ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Δημοσίευση από Vasoula »

νάτη και η άλλη πλευρά...
Ρε παιδιά σαν πολύ γρήγορα δεν κάηκε?
δεν το έχω ξαναδεί, κάποιος που θέλει να βγει πρωθυπουργός, να κάνει τόσες αρλούμπες΄...

κρίμα Αλέξη

@};-

Χαρης Καλογερακης
ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ Η ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ???/ ΤΑ ΕΙΠΕΣ,,,,ΠΟΙΑ??? ΑΥΤΑ.....«Η Ευρώπη χρειάζεται τη Γερμανία και, ακόμα περισσότερο την απαράμιλλη Λογική της» είπε ο κ. Τσίπρας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Γερμανία.

Η λογική της Μέρκελ, του Σόϊμπλε, του Ρέσλερ, του Φούχτελ και του Ράϊχενμπαχ, είναι η... απαράμιλλη και η Ελλάδα την έχει ανάγκη περισσότερο από οτιδήποτε, είπε ο Τσίπρας!

... Τώρα μπορείτε να καταλάβετε τι ... κωλοτούμπες περιμένουμε να δούμε στη συνέχεια από τον επόμενο, μετά τον Σαμαρά, Πρωθυπουργό!

Ακούσατε ξανά τον κ. Τσίπρα να μιλάει για κατάργηση του Μνημονίου; Τρίχες! Το ...παιδί μπήκε σε νέα σειρά και τώρα λέει ότι η Ελλάδα θα πληρώσει το χρέος της! Έτσι δεν έλεγε και ο Παπανδρέου που μας έβαλε στο ΔΝΤ και τα Μνημόνια; Ότι η χώρα μας θα πληρώσει το χρέος της. Έτσι επαναλαμβάνει και ο Τσίπρας!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:-(
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

:-% :-%
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:-( :-( :-( :-( :-(
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Οι άλλοι τελικά πάντα, μα πάντα, μας δείχνουν σημάδια για το τί είναι πραγματικά.. Κι αυτό είναι μια Αλήθεια!

Το τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ είναι το θέμα.. Είτε αυτό είναι στις προσωπικές μας σχέσεις, είτε στις επαγγελματικές, είτε στις κοινωνικοπολιτικές! :D
και εγώ νοιώθω εντελώς καλά, είμαι δλδ πως να το πω περδίκι ολικά
ας θεραπευτούμε γιατί χανόμαστε
Ας θεραπευτούμε λοιπόν γιατί όντως χανόμαστε!

Φωτεινούλα! :)) :))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Υπαρχει παντως πολυ λασπολογια πανω σε αυτα που λεει ο τσιπρας και φυσικα σκοπος τους ειναι να τον κατεβασουν στα ματια μας γιατι ξερουν οτι ειναι η επομενη επιλογη μαςμετα απο ολα αυτα.
Βασουλα μην ακους τιποτα απο ολα αυτα, παιρνουν μερικες φρασεις του και τα προβαλουν οπως θελουν.

Φυσικα ενοειται οτι ακομα και αν βγεθ ο τσιπρας δεν μπορουν να γυρισουν ολα τουμπα απο την μια στιγμη στην αλλη.
Μου τα εξηγησε λιγο ο βαγγελης που ασχολειται με πολιτικη και οντως εβγαζε νοημα.
Βεβαια με καθε επιφυλαξη. :-D
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Ντάξει, ναι και να αλλάξει το πολιτικό σύστημα, δεν νομίζω πως θα αλλάξουν και πολλά... Τουλάχιστον όχι μέχρι να αλλάξει η νοοτροπία των περισσότερων ανθρώπων...
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Vaso έγραψε:νάτη και η άλλη πλευρά...
Ρε παιδιά σαν πολύ γρήγορα δεν κάηκε?
δεν το έχω ξαναδεί, κάποιος που θέλει να βγει πρωθυπουργός, να κάνει τόσες αρλούμπες΄...

κρίμα Αλέξη

@};-

Χαρης Καλογερακης
ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ Η ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ???/ ΤΑ ΕΙΠΕΣ,,,,ΠΟΙΑ??? ΑΥΤΑ.....«Η Ευρώπη χρειάζεται τη Γερμανία και, ακόμα περισσότερο την απαράμιλλη Λογική της» είπε ο κ. Τσίπρας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Γερμανία.

Η λογική της Μέρκελ, του Σόϊμπλε, του Ρέσλερ, του Φούχτελ και του Ράϊχενμπαχ, είναι η... απαράμιλλη και η Ελλάδα την έχει ανάγκη περισσότερο από οτιδήποτε, είπε ο Τσίπρας!

... Τώρα μπορείτε να καταλάβετε τι ... κωλοτούμπες περιμένουμε να δούμε στη συνέχεια από τον επόμενο, μετά τον Σαμαρά, Πρωθυπουργό!

