Νέες ενεργειακές Τεχνικές
Νέες ενεργειακές Τεχνικές
Η Ζωή μας σε τούτον τον Κόσμο, είναι αποτέλεσμα της Θέλησης μας…
Αν πιστεύουμε στην Ελεύθερη Βούληση, το μόνο που δεν πρέπει να πιστεύουμε είναι ότι η γέννησή μας αποτέλεσε μια a priori απόφαση των φυσικών μας γονιών, ενάντια στον Νόμο τούτον…
Μπορεί να έρχονται τα πάνω, κάτω, σε σχέση με τούτο το πνευματικό μας προνόμιο, όμως όπως και να φαίνεται, η αλήθεια είναι ότι σε όλη μας την Ζωή, τα πάντα χαρακτηρίζονται από τούτην την Ελεύθερη Βούληση…
Είναι εντελώς παράλογο, οι άνθρωποι να πιστεύουν στην Ελεύθερη Βούληση, να πιστεύουν ότι έχουν τούτο το αρχέγονο δικαίωμα και παράλληλα να προσπαθούν να επέμβουν ο ένας στην Θέληση του άλλου…
Αν ρίξουμε μια πιο παρατηρητική ματιά, θα διαπιστώσουμε ότι οι επιλογές μας είναι ελεύθερες, μέχρι εκεί που μας παίρνει…
Aπό την άλλη, εμφανίζεται σαν φαινόμενο της Ζωής, ο ένας να προσπαθεί να καταρρίψει την αλήθεια του άλλου, και την ελευθερία του να την πιστεύει και να την εμπιστεύεται, χρησιμοποιώντας τον φόβο…Ο φόβος είναι η χειρότερη χειραγώγηση των ανθρώπων, σε ποιόν άραγε δεν είναι τούτο γνωστό?
Άκουσα πρόσφατα, μέσα στους κύκλους των «ερευνητών» της πνευματικότητας, ότι η αρνητική ενέργεια κολλιέται, σαν μεταδοτική ασθένεια…
Αν αγγίξουμε τον άλλον, παίρνουμε την αρνητική του ενέργεια, γι’ αυτό απαγορεύεται να τον αγγίζουμε…
Και στέκομαι με σεβασμό μπροστά στην ανθρώπινη α-νοησία που θέτει μόνη της τα όρια της αρνητικότητας, χωρίς κρίση και Λογική αντίληψη…
Μου θυμίζει τούτον τον φόβο που προκαλεί ο θρησκευτικός δογματισμός, με τους δαίμονες και τις δαιμονικές οντότητες.
Τώρα κρίθηκε επικίνδυνο και το άγγιγμα…
Και ναι…Είμαι υπέρ της έμπνευσης νέων πνευματικών δρόμων, νέων τεχνικών, νέων μέσων αυτογνωσίας, σαν μια απεριόριστη δυνατότητα των ανθρώπων να ανακαλύψουν την Αγάπη και την Σοφία, σαν αυθύπαρκτες καταστάσεις της Ύπαρξής τους…
Είναι όμως ασέβεια να χρησιμοποιείς για τούτην την έμπνευση ένα «trademark» όνομα, που είναι παγκόσμια γνωστό, για να του μοιώσεις απλά τις αξίες, αντικαθιστώντας τες τάχα με νέες…
Πολύ εμπορικό, για να είναι αληθινό…
Αν κάποιος εμπνέεται από το όνομα ενός Συμβόλου, το συνεχίζει, δεν το καταρρίπτει…το επεκτείνει και το αυξάνει, το ανυψώνει ακόμα πιο πάνω, δεν το μειώνει…
Τούτη η νέα εποχή, μας επιφυλάσσει τελικά, πολλές παλιές εκπλήξεις…Γνώριμες στην εμπορική συναλλαγή του Θείου…
Τα χέρια τα έχουμε για να αρπάξουμε ή για να αγκαλιάσουμε…Και δεν είναι ελαττωματική τούτη η Φύση του χεριού μας,, αλλά η ιδέα που το παρακινεί…
Εγώ έχω βιώσει ένα μόνο…
Η αληθινή μας Φύση είναι τρυφερή, τόσο που δεν χρειάζεται το σκληρό κέλυφος του φόβου, για να προστατευθεί...Προστατεύεται από την Αλήθεια...
Αγάπη…
