ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- galazia_sfaira
Καλησπέρα σε όλους..
Παιδιά εχω ενα θεότρελλο υπολογιστή... Τόσες ημέρες η οθόνη μου ήταν σκεπασμένη απο κάτι ΄γραμμικα΄σχέδια που μόνο να μαντέψει κανείς αφήναν τι είναι απο πίσω...και σήμερα που περιμένω σε μια ωρα τον τεχνικό , εφτιαξε μόνη της ....να δω τι θα πω τώρα...χα χα
Τοξότης , εγω είμαι πολύ χαρούμενη με αυτό το ''πλέον'' γιατί επέφερε αντισώματα σε πολλούς ιούς και μου απέδειξε οτι μπορώ να φτιάχνω ''εμβόλια'' μόνη μου.
Να σου πω και συγχαρητήρια για το άρθρο σου περί μόλυνσης που διάβασα τις προάλλες...
Φιλάκια
Παιδιά εχω ενα θεότρελλο υπολογιστή... Τόσες ημέρες η οθόνη μου ήταν σκεπασμένη απο κάτι ΄γραμμικα΄σχέδια που μόνο να μαντέψει κανείς αφήναν τι είναι απο πίσω...και σήμερα που περιμένω σε μια ωρα τον τεχνικό , εφτιαξε μόνη της ....να δω τι θα πω τώρα...χα χα
Τοξότης , εγω είμαι πολύ χαρούμενη με αυτό το ''πλέον'' γιατί επέφερε αντισώματα σε πολλούς ιούς και μου απέδειξε οτι μπορώ να φτιάχνω ''εμβόλια'' μόνη μου.
Να σου πω και συγχαρητήρια για το άρθρο σου περί μόλυνσης που διάβασα τις προάλλες...
Φιλάκια
- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
Στην υγειά σου σφαιρούλα μου...
βότκα πορτοκάλι!!!!!!
τα κορίτσια ξενυχτάνε...
μ΄ένα μυστικό :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=EysxLd1N0lk

βότκα πορτοκάλι!!!!!!

τα κορίτσια ξενυχτάνε...
μ΄ένα μυστικό :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=EysxLd1N0lk
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ευχαριστώ καλή μου -μάλλον αυτό της κλιματικής αλλαγής εννοείς ε?-
Α! γλυκούληδες & γλυκούλες, τώρα που έχω πρόσβαση δεν κρατιέμαι άνοιξα και blog για κοπιάστε και από εκεί να ρίξεται μια ματιά...
:shock:
Έχω και μια ψηφοφορία-σφιγμομέτρηση για σας (καλά θα είναι να ψηφίσεται αφού διαβάσεται τι λέει και η αφεντομουτσουνάρα μου για τα περί δήθεν "υπερθέρμανσης" του πλανήτη... γιατί για το αντίθετο τρώμε πλύση εγκεφάλου από παντού...) Α, και κανένα σχόλιο...
:tomato:
A, και η διεύθηνση: http://vickytoxotis.blogspot.com
’ϊντε βίβα σφαιρούλα! Γείωση? Γείωση?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 17, 2008 5:54 pm Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σε όλους..
Ευχαριστώ καλή μου -μάλλον αυτό της κλιματικής αλλαγής εννοείς ε?-
Α! γλυκούληδες & γλυκούλες, τώρα που έχω πρόσβαση δεν κρατιέμαι άνοιξα και blog για κοπιάστε και από εκεί να ρίξεται μια ματιά...
:shock:

Έχω και μια ψηφοφορία-σφιγμομέτρηση για σας (καλά θα είναι να ψηφίσεται αφού διαβάσεται τι λέει και η αφεντομουτσουνάρα μου για τα περί δήθεν "υπερθέρμανσης" του πλανήτη... γιατί για το αντίθετο τρώμε πλύση εγκεφάλου από παντού...) Α, και κανένα σχόλιο...

A, και η διεύθηνση: http://vickytoxotis.blogspot.com
- galazia_sfaira
Kαλημέρα παιδάκια!!!
Βικάκι, έριξα μια ματιά στο blog σου...πραγματικά ενδιαφέρον ό,τι γράφεις για τις νεράϊδες και τα ξωτικά...
Θα το διαβάσω με πιο προσοχή και θα μιλήσουμε πάνω σ' αυτό!
Ξέρεις, η κβαντική φυσική έχει επιβεβαιώσει πολλά από αυτά που εγώ έχω αισθανθεί απλά με την ενέργεια.
Η αδερφή μου που είναι φαν, βρίσκει πολλές απαντήσεις...
Μακάρι η επιστήμη της φυσιολογίας του ανθρώπου να φτάσει λίγο πιο πάνω από την σάρκα του!!!
Τότε δεν θα λέγεται επιστήμη, αλλά αλήθεια!!!
Αλλά όπως συμβαίνει πάντα, θα υπάρχουν οι μεν...και οι δε...
Αυτοί που νιώθουν την ουσία και οι άλλοι που βολεύονται με την επιφάνειά της!
΄Ετσι δεν συμβαίνει σε όλα?
Εξηγήσεις έρχονται για όλα! Αρκεί να μείνει κανείς ανοιχτός σ' αυτήν την ουσία...Κατάλαβα πως είναι πολύ βολικο τελικά, να αφήνεις την ζωή σ' ένα υπερφυσικό ον, γιατί αν πάρεις την ευθύνη της είναι επίπονο, κουραστικό και μοναχικό!!!!

Βικάκι, έριξα μια ματιά στο blog σου...πραγματικά ενδιαφέρον ό,τι γράφεις για τις νεράϊδες και τα ξωτικά...
Θα το διαβάσω με πιο προσοχή και θα μιλήσουμε πάνω σ' αυτό!
Ξέρεις, η κβαντική φυσική έχει επιβεβαιώσει πολλά από αυτά που εγώ έχω αισθανθεί απλά με την ενέργεια.
Η αδερφή μου που είναι φαν, βρίσκει πολλές απαντήσεις...
Μακάρι η επιστήμη της φυσιολογίας του ανθρώπου να φτάσει λίγο πιο πάνω από την σάρκα του!!!
Τότε δεν θα λέγεται επιστήμη, αλλά αλήθεια!!!
Αλλά όπως συμβαίνει πάντα, θα υπάρχουν οι μεν...και οι δε...
Αυτοί που νιώθουν την ουσία και οι άλλοι που βολεύονται με την επιφάνειά της!
΄Ετσι δεν συμβαίνει σε όλα?
Εξηγήσεις έρχονται για όλα! Αρκεί να μείνει κανείς ανοιχτός σ' αυτήν την ουσία...Κατάλαβα πως είναι πολύ βολικο τελικά, να αφήνεις την ζωή σ' ένα υπερφυσικό ον, γιατί αν πάρεις την ευθύνη της είναι επίπονο, κουραστικό και μοναχικό!!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- margaritarenia
Καλημερα
Σεισμος εκει στις Μυκηνες κοντα
Υπομονη εχει και η γη τα νευρα της....... :roll: :roll:

Σεισμος εκει στις Μυκηνες κοντα

Υπομονη εχει και η γη τα νευρα της....... :roll: :roll:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog