ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ
Πάνο εγώ θα σου πώ οτι πρωσοπικά κάνω κατάθεση ψυχής αβέρτα εδώ μέσα στο forum πάντα με σεβασμό στα μέλη του αλλά για μένα είναι ενας ηπέροχος χώρος όχι μόνο να αδειάσεις αλλα και να γεμίσεις μέσα σε 10λεπτά.
Αναίρεσα οτι έλεγα για το internet ριζικά
Μη περιμένεις επιβαιβέωση απτο εγώ να σου πεί οτι είσαι καλός,να ξές οτι είσαι ,απεναντίας εάν ρωτήσω το εγώ μου μου λέει οτι είμαι άχρηστος και φαφλατάς και πολλά αλλα,όμως εγώ νιώθω καλός :lol: :lol: μερικές φορές σίγουρα 8) 8)
ΑΧ Πάνο μου δέν ρώτησες για το καράβι?μόνο του πάει εσύ πρέπει να πιστέυεις μεχρι τότε κουπί......κουπί......κουπί
Αναίρεσα οτι έλεγα για το internet ριζικά
Μη περιμένεις επιβαιβέωση απτο εγώ να σου πεί οτι είσαι καλός,να ξές οτι είσαι ,απεναντίας εάν ρωτήσω το εγώ μου μου λέει οτι είμαι άχρηστος και φαφλατάς και πολλά αλλα,όμως εγώ νιώθω καλός :lol: :lol: μερικές φορές σίγουρα 8) 8)
ΑΧ Πάνο μου δέν ρώτησες για το καράβι?μόνο του πάει εσύ πρέπει να πιστέυεις μεχρι τότε κουπί......κουπί......κουπί
- galazia_sfaira
Πραγματικά συγκινούμαι!!!Πάνο εγώ θα σου πώ οτι πρωσοπικά κάνω κατάθεση ψυχής αβέρτα εδώ μέσα στο forum πάντα με σεβασμό στα μέλη του αλλά για μένα είναι ενας ηπέροχος χώρος όχι μόνο να αδειάσεις αλλα και να γεμίσεις μέσα σε 10λεπτά.

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Οι ξέρες υπάρχουν στους ναυτικούς χάρτες και τις υπολογίσουμε οταν βγάζουμε πορεία. Αλλιως διαλέγουμε πιο ήσυχα νερά...λέμε ...
.

Βρε σεις...αφού το ξέρετε! Δεν μπατάρει το σκάφος...Πάμε απο το πλάι φιλενάδα εκτός κι αν θέλουμε να μπατάρουμε το σκάφος
καθίστε όπου θέλετε!

στην λάντζα, αγαπητέ...που πας να την κάνεις!!!

2ον και σημαντικοτερο, γιατί σε θέλουμε κάτω, μαζί μας!!!!
στην λάντζα, αγαπητέ...που πας να την κάνεις!!!

ωραία, θα σε βάλουμε στο τιμόνι!!!

Γιατί να πάμε να συγκρουστούμε με την ξέρα , αν μπορούμε να την περιεργαστούμε απο το πλάι χωρίς να πέσουμε επάνω της ?
Το λέω επειδή όποτε πήγα κατα μέτωπο , γρατσουνίστηκα αρκετά , ενω οταν πάω πιο προσεκτικά , περνάω απαλά και μαθαίνω..
Θέλω να πω , οτι αν δεν είναι κανείς καλός κολυμβητής μάλλον δεν είναι σωστό να βουτήξει στα πολύ βαθιά ..
Γιατί να πάμε να συγκρουστούμε με την ξέρα , αν μπορούμε να την περιεργαστούμε απο το πλάι χωρίς να πέσουμε επάνω της ?
Το λέω επειδή όποτε πήγα κατα μέτωπο , γρατσουνίστηκα αρκετά , ενω οταν πάω πιο προσεκτικά , περνάω απαλά και μαθαίνω..
- galazia_sfaira
σφαιρούλα!!!
Αετέ μου, το σιγά σιγά, σημαίνει επανάληψη!!! Ξανά και ξανά!!
Εξαρτάται λοιπόν από την διάθεσή σου...
Εγώ ήθελα μια κι έξω να περάσω!!! Και μμμμ....δεν ήταν και άσχημα!!! Λίγα σπασιματάκια, αλλά οκ. όλα διορθώνονται!!
Τις ξέρες οκ. τις αποφεύγεις (σκόπελοι)
Για πες μου τι θα κάνεις με τους υφάλους??? Ιδού η απορία....
Οπότε...

Αετέ μου, το σιγά σιγά, σημαίνει επανάληψη!!! Ξανά και ξανά!!
Εξαρτάται λοιπόν από την διάθεσή σου...
Εγώ ήθελα μια κι έξω να περάσω!!! Και μμμμ....δεν ήταν και άσχημα!!! Λίγα σπασιματάκια, αλλά οκ. όλα διορθώνονται!!

Τις ξέρες οκ. τις αποφεύγεις (σκόπελοι)
Για πες μου τι θα κάνεις με τους υφάλους??? Ιδού η απορία....
Οπότε...

-μπαμπά είναι μακρυά η Αμερική...?
-Σκάσε και κολύμπα....!
:lol: :lol: :lol:
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.