Ακούσατε ξανά τον κ. Τσίπρα να μιλάει για κατάργηση του Μνημονίου; Τρίχες! Το ...παιδί μπήκε σε νέα σειρά και τώρα λέει ότι η Ελλάδα θα πληρώσει το χρέος της! Έτσι δεν έλεγε και ο Παπανδρέου που μας έβαλε στο ΔΝΤ και τα Μνημόνια; Ότι η χώρα μας θα πληρώσει το χρέος της. Έτσι επαναλαμβάνει και ο Τσίπρας!
Ναι τον ακούσαμε. Και μάλιστα τον ακουσα στην τελευταία κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.
Το χρέος που είναι αποδεκτό να πληρωθει είναι το πραγματικό χρέος και όχι αυτό που έχει υπερ μεγεθυνθεί απο τους τόκους. Επίσης αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρέπει να πάγώσει οποιαδήποτε πληρωμή μεχρί να ισοοποπήσει η οικονομία. Δεν αποφασίζει όμως μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό.

«Η Ευρώπη χρειάζεται τη Γερμανία και, ακόμα περισσότερο την απαράμιλλη Λογική της»

Το να απομομώνουμε μια φράση απο μια ομιλία και με βάση αυτή την φράση και μόνο να κάνουμε ανάλυση και κρίτική δεν έχει κάποια κενά;

Γερμανία δεν είναι ευτυχώς μόνο ο Σοιμπλε και η Μέρκελ, όπως και Ελλάδα δεν είναι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Ειναι εκτός απο την κοινωνία τον πολιτών και το "κόμμα της Αριστερας" που έχει στηρίξει την Ελλάδα στην κρίση απίστευτα, όπως και οι Πράσινοι.
Αλήθεια ο συνδιασμός της Γερμανικής λογικής, με τον αυθορμιτισμό και την δημιούργικότητα του νότου
δεν θα είχε όμορφα αποτελέσματα;

Η πολεμική απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι απίστευτη απο το σύνολο σχεδόν των Μ.Μ.Ε. Μήπως να διαβαζουμε τα κειμενα του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του;

Θα κλείσω με την προβοκατόρικη ερώτηση, δεν αντέχω. >:) >:) >:) Ποια/ος έχει να προτείνει κάτι άλλο να ψηφίσουμε στις εκλογές ή να στηρίξουμε τώρα σαν ενεργοί πολίτες; Να το κουβεντίασουμε...

Βασούλα μου σταυρωμένο θα σου το φέρω το ψηφοδέλτιο (με τους υποψηφίους απο την επαναστατική αριστερα να μην έχεις τύψεις).
Μια μεγάλη αγκαλιά >:d< >:d< >:d<
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Παρότι διαφωνώ σε πάρα πολλά με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι τέτοια η παραπληροφόρηση και η σκόπιμη διαστρέβλωση όσων λέγονται, που καταντάει πια γραφικό.
Το αστείο είναι πως δεν τσιγκουνεύονται μελάνι για να διαστρεβλώσουν ή να επινοήσουν σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν είναι το ίδιο αβέρτοι, όταν έχουμε πραγματικά εγκλήματα, πραγματική διαφθορά και πραγματικά σκάνδαλα. Με προβληματίζει πως όλες οι αναφορές γίνονται σε υποθετικές επιλογές του συγκεκριμένου κόμματος οι οποίες είναι ανάλογες με τον συντάκτη του άρθρου ή τον σχολιαστή αλλά σιγή ασυρμάτου στις πραγματικές επιλογές μιας κυβέρνησης που κάθε μέρα γίνεται πιο ακραία και πιο επικίνδυνη. Πόσες φωνές πια μείνανε που δεν φοβούνται να μιλήσουν;
Ευτυχώς που η ΕΡΤ κάνει αντάρτικο και βλέπουμε καμιά είδηση της προκοπής! :)
Η πολεμική απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι απίστευτη απο το σύνολο σχεδόν των Μ.Μ.Ε. Μήπως να διαβαζουμε τα κειμενα του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του;
Με αυτό που συμβαίνει στα ΜΜΕ, δεν έχουμε άλλη επιλογή νομίζω.
Θα κλείσω με την προβοκατόρικη ερώτηση, δεν αντέχω. >:) >:) >:) Ποια/ος έχει να προτείνει κάτι άλλο να ψηφίσουμε στις εκλογές ή να στηρίξουμε τώρα σαν ενεργοί πολίτες; Να το κουβεντίασουμε...
Γιατί είναι προβοκατόρικη; Νομίζω πως είναι η πιο σημαντική ερώτηση...

