ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
Re: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Βασουλα!

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
.Όμως αυτή είναι η ουσία της διαδικασίας...Να εκτεθεί το "εγώ" και να λιώσει μέσα στην Αγάπη του Εαυτού του...
Η Αγάπη είναι η Ουσία μας, η Σοφία είναι η Δύναμή μας...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
-
Valia
και όλο το κείμενο!Vaso έγραψε: Αυτούς λοιπόν, τους ανθρώπους, που θέλουν κάτι άλλο, από ό,τι μπορούν να εφαρμόσουν οι ίδιοι, τους ονόμασε ο Άνθρωπος "υποκριτές"...Γιατί δεν μπορείς να φαίνεσαι μόνο άνθρωπος, χρειάζεται και να Είσαι...
ειναι η μερα της επαναληψης σημερα..Vaso έγραψε: Κάθε μέρα που αποφασίζεις να είσαι Συνειδητός στην Ζωή σου, κάθε μέρα θα είσαι ολοένα και πιο κοντά στον Εαυτό σου και στην Θεότητα…
Μερικές φορές η Αγάπη φαίνεται ανήλεη στα "εγώ" των ανθρώπων...Η ανάγκη δικαίωσης τους κατατρέχει...Προσβάλλονται και θυμώνουν, ντρέπονται και φοβούνται, γιατί εκτίθενται...Όμως αυτή είναι η ουσία της διαδικασίας...Να εκτεθεί το "εγώ" και να λιώσει μέσα στην Αγάπη του Εαυτού του...
Η Αγάπη είναι η Ουσία μας, η Σοφία είναι η Δύναμή μας...
.. μέχρι να καταφέρει να απαντήσει σ’ αυτά τα ερωτήματα Αυτός ο ίδιος που ρωτάει…
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο