ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ...

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ...

Δημοσίευση από Vasoula »

Xρέος μου, του κάθε ανθρώπου χρέος είναι να ανοίξει τα φτερά του, να δει τον κόσμο με τα δικά του μάτια, να δει τον Εαυτό του με την δική του Καρδιά...
Η καλή σχέση με τους άλλους δεν υπολείπεται αυτού...
Αρκεί να γνωρίζεις εσύ τι θέλεις, ανεξάρτητα από το ποιόν δυσαρεστείς...Έχει μεγάλη σημασία για το τώρα σου!
Συνήθως δεν κάνουμε αυτά που θέλουμε, για να μην βλάψουμε τους άλλους, χωρίς να πιστεύουμε ότι οι άλλοι βλάπτονται από τα δικά τους συναισθήματα και την αδυναμία να νιώσουν τον Εαυτό τους και την Ζωή, σαν αυτάρκη Όντα...

Αν κάποιος στενοχωριέται που δεν θα έχει πια λόγο να ζει, αφού φεύγεις από κοντά του, αυτό δεν σημαίνει ότι εχτές που ήσουν εκεί, είχε λόγο να ζει...Απλά διεξόδους έψαχνε...
Όμως είναι πολύ υποτιμητικό, να προσφέρεις τον Εαυτό σου σαν συναισθηματική διέξοδο του άλλου...
Όπως και το να χρησιμοποιείς τους άλλους για δικές σου συναισθηματικές διεξόδους…

Το να είμαστε αδύναμοι (ίσως και παραχωρητικοί) στην Θέληση μας, μπορεί να φαίνεται ότι κάνει τους άλλους πιο δυνατούς, στην ουσία όμως τους εξαρτά από την δική μας αδυναμία...

Ας μην ξεχνάμε ότι βιώνουμε μια όμορφη Εμπειρία Ζωής, μόνο με πνευματική, νοητική και συναισθηματική Ελευθερία και τούτο έχει Δύναμη.

Η Δύναμη δεν βρίσκεται στο πως κάνεις τους άλλους να φαίνονται αδύναμοι ή δυνατοί, αλλά στο πως ακολουθείς τον Δρόμο της Συνειδητότητας, χωρίς να βλάπτεις τον Εαυτό σου και τους άλλους με τα μη συνειδητά σου συναισθήματα.

Δεν υπάρχει Αγάπη που να μας ενοχοποιεί…
Υπάρχουν μόνο ασυνείδητα συναισθήματα που μας καθιστούν συνεχώς ενόχους με τις πράξεις μας, όταν διαφοροποιούνται από τις σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας και τα λόγια μας.
Συνημμένα
ftera-forum.jpg
ftera-forum.jpg (49.13 KiB) Προβλήθηκε 2726 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Re: ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ...

Δημοσίευση από Αμαλία »

Βασούλα μου :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:x :x :x :x :x :x @};- @};- >:d< >:d< >:d< >:d< O:-) O:-) O:-)
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καρδούλα μου :* >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Όμως είναι πολύ υποτιμητικό, να προσφέρεις τον Εαυτό σου σαν συναισθηματική διέξοδο του άλλου...
Όπως και το να χρησιμοποιείς τους άλλους για δικές σου συναισθηματικές διεξόδους…
:cry: :cry: :cry:
Η Δύναμη δεν βρίσκεται στο πως κάνεις τους άλλους να φαίνονται αδύναμοι ή δυνατοί, αλλά στο πως ακολουθείς τον Δρόμο της Συνειδητότητας, χωρίς να βλάπτεις τον Εαυτό σου και τους άλλους με τα μη συνειδητά σου συναισθήματα.
@};- @};- @};-
:romance-heartbeating:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Το να είμαστε αδύναμοι (ίσως και παραχωρητικοί) στην Θέληση μας, μπορεί να φαίνεται ότι κάνει τους άλλους πιο δυνατούς, στην ουσία όμως τους εξαρτά από την δική μας αδυναμία...

Ω, ναι..! :x :x :x :x
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Το να είμαστε αδύναμοι (ίσως και παραχωρητικοί) στην Θέληση μας, μπορεί να φαίνεται ότι κάνει τους άλλους πιο δυνατούς, στην ουσία όμως τους εξαρτά από την δική μας αδυναμία..
μεγαλη Αληθεια!!! @};- :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

>:d< >:d< >:d< :romance-heartbeating: >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Πανω στην ωρα Βασουλα μου.. @};- :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:x :x :x >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- @};- @};- :x :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
blue velvet

Δημοσίευση από blue velvet »

:x
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Ας μην ξεχνάμε ότι βιώνουμε μια όμορφη Εμπειρία Ζωής, μόνο με πνευματική, νοητική και συναισθηματική Ελευθερία και τούτο έχει Δύναμη.

:x :x >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: Αρκεί να γνωρίζεις εσύ τι θέλεις, ανεξάρτητα από το ποιόν δυσαρεστείς...Έχει μεγάλη σημασία για το τώρα σου!
@};- @};- :x
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Βασω @};- @};- η συγχρονικοτητα του Λογου Σου ειναι εκπληκτικη :cry: :cry: :cry:
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”