Τώρα θα σου κάνω εγώ μια προβοκατόρικη ερώτηση. Τελικά ήταν 3,000 στο Σύνταγμα ή όχι;
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Αυτο μου εξηγησαν και συμφωνω..
Οντως τον τσιπρα δεν τον προβαλουν στα καναλια παρα μονο για να κριτικαρουν καποιες φρασεις του και φυσικα χωρις αντιλογο απο αυτον μιας και δεν τον καλουνε στα καναλια.
Φυσικα και δεν γινεται να κανουμε τον αλεκο με το που βγει ο τσιπρας φανταζομαι δυστυχώς το χρεος υπάρχει και δεν θα εξαφανιστει σε μια νυχτα.
Οταν πλησιασουν εκλογες να δουμε πανηγυρια και εκφοβισμοι παλι που θα πεσουν. X(
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Αρτέμης Σώρρας

Αυτό σημαίνει πως τα 600 δις υπάρχουν

Εικόνα

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 28/06/2013

Νικος Αμάραντος: Τα συγχαρητήριά μας κύριε Σώρρα.

Αρτέμης Σώρρας: Δεν ήταν η δίκη για μένα. Νίκο γνωρίζεις καλά. Ήξερα τι έχω. Ήξερα τι καταθέτω. Ήξερα και πού θα πάει. Σήμερα η δίκη έκαιγε και η απόφαση είναι γιά εσάς. Σήμερα έχετε εσείς τη βούλα για τα ποσά. Ήξερα τι είμαι και τί κάνω. Σήμερα οι Έλληνες στην Ελλάδα αλλά καί στην Κύπρο γνωρίζουν. Πρέπει να μεταλαμπαδεύσει και στην Κύπρο επειδή είναι το ίδιο Στο δικαστήριο δείξαμε τα πάντα. κατέθεσαν οι τραπεζίτες μας. Αποδείξαμε τα πάντα. Δέν είναι δυνατόν η Κύπρος να έχει μείνει πίσω με τον Αναστασιάδη και όλα τα μιάσματα θα έλεγα που συνοθυλεύτηκαν μαζί του και με τον Αρχιεπίσκοπο. Πολύ μεγάλος ο θόρυβος όσον αφορά την απόφαση για τα ομόλογα. Σήμερα η Ελλάδα κέρδισε και η νίκη είναι δική σας κύριοι. Ξέρετε τί έχετε στα χέρια σας! Ξεκινήστε έναν αγώνα να υπογράψετε να πάρετε τα χρήματα και να σωθεί η χώρα. Η δίκη έγινε και κερδίθηκε!!!

Νικος Αμάραντος: Συγχαρητήρια σε εσάς κύριε Σώρρα και σε όλη την ομάδα για όλα όσα κάνετε για τον Ελληνισμό.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι καθήκον !!! Προσέξτε τι σας λέω. Είναι καθήκον!!! Και δικό σας καθήκον να το διεκδικήσετε. Δεσμεύομαι μέχρις εσχάτων να πολεμήσω να νικήσει η Ελλάδα να νικήσει ο Ελληνισμός και αν μη τι άλλο δεν θέλουμε τίποτα ξένο. Θέλουμε τις πατρίδες μας. Δεν θέλουμε ούτε την Κίνα ούτε την Γερμανία, ούτε τίποτε άλλο. Ότι είναι Ελληνικό το θέλουμε δικό μας δικαίως! Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.

Δόκτορ Λαμπράκης - Πρόεδρος της Ε.N.D.

Να μεταφέρω τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στους αδελφούς Κυπρίους. Η δικαιοσύνη λειτουργεί από ό,τι φαίνεται σε πολύ καλό επίπεδο στην Ελλάδα. Πρίν από περίπου 20 λεπτά εξεδώθει η απόφασις του δικαστηρίου με πανηγυρική αθώωση τόσον εμένα ως προέδρου της Ε.N.D. όσον και του Αρτέμη Σώρρα. Το πολύ σημαντικό είναι ό,τι συνεφώνησε ο εισαγγελέας με την παρουσίαση των συντριπτικών στοιχείων. Κόντεψε ο εισαγγελέας να παραπέμψει όλη την δικογραφία στον Υπουργό Οικονομικών, στον Πρόεδρο της Τραπέζης της Ελλάδος και στους αρμοδίους οι οποίοι ενώ εκκλήθησαν, δέν εμφανίστηκαν στην δίκη να απολογηθούν για ποιό λόγο δεν προχωρούν στην πίστωση του Ελληνικού λογαριασμού μέσω αυτής της καταθέσεως η οποία έχει γίνει εδώ και 8-9 μήνες.

Νίκος Αμάραντος: Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη και πολύ συγκινητικό το θέμα. Σας ευχαριστούμε κύριε Λαμπράκη για άλλη μία φορά.

Πρόεδρος Λαμπράκης: Εμείς σε ευχαριστούμε Νίκο όπως και την Νεκταρία εκ μέρους όλου του Ελληνισμού γιατί όταν οι άλλοι εκώφευαν και ήσαν τυφλοί εσείς βλέπατε φώς. Αυτό είναι πολύ μεγάλη ευδαιμονία.

Από σήμερα ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο για όλον τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες. Είναι ο χώρος τόσο ο γεωφυσικός όσο και ο πνευματικός που θα οδηγήσει το άρμα της αναγέννησης όλης της ανθρωπότητας. Έχει μεγάλη σημασία. Ο αγώνας που γίνετε δέν είναι μόνο αγώνας για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι για όλη την ανθρωπότητα. Έτσι λοιπόν να μεταβιβάσετε σε όλους τους ακροατές ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση και να τους πείτε ό,τι από εδώ και πέρα θα γυρίσουμε το κουμπί λίγο ακόμα πρός τα επάνω.

Νίκος Αμάραντος: Δηλαδή έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμα, έτσι δεν είναι κύριε Λαμπράκη

Δόκτορ Λαμπράκης: Πιστεύω πως τον επόμενο μήνα θα γίνουν μερικά πράγματα που ίσως να εκπλήξουν τους Έλληνες απανταχού της γής. Να θυμάστε ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Οι δηλώσεις έγιναν τηλεφωνικά στο Art Fm της Κύπρου.

Πηγή: RAMNOUSIA
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Δημητρούλα, το παρακολούθησα εξ' αρχής το θέμα όταν έσκασε και συνέχισα να το παρακολουθώ.
Η άποψή μου είναι πως είναι πολύ βρώμικη και πολύ περίεργη ιστορία...

Δεν ξέρω τί συμβαίνει με τον συγκεκριμένον και πού αποσκοπεί με όλο αυτό που έχει ανακινήσει αλλά δεν είναι απλή υπόθεση. :x

Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

evi έγραψε:
Γιατί είναι προβοκατόρικη; Νομίζω πως είναι η πιο σημαντική ερώτηση...
Ειναι προβοκατόρική γιατί το είχαμε ήδη συζητήσει. Κι εγώ το έβγαλα δημόσια.
evi έγραψε:Τώρα θα σου κάνω εγώ μια προβοκατόρικη ερώτηση. Τελικά ήταν 3,000 στο Σύνταγμα ή όχι;
Η επίλογη της ομιλίας στο Σύνταγμα εκ του αποτελέσματος, ήταν πληρως αποτυχημένη. Σιγουρα δεν είχε τον κόσμο για να ρίξει μια κυβέρνηση. Φαινεται ότι οι πολίτες δυσπιστούν να στηρίξουν έναν κομματικό μηχανισμό. Ισως και να είναι δημιούργικό αυτό, αρκεί να επιλέξουν να δράσουν κάπως αλλιώς.
Τωρά στο Συνταγμα δεν ήταν ουτέ 3.000, ούτε 20.000. Η δικιά μου εκτίμηση είναι 7.000-8.000 ανθρωποι.
@};-
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ισως και να είναι δημιούργικό αυτό, αρκεί να επιλέξουν να δράσουν κάπως αλλιώς.
Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξη. Πιστεύω πως άλλοι είναι οι λόγοι της σιωπής και της αδράνειας, αν και φυσικά ποτέ δεν ξέρεις...

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δεν ξέρω τί συμβαίνει με τον συγκεκριμένον και πού αποσκοπεί με όλο αυτό που έχει ανακινήσει αλλά δεν είναι απλή υπόθεση
Εύη μου κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, όμως σε τί να αποσκοπεί? Στα λεφτά? Μα ήδη τα έχει! Στη δόξα και στην υστεροφημία? Λίγο, πολύ λίγο με νοιάζει κάτι τέτοιο όταν εμένα μου χαρίζουν λεφτά για να σωθώ! Ας πάρει όση δόξα θέλει!

Σε τι άλλο μπορεί να αποσκοπεί, που εμάς, σαν πολίτες μιας ήδη χρεωκοπημένης κι εξαθλιωμένης χώρας, θα ζήμιωνε?
Την ώρα που μάλιστα, ΑΝ τα δεχόντουσαν οι πουλημένοι οι δικοί μας, η Ελλάδα όχι μόνο θα ήταν η μοναδική χώρα στο κόσμο που δεν θα είχε χρέος, αλλά θα ήταν αυτή που θα είχε και τη διαχείριση όλων, στην Ευρωπαϊκή Ένωση?

Ασφαλώς κάτι τέτοιο θα προϋπέθεται και Έλληνες πολιτικούς με αρ@@@@, κάτι για το οποίο δεν φημιζόμαστε :D , αλλά ούτε και πρόκειται ποτέ να επιτρέψουν!

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”