Καλησπέρα!!! Πολύ χάρηκα που είδα παλιές και καινούργιες φατσούλες την Κυριακή. Μου είχανε λείψει μερικοί - μερικοί....
Δύσκολος μήνας ο Ιούνιος... ούτε για ένα γεια δεν προλαβαίνω να μπω... έχω χάσει επεισόδια :roll:
Φιλία σε όλους, περιστικά στους άρρωστους
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
’σε... ούτε για γεια δεν πρόλαβα να μπω σήμερα απο τη δουλεια.... απο τα μούτρα με πιάσαν απο το πρωι... θα επανέλθω δριμύτερη μετά τις 25 που χαλαρώνω... τι κάνεις εσύ?? πότε θα κατέβεις? :roll:
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Καλυτερα που λειπεις αρχιξανθια κι εχουμε ησυχια! :lol: :lol: :lol:
ηρθες και αμεσως να πιασεις συζητηση με την αλλη ξανθια εκ βορρα πρωην νοτια... :lol: :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Και τσουπ... ξεπετιέται η προεδράρα ωσάν άλλος μαϊντανός και βάζει τις ξανθιές σε τάξη :lol: :lol: :lol: :lol:
Πολέμα και Οραματίσου
Δεν φτανει που πεταγεσαι σαν να μην πω τι :lol: :lol: και μας αναστατωνεις...μας την λες κιολας απο πανω :lol: :lol: :lol:
α ρε οξυζενε που θελετε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
ANGELS ON EARTH έγραψε:Αρχές Ιουλίου θα έρθω!θα τα πούμε απο κοντά!αυτό αφορά και εσένα Madry!
ωχχχ..καλα που μου το ειπες να κανονισω να λειπω εις τας εξοχας :lol: :lol: :lol: :lol:
θα ειμαι σε υποβρυχιο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vaso έγραψε:
Δωρούλα...γιατί χαράματα? Θα πας να κοινωνήσεις?
Τι ??? να πάει αδιάβαστη καμμιά ώρα με τη στήλη?
Λαβαίνει τα μέτρα της :lol: :lol: :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!