Ξυπολητοι ολου του κοσμου ενωθειτε!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
...και στις παραλιες της καρδιας μας...αερινες,γοητευτικες,αειθαλεις,μαγευτικες και ονειρεμενες!!!!
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
ναι ειμαι και απο αυτο!!...αντε να μην αρχισω να ξεδιπλωνω την ρομαντικη πτυχη του μεσα μου, γιατι μετα θα με κυνηγατε :lol: :lol: :lol: :lol:
ειλικρινα ειμαι σε φαση 'ομορφη' ετσι απλα...και -αν και δεν λεω λογια τωρα- η ρομαντικη πλευρα του εαυτου μου ειναι σε 'ανθηση'..το νιωθω!..
η εκφραση του μεσα μου ειναι πολυ ομορφη και απο βδομαδα θα την εκφρασω οσο μπορω και με λογια
οχι-οχι!!..εκφρασου ελευθερα Βασω μου..δεν θα σε σταματησει κανεις!!!
μα η ζωη ειναι ωραια!..ξανθια ,μελαχροινη,ψηλη,κοντη δεν εχει σημασια..τ ονειρο ειναι εδω και θα το ζησουμε γιατι ειναι δικο μας..σημερα και οχι αυριο....παραλια και ομορφες αμμουδιες 'βλεπω' μεσα μου....
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Καλησπέρα σε όλους μας!!!!!
Στους τρυφερούς , τους ρομαντικούς ,
στους βαρεμένους και στους αποδεκατισμένους :lol: :lol:
Καλό τριήμερο και καλά να περάσετε και ειδικά όσοι
εκδράμετε :lol: :lol: :lol: :lol:
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα