ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- margaritarenia
Καλημερα 8) 8) 8) 8)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Σαραγλίνι τι κάνεις????Καλημέρα γλυκούλια! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Αν και χασαμε απο τα βαζελακια εχθες τον τιτλο δεν πειραζει
Φιλια σε ολα τα κοριτσια του φορουμ!!....οσο για τ αγορια, να μας φιλησουν τα κοριτσακια! :lol: :lol:
Αν και χασαμε απο τα βαζελακια εχθες τον τιτλο δεν πειραζει
Φιλια σε ολα τα κοριτσια του φορουμ!!....οσο για τ αγορια, να μας φιλησουν τα κοριτσακια! :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
- Madraoulas
΄Ελα Κατερινάκι...Δώστου!!!
΄Ολα χωράνε εδώ μέσα!!
΄Αρχισε...ρίξε!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
σάκο του μποξ? Γιατί όχι στον ίδιο?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
΄Ολα χωράνε εδώ μέσα!!
΄Αρχισε...ρίξε!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
σάκο του μποξ? Γιατί όχι στον ίδιο?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Λοιπόν, ακούστε! Αυτός ο τύπος είναι ο πρώην προιστάμενος μου. Παλιότερα, χρόνια πρίν, είχα υποφέρει στα χέρια του. Ξέσπαγε όλο το θυμό και τα νεύρα του πάνω σε μένα και άλλους υφιστάμενους. Με τα χρόνια, και μετά την προσωπική μου αλλαγή, συμφιλιωθήκαμε. ’ρχισε να μου φέρεται ισότιμα. Τον τελευταίο καιρό όμως, εδώ και κάτι μήνες, κάθε φορά που θυμώνει μαζί μου αντί να έρθει να μου το πει στα μούτρα, να με βρίσει, αν θες(είμαι αρκετά ανοιχτή!), προσπαθεί να μου περάσει το μήνυμα με έμμεσο τρόπο. Την προηγούμενη φορά είχα συγκαλέσει meeting όπου κατηγορούσε όλο το τμήμα για πράγματα που έκανα κυρίως εγώ. Μετά το meeting πήγα και τον έπιασα και τον ρώτησα τι συμβαίνει. Μου είπε οτι τα έλεγε ΚΑΙ για μένα, ιδιαίτερα για μένα παραδέχτηκε τελικά, και κάτσαμε και συζητήσαμε κι όλα καλά.
Χθες ξαναθύμωσε πάλι μαζί μου. Έβαλε τις φωνές στη διπλανή μου, μετά άρχισε να φωνάζει γενικά, να λέει οτι "κάποιοι κάνουν τις πάπιες", και να απειλεί οτι θα δούμε τι θα πάθουμε...γενικά και αόριστα. Με μένα τα είχε πάλι...Σήμερα το σίριαλ συνεχίζεται. Ξεσπάει στη δικιά του διπλανή σήμερα και έχει νεύρα απο το πρωί. Σε μένα το μόνο που έκανε ήταν να μου πετάξει κάτι χαρτιά με αγριάδα στο γραφείο και να φύγει.
Κι έχω κάτι νεύρα...ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ, ΡΕ Γ@@@@@!!!Δηλαδή γιατί να πρέπει να τον προσεγγίσω εγώ πάλι?Αυτός έχει το πρόβλημα, να ρθει να το λύσουμε!!!ΑΝΤΕ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Μάκια
Βρε Κατερινάκι μηπως έχει δαγκώσει καμια λαμαρίνα μαζί σου??? 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι