Μεσα σε αυτο το χτισιμο, περα απο τους ειδικους που εργαστηκαν, πολλοι Φιλοι συνεβαλαν για να βοηθησουν στο Οραμα...
Ενα μεγαλο Ευχαριστω στον Λαζαρακο που ανελαβε το Εργο με ολη του την καρδια και μας συντονισε ωστε να γινουν οι εικονες της Φαντασιας μας πραγματικοτητα...

Ενα μεγαλο Ευχαριστω στον Πανουλη για την βοηθεια του και την στηριξη του στις δυσκολες στιγμες...

Ενα μεγαλο Ευχαριστω στον Τζακουλη που με τις γνωσεις του και το μερακι του, δημιουργησε τον Ρυθμο και την μελωδια που θα χορευουν οι Ψυχες μας...και που με ολη του την Καρδια μας στηριξε στο πρακτικο επιπεδο, βρισκωντας παντα τις πιο καταλληλες λυσεις...

Ενα μεγαλο Ευχαριστω στην Τζοαννουλα, στην Γιωτουλα και στο Νωντακο που ηταν εκει καθε στιγμη, ακολουθωντας τους χτυπους της Καρδιας μου...

Ενα μεγαλο Ευχαριστω στα χορευτικα "παιδακια" μου, που ηταν Μαζι μας σε καθε γκρεμισμα, σε καθε πινελια, καθε λεπτο που η Σχολη χτιζοταν...

Ενα μεγαλο Ευχαριστω σε ολους τους ανθρωπους που βοηθησαν με την εργασια τους να ολοκληρωθει ο χωρος...

Και το πιο μεγαλο Ευχαριστω...στην Βασουλα μου που ηταν απο την Αρχη μεχρι το τελος με ολη της την Ψυχη διπλα μας, φωτιζοντας με την Αγαπη της καθε "σκοτεινη" γωνια και με την Εμπνευση της, μας εδινε Δυναμη να προχωραμε με την Καρδια μας στον Θεο...

....και στον Γιωργακη μου που μεσα σε αυτη την Μυηση, προχωραγαμε Μαζι, καθε στιγμη, καθε λεπτο πιασμενοι απο το Χερι...

Νιωθω μεγαλη Ευγνωμοσυνη, Συγκινηση και Χαρα για ολες τις Συνειδητοποιησεις που εγιναν μεσα σε αυτο το διαστημα και τωρα γνωριζω βαθια οτι οσοι πολεμοι κι αν ερθουν, η Ψυχη μου επελεξε να ειναι η Αγαπη Νικητης!!!