφθηκα, χαμογέλασα, γιατί και να το σκεφτόμουν, εδώ ακριβώς θα το τοποθετούσα.
Το όραμά μου ήταν μια αρχική έμπνευση ελευθερίας της ανθρώπινης φύσης από τα δεσμά του εξαναγκασμού της ζωής. Η ομοιότητα σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας, δεν διαφοροποιείται εν τέλει, από τις νοητικές διαφοροποιήσεις του εσωτερικού δρόμου, αφού η αναδυόμενη αλήθεια δεν μπορεί να είναι διαφορετική.
Το «κατ εικόνα και ομοίωση» έχει την σημασία για μένα, «ό,τι μπορεί ο θεός, μπορώ κι εγώ
και ότι μπορώ εγώ, το μπορεί και ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».
Μετά από αυτήν την επεξεργασία, αυτής της συγκεκριμένης φράσης, δεν ένιωσα ποτέ πια «ιδιαίτερη», και αυτή η «ταμπέλα» που με έκανε να ξαναγυρίσω στο βασικό ένστικτο και να χάσω το σθένος μου, απλά για να μην διαφέρω, μου έδωσε την ώθηση να ανακαλύψω, αυτό που πάντα ήξερα!
Το μόνο σημείο που ένιωσα να διαφέρω τελικά, ήταν μόνο το «θάρρος» να αναπτύξω περισσότερο την θέληση, και να κατευθυνθώ σαν βέλος στον στόχο!
Η «θέληση» είναι το κόκκινο φως του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, που σαν οντότητα, δεν έχει την θρησκευτική υπόσταση, που μέσα από τα πρότυπα της θρησκείας, του απόδωσαν οι άνθρωποι, αλλά είναι ο ενεργειακός συντονιστής του «ηλιακού» λόγου, να συγκλίνει με το «ηλιακό» μας πλέγμα.
Απομυθοποιώντας την πρότυπη σημασία των Αρχαγγέλων, των Δασκάλων, των Οδηγών, ένωσα τις ενέργειές τους με κάθε μου κέντρο, αφήνοντας τες να με οδηγήσουν στον Εαυτό μου.
Το λευκό φως του Αρχαγγέλου Γαβριήλ άνοιξε κάθε μου κύτταρο, ώστε να αναδυθεί η γνώση, ελευθερώνοντας τα «πρέπει» που είχαν φυλακιστεί μέσα από την διαδικασία της γέννησής μου, στον φυσικό κόσμο. Χτύπησε κατευθείαν στο κέντρο του λαιμού.
Το βιολετί φως του Αρχαγγέλου Ζακχιήλ, απάλυνε τον πόνο αυτής της ελευθέρωσης μετατρέποντας τις μορφές του φόβου, σε ανενεργές οντότητες, που χάθηκαν μέσα στο φως., κάνοντας το 2ο κέντρο να επεξεργάζεται τις σχέσεις και τον χειρισμό μέσα από την σεξουαλικότητά μου.
Το χρυσό φως του Αρχαγγέλου Ουριήλ ένωσε κάθε κύτταρο μου με το κύτταρο της γης και με έβαλε στην κατανόηση του τι είμαι σαν φυσική έκφραση και πως μπορώ να ευεργετηθώ σαν φυσική παρουσία, από την γη, ανοίγοντάς μου χώρο για την ζωή μου εδώ, ενώνοντας το 1ο μου κέντρο με την γη, σε μια αμοιβαία εμπιστοσύνη και αγάπη.
Και όσο αυτά τα κέντρα άνοιγαν στην σωστή τους λειτουργία, γυρνώντας τον τροχό αντίθετα από την φυσική τους φορά, αυτήν που είχα τότε αντιληφθεί, η ψυχή μου αναγνώριζε τις ψυχικές ομοιότητες με τον Ιησού, μέσα από την δόνηση του Λόγου του «ήμουν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Ο χρόνος που χρησιμοποίησε για να με οδηγήσει στην αλήθεια, με έβαλε στην διαδικασία θα «θυμηθώ»
Τι ήταν και τι είμαι
Τι είναι και τι είμαι
Η ευγνωμοσύνη, η αγάπη και η κατανόηση, γκρέμισαν κάθε ίχνος ενοχών, μιας περιορισμένης ζωής που είχε αρχή, μέση και τέλος, και με έβαλαν στην αλήθεια του
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ και μέσα από αυτήν να βιώσω ότι ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ
Ούτε δικαιολογίες χρειάζονται, ούτε διακρίσεις, ούτε διαφοροποιήσεις
Δεν χρειάζεται ούτε καν να επιλέξεις
Η θεϊκή φύση ενεργοποιείται από την στιγμή που αυτές οι φράσεις δεν έχουν νοητική λειτουργία, αλλά περνάνε μέσα από το συναισθηματικό μας σώμα, στην φυσική μας παρουσία. Εκεί χάνονται οι αποστάσεις του ανώτερου και του κατώτερου, και γίνεσαι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ χωρίς όρια, νιώθοντας την πολυδιάστατη παρουσία σου σε όλα τα επίπεδα μέχρι την πηγή σου.
Δεν σε νοιάζει πια περιοριστικά η ζωή μόνο στον φυσικό κόσμο, γιατί αυτή είναι ένα μόνο κομμάτι του Εαυτού σου, που βιώνει με χαρά και ελευθερία μια ακόμα διάσταση της ύπαρξής του, δημιουργώντας μια φωτεινή πραγματικότητα, μα δεν είναι μόνο αυτή
Το γνωρίζω και το κατανοώ, ότι όλα ακούγονται ωραία
΄Ότι ο νους την ώρα που διαβάζει αυτές τις γραμμές, αναρωτιέται, αμφισβητεί και περιορίζεται σ αυτό που ξέρει
Γνωρίζω την αγωνία, τον φόβο και τον θάνατο σαν περιοριστικές αλήθειες μιας ζωής χωρίς ουσία, τελικά
Μα η γέννηση από μόνη της είναι ένα «θαύμα»
Τόσο απλό, όσο η ανάσα μας!
Η συμμετοχή μας σ αυτό το θαύμα, γιατί πρέπει να περιορίζεται στην σεξουαλική πράξη, που γίνεται τελικά τυχαία και μοιραία?
Τυχαία και μοιραία μας οδήγησε ο νους μας να ζούμε, μέσα στην ανθρωπότητα που δεν έχει νόημα για την πνευματική μας αυτοπραγματωση
Η λογική της επιβίωσης, θα είχε νόημα, αν αυτή η επιβίωση αποτελούσε συνέχεια του θαύματος της γέννησης
Αποτελεί? Απλά αναρωτηθείτε
΄Εχουμε άρνηση για την ζωή, γιατί την νιώθουμε περιορισμένη, με ημερομηνία λήξης
Αυτό είναι το «θαύμα» της γέννησης?
Ποιός είναι αυτός που το σκέφτηκε? Ποιος δημιούργησε αυτό το «λάθος»?
Σκεφτείτε λίγο το πρότυπο, που μας ενσωματώθηκε
Ακόμα και αν δεν το πιστεύουμε με την λογική μας, τελικά οι άνθρωποι αποδεικνύουν ότι το πιστεύουν με την καρδιά τους
Ο Θεός
Αυτός το δημιούργησε αυτό το «λάθος»
Και για να δώσουμε και την δικαιολογία στον θεό, γιαυτό που «έκανε», μεταφράσαμε την ιστορία των πρωτόπλαστων, σαν αμαρτία και διωγμό
΄Ετσι οι «καλές» πράξεις για την επίτευξη της πολυπόθητης «συγχώρησης», παρέμειναν στην επιφάνεια της συνείδησης, ενώ στο βάθος μας σέρνουμε ακόμα τις ενοχές μας
Που είναι η πηγαία αγάπη του όλου? Νιώθετε αυτόν τον διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων πηγαία αγάπη?
Μπούρδες
και το αποδεικνύουν καθημερινά οι άνθρωποι που ασχολούνται με το πνεύμα
Με το πνεύμα των άλλων, γιατί το δικό τους είναι ξεκάθαρο!!
Χμ
χμ
χμ
Νομίζουμε οτι το καταφέρνουμε μεχρι την επόμενη φορά που κάτι ταράζει το κόσμο που ''κατακτούμε'' και μετα ξανα πάλι απο την αρχή...
Αλλά δεν είναι πλέον η αρχή αλλά η συνέχεια που ωδηγει όλο και πιο πέρα , όλο και πιο ψηλά..μόνο που πάντα ενας μικρός θάνατος περιμένει στην γωνιά, κάθε φορα που γκρεμίζουμε ενα απο τα πετραδάκια ταν παλιών θεμελίων.
ναι, έτσι είναι...Μόνο που ο θάνατος αυτός οδηγεί στην αρχή της αγνότητας...Γιατί αυτή μας λείπει, τελικά!