Αν πιστεύουμε στην Ελεύθερη Βούληση, το μόνο που δεν πρέπει να πιστεύουμε είναι ότι η γέννησή μας αποτέλεσε μια a priori απόφαση των φυσικών μας γονιών, ενάντια στον Νόμο τούτον…
Μπορεί να έρχονται τα πάνω, κάτω, σε σχέση με τούτο το πνευματικό μας προνόμιο, όμως όπως και να φαίνεται, η αλήθεια είναι ότι σε όλη μας την Ζωή, τα πάντα χαρακτηρίζονται από τούτην την Ελεύθερη Βούληση…
Είναι εντελώς παράλογο, οι άνθρωποι να πιστεύουν στην Ελεύθερη Βούληση, να πιστεύουν ότι έχουν τούτο το αρχέγονο δικαίωμα και παράλληλα να προσπαθούν να επέμβουν ο ένας στην Θέληση του άλλου…
Αν ρίξουμε μια πιο παρατηρητική ματιά, θα διαπιστώσουμε ότι οι επιλογές μας είναι ελεύθερες, μέχρι εκεί που μας παίρνει…
Aπό την άλλη, εμφανίζεται σαν φαινόμενο της Ζωής, ο ένας να προσπαθεί να καταρρίψει την αλήθεια του άλλου, και την ελευθερία του να την πιστεύει και να την εμπιστεύεται, χρησιμοποιώντας τον φόβο…Ο φόβος είναι η χειρότερη χειραγώγηση των ανθρώπων, σε ποιόν άραγε δεν είναι τούτο γνωστό?
Άκουσα πρόσφατα, μέσα στους κύκλους των «ερευνητών» της πνευματικότητας, ότι η αρνητική ενέργεια κολλιέται, σαν μεταδοτική ασθένεια…
Αν αγγίξουμε τον άλλον, παίρνουμε την αρνητική του ενέργεια, γι’ αυτό απαγορεύεται να τον αγγίζουμε…
Και στέκομαι με σεβασμό μπροστά στην ανθρώπινη α-νοησία που θέτει μόνη της τα όρια της αρνητικότητας, χωρίς κρίση και Λογική αντίληψη…
Μου θυμίζει τούτον τον φόβο που προκαλεί ο θρησκευτικός δογματισμός, με τους δαίμονες και τις δαιμονικές οντότητες.
Τώρα κρίθηκε επικίνδυνο και το άγγιγμα…
Και ναι…Είμαι υπέρ της έμπνευσης νέων πνευματικών δρόμων, νέων τεχνικών, νέων μέσων αυτογνωσίας, σαν μια απεριόριστη δυνατότητα των ανθρώπων να ανακαλύψουν την Αγάπη και την Σοφία, σαν αυθύπαρκτες καταστάσεις της Ύπαρξής τους…
Είναι όμως ασέβεια να χρησιμοποιείς για τούτην την έμπνευση ένα «trademark» όνομα, που είναι παγκόσμια γνωστό, για να του μοιώσεις απλά τις αξίες, αντικαθιστώντας τες τάχα με νέες…
Πολύ εμπορικό, για να είναι αληθινό…
Αν κάποιος εμπνέεται από το όνομα ενός Συμβόλου, το συνεχίζει, δεν το καταρρίπτει…το επεκτείνει και το αυξάνει, το ανυψώνει ακόμα πιο πάνω, δεν το μειώνει…
Τούτη η νέα εποχή, μας επιφυλάσσει τελικά, πολλές παλιές εκπλήξεις…Γνώριμες στην εμπορική συναλλαγή του Θείου…
Τα χέρια τα έχουμε για να αρπάξουμε ή για να αγκαλιάσουμε…Και δεν είναι ελαττωματική τούτη η Φύση του χεριού μας,, αλλά η ιδέα που το παρακινεί…
Εγώ έχω βιώσει ένα μόνο…
Η αληθινή μας Φύση είναι τρυφερή, τόσο που δεν χρειάζεται το σκληρό κέλυφος του φόβου, για να προστατευθεί...Προστατεύεται από την Αλήθεια...
Αγάπη…
- Συνημμένα
-
- reiki-forum.JPG (28.29 KiB) Προβλήθηκε 3178 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Αγάπη…

