Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Υπάρχει μια ιστορία που λέει πως κάποτε, σε κάποιο δάσος, ξέσπασε μια πυρκαγιά. Και ενώ όλα τα ζώα τρέχανε με τις οικογένειές τους μακριά από την φωτιά, ένα μικρό κολίβρι άρχισε να πετά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τότε ένας μυρμηγκοφάγος το είδε και το ρώτησε "μα τι πας να κάνεις?" και το κολίβρι απάντησε "πάω να πάρω νερό από το ποτάμι και να το φτύσω στην φωτιά για να την σβήσω". Ο μυρμηγκοφάγος άρχισε να του λέει πως αυτό που πάει να κάνει δεν έχει κανένα νόημα, πως δεν θα καταφέρει τίποτα, πως είναι ανώφελο και καλύτερα να τρέξει να σωθεί. Και τότε το κολίβρι του απάντησε "μπορεί να έχεις δίκιο, εγώ όμως θα έχω συμβάλλει στον βαθμό που μπορώ / θα έχω κάνει το καθήκον μου"
Και για όλους εδώ
που προσπαθούν να στερεώσουν Θεραπεία του Εαυτού τους, Θεραπεύοντας και ένα κομμάτι της Ανθρωπότητας
που ανεξάρτητα από ποιους απογοητεύουν, ανεξάρτητα από το τι λένε οι άλλοι, ψάχνουν μέσα τους να βρουν το τι πρέπει να κάνουν
που περπατάνε έξω από τους δρόμους που σχεδιάστηκαν για αυτούς, βρίσκοντας τον δικό τους Δρόμο
αφιερώνω αυτό το κομμάτι Που αναφέρεται στο πως, αν ο καθένας κάνει το καθήκον του, να είναι ο Εαυτός του, μπορούν πολλά πράγματα να ανατραπούν.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!