Ρέικι και τσάκρας
Συντονιστής: Vasoula
διακρίνω ένα φόβο στη λέξη "κριτική"......!
Να το πω αυτοπαρατήρηση.....?
Η κριτική δεν είναι απαραίτητο να είναι καυστική, αυστηρή με δόσεις επίκρισης....! μπορεί να είναι απόφανση ευθυκρισίας..!
Μπορεί να είναι έτσι απλά παρατήρηση.....!
Να το πω αυτοπαρατήρηση.....?
Η κριτική δεν είναι απαραίτητο να είναι καυστική, αυστηρή με δόσεις επίκρισης....! μπορεί να είναι απόφανση ευθυκρισίας..!
Μπορεί να είναι έτσι απλά παρατήρηση.....!
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
- galazia_sfaira
Αλλο παρατήρηση κι αλλο κρίση!
Παρατηρω κατι και μενω έξω απο αυτό.
Κρίνω κατι σε σχέση με κάτι αλλο ακόμα και με τον ιδιο μου τον εαυτο, πριν και μετα.
Καί κάτι που κρίνει και συγκρίνει, φυσικά εμπεριέχει και φοβο και ανασφάλεια.Νοιωσε το και μην το εξηγέις με την λογική και με την πεποιθηση.
Παρατηρω κατι και μενω έξω απο αυτό.
Κρίνω κατι σε σχέση με κάτι αλλο ακόμα και με τον ιδιο μου τον εαυτο, πριν και μετα.
Καί κάτι που κρίνει και συγκρίνει, φυσικά εμπεριέχει και φοβο και ανασφάλεια.Νοιωσε το και μην το εξηγέις με την λογική και με την πεποιθηση.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Η αλήθεια Καλλιόπη μου είναι ότι χρησιμοποίησα την λέξη "αυτοκριτική" διότι είναι η πιο συνηθισμένη.
Η σωστή είναι "αυτοπαρατήρηση"

Η σωστή είναι "αυτοπαρατήρηση"

Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
- galazia_sfaira
Ας μην κολλήσουμε λοιπόν στη λέξη..... έτσι κι αλλιώς οι λέξεις είναι ουσιαστικά αρκετά φτωχές για να περιγράψουν κάποια πράγματα.
ξαναρωτώ λοιπόν.......
Πως μπορώ να γνωρίσω τον ευατό μου, χωρίς πρώτα να τον αυτοπαρατηρήσω....?
Να δω λοιπόν πρώτα, αυτό που με πονάει,
τι είναι? (καταρχήν να "κρινω" αν είναι δικός μου πραγματικός πόνος, ή κάτι άλλο,...!!)
απο που προέρχεται? (ποιό εσωτερικό συναίσθημα ή πρότυπο αγγίζει...)
ποια είναι η ρίζα του?
και τέλος......
πως το ενσωματώνω?
απλά και πρακτικά.....!
ξαναρωτώ λοιπόν.......
Πως μπορώ να γνωρίσω τον ευατό μου, χωρίς πρώτα να τον αυτοπαρατηρήσω....?
Να δω λοιπόν πρώτα, αυτό που με πονάει,
τι είναι? (καταρχήν να "κρινω" αν είναι δικός μου πραγματικός πόνος, ή κάτι άλλο,...!!)
απο που προέρχεται? (ποιό εσωτερικό συναίσθημα ή πρότυπο αγγίζει...)
ποια είναι η ρίζα του?
και τέλος......
πως το ενσωματώνω?
απλά και πρακτικά.....!
- galazia_sfaira
Μου άρεσε αυτο το "απλά -πρακτικά"μου θυμίζει κατι απο Σκαπανέα.
Οι ερωτήσεις σου είναι μια πορεία
!
ΑΥτοπαρατηρείς!
Βγαίνεις εξω απο σενα,ανεπηρέαστη!
Γίνεσαι ειλικρινής με τα συναισθήματα σου.
Μαθάινεις να βρίσκεις την κλιμακα των συναισθημάτων σου.
Και μετά..............
πας σε βαθος για να δεις ποιοα πεποιθηση υπαρχει πισω απο καθε συναισθημα,ευχαριστο ή δυσαρεστο.
Ετσι ........απλά και πρακτικά!
Οι ερωτήσεις σου είναι μια πορεία

ΑΥτοπαρατηρείς!
Βγαίνεις εξω απο σενα,ανεπηρέαστη!
Γίνεσαι ειλικρινής με τα συναισθήματα σου.
Μαθάινεις να βρίσκεις την κλιμακα των συναισθημάτων σου.
Και μετά..............
πας σε βαθος για να δεις ποιοα πεποιθηση υπαρχει πισω απο καθε συναισθημα,ευχαριστο ή δυσαρεστο.
Ετσι ........απλά και πρακτικά!

"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
έχω και τις δυσλεξίες μου Καλλιόπη μου.... δεν είσαι μόνο εσύ.....!galazia_sfaira έγραψε:Η αυτοπαρατήρηση ναι ειναι η αρχή του παντός,θα συμφωνήσω.Να είσαι καλά.
Μ εκανες και ανάσανα βρε!
Ξερεις πόσο απέχει το ένα απο το αλλο και το τι δημιουργεί!
Το ενα ενοχή και το αλλο λυτρωση σταδιακά!
Φιλιάααααααααααα!