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Re: Νέες ενεργειακές Τεχνικές
Σε κάποιο γνωστό σύστημα, το ίδιο ισχύει αν απλά μπεις στον χώρο που πιάνει η αύρα ενός ανθρώπουΑν αγγίξουμε τον άλλον, παίρνουμε την αρνητική του ενέργεια, γι’ αυτό απαγορεύεται να τον αγγίζουμε…

Εμείς επιλέγουμε να αγκαλιάζουμε!Τα χέρια τα έχουμε για να αρπάξουμε ή για να αγκαλιάσουμε…

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

αυτοί που δεν ξέρουν να αγκαλιάζουν ............ δεν πρόκειται ποτέ να μάθουν να αγαπούνΆκουσα πρόσφατα, μέσα στους κύκλους των «ερευνητών» της πνευματικότητας, ότι η αρνητική ενέργεια κολλιέται, σαν μεταδοτική ασθένεια…

φτάνει με τις βλακείες και τις δεισιδαιμονίες, μου θυμίζουν τον μεσαίωνα
είμαι Ελεύθερη να αγκαλιάζω όποιον και όταν γουστάρω

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

και το παρατηρεις παντου.. και κυριως σε ολους αυτους που "σε αγαπανε" και θελουν παντα το καλο σουVaso έγραψε: Aπό την άλλη, εμφανίζεται σαν φαινόμενο της Ζωής, ο ένας να προσπαθεί να καταρρίψει την αλήθεια του άλλου, και την ελευθερία του να την πιστεύει και να την εμπιστεύεται, χρησιμοποιώντας τον φόβο…Ο φόβος είναι η χειρότερη χειραγώγηση των ανθρώπων, σε ποιόν άραγε δεν είναι τούτο γνωστό?

Εγώ έχω βιώσει ένα μόνο…
Αγάπη…

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Αυτό μάς το έλεγαν στη σχολή, όχι ότι απαγορεύεται να αγγίξουμε τον θεραπευόμενο, αλλά στην αρωματοθεραπεία μπορεί να ρουφήξουμε εμείς όλη την αρνητική ενέργεια του άλλου και να γίνουμε εμείς χάλια μέσω της αφής.Vaso έγραψε:η αρνητική ενέργεια κολλιέται, σαν μεταδοτική ασθένεια…

Μα μόνο απο φόβο δε γίνεται? Για ποιον άλλο λογο να επέμβεις στην ελεύθερη βούληση του άλλου?Vaso έγραψε:Aπό την άλλη, εμφανίζεται σαν φαινόμενο της Ζωής, ο ένας να προσπαθεί να καταρρίψει την αλήθεια του άλλου, και την ελευθερία του να την πιστεύει και να την εμπιστεύεται, χρησιμοποιώντας τον φόβο…Ο φόβος είναι η χειρότερη χειραγώγηση των ανθρώπων, σε ποιόν άραγε δεν είναι τούτο γνωστό?
Vaso έγραψε:Η αληθινή μας Φύση είναι τρυφερή, τόσο που δεν χρειάζεται το σκληρό κέλυφος του φόβου, για να προστατευθεί...Προστατεύεται από την Αλήθεια...
Αγάπη…

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Οι λόγοι Ειρηνούλα, οι εμφανείς, μπορεί να είναι διάφοροι π.χ. για να εξουσιάζεις τους άλλους και να τους εξαρτάς από πάνω σου, επιβάλλοντας τα δικά σου "θέλω", για να νιώθεις καλύτερος κι εξυπνότερος και διάφορα άλλα..Μα μόνο απο φόβο δε γίνεται? Για ποιον άλλο λογο να επέμβεις στην ελεύθερη βούληση του άλλου?
Πίσω απ' όλα αυτά όμως τα θεατράκια ελέγχου βρίσκεται μόνο ο φόβος!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Ωραία πνευματικότητα ... δεν μας φτιάχνουν και τίποτα πανοπλίες να μας προστατεύουν από την τόση αρνητικούρα?Άκουσα πρόσφατα, μέσα στους κύκλους των «ερευνητών» της πνευματικότητας, ότι η αρνητική ενέργεια κολλιέται, σαν μεταδοτική ασθένεια…

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Το θέατρο του παραλόγου, εντελώς...Είναι εντελώς παράλογο, οι άνθρωποι να πιστεύουν στην Ελεύθερη Βούληση, να πιστεύουν ότι έχουν τούτο το αρχέγονο δικαίωμα και παράλληλα να προσπαθούν να επέμβουν ο ένας στην Θέληση του άλλου…

Εγώ έχω βιώσει ένα μόνο…
Αγάπη…

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Αγκαλιά" η Θεραπευτική Τέχνη της Αγάπης "

Vaso έγραψε: Η αληθινή μας Φύση είναι τρυφερή, τόσο που δεν χρειάζεται το σκληρό κέλυφος του φόβου, για να προστατευθεί...Προστατεύεται από την Αλήθεια...
Αγάπη…
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Vaso έγραψε:Η αληθινή μας Φύση είναι τρυφερή, τόσο που δεν χρειάζεται το σκληρό κέλυφος του φόβου, για να προστατευθεί...Προστατεύεται από την Αλήθεια...
Αγάπη…

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Εγώ έχω βιώσει ένα μόνο…
Αγάπη…

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Αγάπη…

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- konstantinos s.