Βάφτιση... τί συμβαίνει?

Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Ο Ιησούς δεν ήταν Χριστιανός...
Ο Ιησούς ήτο "Χριστός". Την Χριστοποίηση που τελικά καλούμαστε να επιτύχουμε.

Χριστός, εκ του Χρίσματος, που σημαίνει ότι είχε το κύρος, την παραδοχή και την αναγνώριση, ως Υιός του Θεού, μονογενής.
Μονογενής : Απάτωρ, στη γήινη φύση του, και αμήτωρ στη θεϊκή του φύση, όπως και ο Μελχισεδέκ!

Χριστιανοί λέγονται, όσοι μπαίνουν (κατά τη Δυτική θεοσοφία), στο δρόμο της Χριστοποίησης, ανεξάρτητα του τελετουργικού.
Διαπιστωμένες είναι 460 αιρέσεις, οι οποίες απλά δεν συμφωνούν με τα πατριαρχικά διατάγματα, χωρίς να σημαίνει ότι είναι "λάθος"

’λλωστε έχουμε το δικαίωμα να "ερευνούμε τας γραφάς". όχι να υποτασσόμαστε σε διατάγματα πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Vaso έγραψε:και την μετενσάρκωση κάπως έτσι την "έφαγαν"...

με διάταγμα!! :cry: :cry:

και στην θέση της έφτιαξαν έναν κόσμο "νεκρών" που περιμένει την Παρουσία...για να κριθεί... :cry: :cry: :cry:

ω άμοιρε φυσικέ κόσμε, ώ άμοιροι άνθρωποι!!! :cry: :cry: :cry:

Χρειάζονται σύστημα για να ζήσουν και τον θεό από κοντά!
Ο Μελχισεδέκ, φαίνεται να είναι η πρώτη ενσάρκωση του Ιησού.
Ο Ηλίας, φαίνεται στις γραφές, ότι είναι η πρώτη ενσάρκωση του Ιωάννου του Βαπτιστού.

αν κάποιος μελετήσει τις γραφές, θα δει ότι η μετενσάρκωση, φαίνεται ξεκάθαρα.....!

Ότι κάποιοι απαγορεύουν και επιμελώς κρύβουν, είναι στη διαδικασία. Μένει σε εμάς να ερευνούμε....!
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η ονομασία Χριστός δεν προήρθε από το χρίσμα...
Δονητικά ο Ιησούς ενσωματώθηκε στην ενέργεια του Βοδισάττβα Μαϊτρέγια, του επονομαζόμενου Χριστού, άυλου και αυτοτελούς όντος

Σαν σύνολο είχε 600 περίπου ενσαρκώσεις, αρχής γενομένης στους Ατλάντιους με το όνομα "σιωπηλός"....

Χριστός σήμερα σήμαίνει "ο φωτισμένος"!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ichor »

Αυτό που αναφέρεις, είναι οι άλλες δύο εκφάνσεις.

Θες να το δούμε τρισυπόστατα.....?

Έτσι έχουμε :
1. Χριστός ως φωτισμένος (πνευματικά)
2. Χριστός ως αποδεκτός-εγκεκριμένος (γήινα-κοινωνικά)
3. Χριστός ως ενσωμάτωση του άυλου και αυτοτελούς όντος

όπως έχουμε και αντίστοιχα:
1. Λόγος ως αιτία (πνευματικό)
2. Λόγος ως έκφραση (γήινο-λεκτικό)
3. Λόγος ως υπόσχεση (για την ενσωμάτωση)

Έτσι έχουμε τον Λόγο Χριστό :
1. η φώτιση είναι η αιτία
2. αποδέχομαι την έκφραση του πνεύματος στην ύλη
3. Κατακτώ την υπόσχεση της ενσωμάτωσης του άυλου στο υλικό.

:?: :?: :idea: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Τελικά η πτώση της ενέργειας προέρχεται απο την επηροή των άλλων η απο την προσωπική κατάσταση του καθενός?
η δική μου εμπειρία, αετέ! :D

Το ενεργειακό μας πεδίο, βάλεται από εμάς τους ίδιους!
΄Οσο τα λεπτοφυή μας σώματα (συναισθηματικό, νοητικό) έχουν κενά, η ροή της ενέργειας δεν είναι ομαλή, με αποτέλεσμα να αφήνουμε το ενεργειακό μας πεδίο απροστάτευτο...
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κάποια "κενά" στην ροή της ενέργειας, που μοιάζουν σαν "τρύπες"...

Επειδή τα ενεργειακά μας σώματα δέχονται επιδράσεις από το περιβάλλον, αυτές οι τρύπες λειτουργούν σαν σφουγγάρι, να τραβήξουν ενέργεια από τους άλλους...
Τώρα, αν οι άλλοι (που είναι το πιο φυσιολογικό) έχουν δυσάρεστα συναισθήματα, το ενεργειακό τους σώμα δονείται με χαμηλές συχνότητες, με αποτέλεσμα να μας "ρίχνει" περισσότερο την ενέργεια, αντί να την ανεβάζει.
Ο καθένας λοιπόν παίρνει από τον άλλον...

Παράδειγμα...

Αν βρεθείς σε ένα χώρο που υπάρχει εκνευρισμός, θυμός, φόβος κλπ. από άλλους ανθρώπους, και δεν έχεις φροντίσει να "προφυλάξεις" το ενεργειακό σου σώμα, με δική σου εργασία, τότε σίγουρα θα προσλάβεις αυτήν την πιο «βαριά» δονούμενη ενέργεια και αντί να "γεμίσεις" το ενεργειακό σου σώμα, θα χαμηλώσεις τις δονήσεις του, για να αντέξεις αυτήν την ενεργειακή επιβάρυνση, μια και αυτό που έχουμε χαρακτηρίσει «αρνητικό» είναι απλά πιο βαριά δόνηση.

Η θετική ενέργεια, δεν είναι παρά η λεπτοφυέστερη ενέργεια που απορρέει από καθαρά πεδία και για να γίνει αυτό, χρειάζεται «εσωτερική» εργασία.

΄Όταν τα πεδία μας είναι «καθαρά» από μπλοκαρίσματα ενέργειας, η δυναμική αυτών των πεδίων χρειάζεται περισσότερη εργασία με γείωση μετά, ώστε να μην βάλλονται από την βαριά δόνηση της ύλης.

Αυτό που συνέβαινε σε μένα στην μικρή μου ηλικία, ήταν ακριβώς αυτό…

Είχα πάντα ευαίσθητο ενεργειακό σώμα, δηλαδή η ενέργεια μου ήταν λεπτοφυέστερη από των άλλων ανθρώπων, γεγονός που μου έδινε την δυνατότητα να έχω «επικοινωνίες»...
΄Εβλεπα τους ανθρώπους με φως και χρώμα, όπως έβλεπα και το σώμα τους μερικές φορές σαν δικτυακό τοπίο.

Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ αυτό, νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό και συνέβαινε σε όλους τους ανθρώπους, όταν αντιλήφθηκα, ότι ήταν μόνο δικό μου, από τις αντιδράσεις της μητέρας μου όταν της το είπα...

Εκείνη την εποχή "πήρα" πληροφορίες για τα σώματα, το συναισθηματικό και το νοητικό - πνευματικό, και εξηγήσεις γι' αυτό ΄που βίωνα, αλλά δεν πολυκαταλάβαινα...
Ειδικά τις "ασκήσεις" που έπρεπε να κάνω για να δυναμώσει το ενεργειακό ΄μου σώμα και να μην γίνεται ευάλωτο στις ενέργειες των άλλων, δεν μπόρεσα να τις κατανοήσω τότε, ούτε να τις εφαρμόσω...
Το ενεργειακό μου είχε άλλες συχνότητες (τώρα το καταλαβαίνω) που έρχονταν σε "ρήξη" με τις βαρύτερες ενέργειες που έβγαιναν από τους ανθρώπους, ειδικά όταν ήταν μαζεμένοι...

Δεν είχα ποτέ αγοραφοβία, ούτε κάποια άλλη φοβία, αλλά μερικές φορές αυτό δεν αντεχόταν.

΄Οταν "μπλόκαρα" τα πεδία μου μέσα από φόβο και διάφορα υπόγεια συναισθήματα, το ενεργειακό μου "τρελλάθηκε"...
΄Ημουν συνέχεια ματιασμένη, μέχρι θανάτου...

Αλλά φυσικά ήταν δικό μου λάθος και όχι των άλλων αυτό!

Εγώ έπρεπε να δυναμώσω και να μπορώ να ανταπεξέρχομαι σε συναισθηματικές "δίνες"

"Καθαρίζοντας" το υποσυνείδήτο, τα συναισθήματα που έρχονταν στην επιφάνεια, γινονταν αισθήματα και τροφοδοτούσαν τις σκέψεις...

Το ψυχοπνευματικό μου πεδίο έδωσε δύναμη στο ενεργειακό και "θεράπευσε" την ευαισθησία που προέκυπταν από τις υψηλές δονήσεις του.σώματος!

Αυτό όλο ισορρόπησε με την «γείωση»!

Και τώρα καμία ενέργεια «βαριάς δόνησης» δεν μπορεί να με τροφοδοτήσει, και η τροφοδοσία γίνεται από την ενέργεια που έχει λεπτοφυέστερη δόνήση από την δική μου!

Αυτή η ενέργεια που με τροφοδοτούσε τότε, και με τροφοδοτεί τώρα, ονομάστηκε ρέικι!
΄Όμως χωρίς την ενδιάμεση εργασία μου, δεν θα μπορούσα να βοηθηθώ, παρ’ όλο που ήμουν «συνδεδεμένη» με αυτήν.

Γι’ αυτό λέω πάντα ότι το ρείκι δεν είναι παρά μια ευκαιρία να μπορέσουμε να βρούμε αξία στην φυσική μας ζωή, αφού νιώσουμε την βαθύτερη πνευματική του σύνδεση!!!

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

΄Όταν τα πεδία μας είναι «καθαρά» από μπλοκαρίσματα ενέργειας, η δυναμική αυτών των πεδίων χρειάζεται περισσότερη εργασία με γείωση μετά, ώστε να μην βάλλονται από την βαριά δόνηση της ύλης.
Θα ήθελα να μάθω πως πέτυχες την γείωση
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Το μυστήριο του γάμου, είναι η "άδεια" της εκκλησίας και της κοινωνίας να κάνεις παιδιά...

΄Ομως αυτοί ειναι οι "νόμοι" της ύλης...Αλλιώς δεν θα υπήρχε, βρε παιδιά, αυτό το πεδίο...

Βάσω συμφωνώ!να σου πω όμως κάτι??επειδή είμαι απο τη φύση μου αναρχικό και επαναστατικό στοιχείο φύσης, αν δεν χρυσώσω λίγο το χάπι μου, τουλάχιστον να βιώσω εγώ μεσα μου την κατάνηξη εκείνης της στιγμής της ιερής ένωσης και της αγάπης του Εαυτού, δεν πατάω στην γμν την εκκλησία τους! :cry:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Συγχίστηκα και πάλι έκανα μλκ με την παράθεση! :roll:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Καλή τύχη αγγελάκι ......... με το χρυσωμένο χάπι :lol: :lol: :lol:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Vaso έγραψε:΄Όμως χωρίς την ενδιάμεση εργασία μου, δεν θα μπορούσα να βοηθηθώ, παρ’ όλο που ήμουν «συνδεδεμένη» με αυτήν
αυτό λοιπόν που είναι σημαντικό, είναι η εργασία με τον εαυτο, με τα συναισθήματα, με τα υπόγεια.
Ο δρόμος είναι διαφορετικός για τον καθένα.
Ανέφερα κάπου, ότι κάποια πράγματα γίνονται και ερήμην μας.
Δουλεύονται βιωματικά, μέχρι να βγουν τελικά σαν "σφαλιάρα" στην επιφάνεια και να τα δούμε και να αναγκαστούμε να τα δουλέψουμε.

Δεν είναι απαραίτητο όλοι να περάσουν από τον δρόμο της ανώτερης συνειδητότητας, να φωτίζουν, να γειώνουν.... για κάποιους δεν είναι ο δρόμος τους αυτός......
Ανοίγουν στη συνειδητότητα κάτω από άλλες διαδικασίες, προσωπική τους υπόθεση και σαφώς μέσα στο σχέδιο για εκείνους, όπου βέβαια, δεν μπορώ εγώ να αποφανθώ αν είναι σωστότερο ή λάθος....!
Απλά σε εκείνους, εύχομαι Καλό Δρόμο..... στο δικό τους δρόμο....!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα ήθελα να μάθω πως πέτυχες την γείωση
γιατί ένιωσα την ουσία του πνεύματός μου! Μετά όλα ήταν απλά!
Γιατί κατανόήσα τι θα πει ενσάρκωση...

:D :D :D :D :D :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Συγχίστηκα και πάλι έκανα μλκ με την παράθεση
Στην διόρθωσα Δωρούλα! :D

Γιατί κορίτσι μου συγχίζεσαι?

Η ένωση και η μύηση γίνεται εσωτερικά!!

Τα εξωτερικά είναι οι περικοκλάδες του φυσικού κόσμου...
Να τις χαίρεσαι κι αυτές, αφού μέσα σου υπάρχει ο εσωτερικός εαυτός....

Η θρησκεία είναι για τον "λαό"...

Εσύ εργάζεσαι για το πνεύμα σου...και όχι για τον θεό!!!

Βάλε λοιπόν το νυφικό, θα χορέψουμε και θα χαρούμε, όπως πρέπει στην Δωρούλα και τον Κωνσταντίνο...

Σκηνή η ζωή μας στον φυσικό κόσμο, αρκεί σ' αυτό το έργο να είμαστε ο ΕΑΥΤΟΣ!!!! Ολοκληρωμένα...

Ξέρεις, όσοι με γνωρίζουν απορούν...Πως γίνεται να συνδυάζεται σε μένα το πνεύμα και η ύλη!!! Περίμεναν να δουν καμιά χμ...καλόγρια!!!

Και εγώ μόνο χαμογελώ!!! Γιατί και οι καλόγριες "αρρωσταίνουν"!!!!!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:cry: :lol: :cry: :lol: :cry:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Και εγώ μόνο χαμογελώ!!! Γιατί και οι καλόγριες "αρρωσταίνουν"!!!!!
:D :D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Vaso έγραψε:Η θρησκεία είναι για τον "λαό"...

Εσύ εργάζεσαι για το πνεύμα σου...και όχι για τον θεό!!!
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ............!
Δεν ενδιαφέρει τι κάνουν οι πάπες και οι παπάδες (άντε και διαβάζω ιστορία του 11ου - 13ου αιώνα και τα 'χω πάρει....)
αυτό που ενδιαφέρει, είναι πως :?: βιώνουμε εμείς την "μύηση".

Όσο για το μυστήριο του γάμου.......επι της ουσίας δεν είναι η σύζευξή μας με τον κύριο δίπλα μας.....! Και πετάει και η γιαγιά τα ρύζια και μου κάθονται στα μαλλιά και βγάζω ρύζια μια βδομάδα μετά.....!(ολοκληρωτικά ειδωλολατρικό κατάλλειπο...!)

Είναι το μυστήριο του "ιερού γάμου" με τον Ιησού....!

Η πράξη είναι να ενωθεί πνευματικά το ζευγάρι.....
Τώρα το : "έσονται οι δυο εις σάρκαν μίαν..." δεν έχει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο....! :) :)
Δεν είναι δυνατόν να τον αποροφήσεις, ούτε να σε απορροφήσει βέβαια... μέσω του σεξ....... και να είστε ΕΝΑ...μέσα σε καινούργιο κουστουμάκι......! :roll:

(αυτό μεγάλη κουβέντα επίσης .... αφού δώσω εξετάσεις... θα προσπαθήσω να το αναλύσω... όπως το νοιώθω εγώ....!)

φιλάκια πολλά πολλά

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”