απλά κάποιες ώρες, βγαίνει αυτόματα η πιο γνώριμη λέξη, για να περιγράψεις πράγματα τα οποία μέχρι χθες δεν ανήκαν στην καθημερινότητά σου..... και έτσι.....
πέφτω σε λάθη...
τι έχω πάθει....!
:lol: :lol: :lol: :lol:
εμ......!Ετσι ........απλά και πρακτικά!
Είχα και την μικρή ξανθιά εχθές.......με γείωσε για τα καλά.....!
χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
- galazia_sfaira
Αυτοπαρατηρήσου στο παραπανω κια θα καταλαβεις πως ελιτουργείτο συστημα πεποιθήσεων και τι δημιουργέι μεσα σε απλες καθημερινές εκφρασεις.απλά κάποιες ώρες, βγαίνει αυτόματα η πιο γνώριμη λέξη
Σίγουρα ειναι πιο ευκολο να πας στην "αυτοκριτική".
Κατάλαβες τι σου λεω καρδιά μου;
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Σιγουρότατα!Σίγουρα ειναι πιο ευκολο να πας στην "αυτοκριτική".

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Σας διαβάζω και χαμογελώ...
πόσο διαφορά κάνει μια λέξη Πέννη μου...ούτε που μπορείς να φανταστείς...
Η αυτοκριτική, ξεκινάει με ένα "γιατί είμαι έτσι"
ενώ η παρατήρηση ξεκινάει με "τι σημαίνει αυτό για μένα"
ο δρόμος της ενσωμάτωσης είναι ατομικος!
Η αξία του είναι η ειλικρίνεια...
Ποτέ πια ωραιοποιημένα ψέμματα!!!
το να νιώθεις τα συναισθήματα σου βαθύτερα από την επιφάνεια, σε φέρνει και στην αληθεια τους!
Δεν είσαι ο σπουδαίος άνθρωπος που φαντάστηκες!
Ούτε ο καλός, ούτε ο κακός! Αυτή είναι η ενσωμάτωση...
Να επιτρέπεις όλα τα αισθήματα, χωρίς κριτική υπόγεια...
πόσο διαφορά κάνει μια λέξη Πέννη μου...ούτε που μπορείς να φανταστείς...
Η αυτοκριτική, ξεκινάει με ένα "γιατί είμαι έτσι"
ενώ η παρατήρηση ξεκινάει με "τι σημαίνει αυτό για μένα"
ο δρόμος της ενσωμάτωσης είναι ατομικος!
Η αξία του είναι η ειλικρίνεια...
Ποτέ πια ωραιοποιημένα ψέμματα!!!
το να νιώθεις τα συναισθήματα σου βαθύτερα από την επιφάνεια, σε φέρνει και στην αληθεια τους!
Δεν είσαι ο σπουδαίος άνθρωπος που φαντάστηκες!
Ούτε ο καλός, ούτε ο κακός! Αυτή είναι η ενσωμάτωση...
Να επιτρέπεις όλα τα αισθήματα, χωρίς κριτική υπόγεια...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Με διαλογισμό και χωρίς να το επιδιώξω φαίνεται πως ξύπνησε ο "Όφις"
(Κουνταλίνη εννοώ), ωραία μέχρι εκει, για 4-5 μερες ένιωθα καταπληκτικά.
Έπειτα νιώθω μια ενεργητικότα περίεργη στο Τσάκρα της Κορώνας .... είμαι πολύ μπερδεμένη και νιώθω ένα βάρος στο σημείο αυτό (αυτό που είπε η Βάσω παραπάνω) ,
Γνωρίζω για τα μπλοκαριμένα μου κέντρα, είχα κάνει προσπάθειες παλιότερα να τα καθαρίσω αλλά δεν τα κατάφερα , νευρίασα και τα παράτησα.
Διάγνωση ?
Να πάω τη συζήτηση ολίγον τι αλλού?
Με διαλογισμό και χωρίς να το επιδιώξω φαίνεται πως ξύπνησε ο "Όφις"
(Κουνταλίνη εννοώ), ωραία μέχρι εκει, για 4-5 μερες ένιωθα καταπληκτικά.
Έπειτα νιώθω μια ενεργητικότα περίεργη στο Τσάκρα της Κορώνας .... είμαι πολύ μπερδεμένη και νιώθω ένα βάρος στο σημείο αυτό (αυτό που είπε η Βάσω παραπάνω) ,
Γνωρίζω για τα μπλοκαριμένα μου κέντρα, είχα κάνει προσπάθειες παλιότερα να τα καθαρίσω αλλά δεν τα κατάφερα , νευρίασα και τα παράτησα.
Διάγνωση ?
μάλλον ξεκινά μία "αφυπνιστική" περίοδος για σένα ΄Ισιδα, που σ' αυτήν αξία έχουν τα κάτω κέντρα!!!
Μην το αγνοήσεις!!!
Μην το αγνοήσεις!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

λες να μην.....? δεν άφησες περιθώρια να μην καταλάβω.....!galazia_sfaira έγραψε:Αυτοπαρατηρήσου στο παραπανω κια θα καταλαβεις πως ελιτουργείτο συστημα πεποιθήσεων και τι δημιουργέι μεσα σε απλες καθημερινές εκφρασεις.απλά κάποιες ώρες, βγαίνει αυτόματα η πιο γνώριμη λέξη
Σίγουρα ειναι πιο ευκολο να πας στην "αυτοκριτική".
Κατάλαβες τι σου λεω καρδιά μου;

γι αυτό έσπευσα να το αναδιατυπώσω.....!!!!!
πως συνεννοούμαστε οι δυσλεκτικές.......! χεχεχεχεχεχεχεχε