Εμμάκι μου γλυκό σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλή Αρχή!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Γλυκιά μου Ψυχή, καλή Αρχή σε εσένα και τον Γιωργάκη
Ο πιο υψηλός Σκοπός είναι να χορεύετε με την Ζωή...
Κάθε βήμα το μαθαίνετε πρώτα από εκείνην και όπου είναι η Ζωή είναι και ο Θεός...
Αυτή είναι η Ευλογία
Κάθε βήμα το μαθαίνετε πρώτα από εκείνην και όπου είναι η Ζωή είναι και ο Θεός...
Αυτή είναι η Ευλογία
Βασουλα μου Αγαπημενη
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Αυτή είναι η Ευλογία
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Αυτή είναι η Ευλογία
Vaso έγραψε:Ο πιο υψηλός Σκοπός είναι να χορεύετε με την Ζωή...
Αυτή είναι η Ευλογία
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν. Πολέμα και οραματίσου!
Μεσα σε ολο το Ευχαριστηριο μηνυμα...ξεχασα δυο πολυ σημαντικους ανθρωπους που με βοηθησαν παρα πολυ
Αλεξανδρε μου και τριανταφυλλενια μου σας Ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας...Ηρθε στην πιο καταλληλη Στιγμη
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Να που ξεχασα και αλλους δυο ανθρωπους που επισης με βοηθησαν πολυ!!!!
Βικουλα μου και Κωνσταντινουλη μου σας Ευχαριστω για τις υπεροχες πετρουλες και για ολα!!!!!!
Σιγουρα μπορει να ξεχναω καποιον...αλλα οπως και να χει, μεσα στην Καρδια μου η Ευγνωμοσυνη για Ολους ειναι απεριοριστη!!!!!