ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- Madraoulas
Βασωωωωω..φερε και 7-8μετρα λουκανικο να το τιμησουμε δεοντως!..αχαχα
Υ.Γ.....αααα...δεν μπορω!..θα χτυπησω τωρα ενα φραποφρεδο!...ζηλεψα αυτους που ειναι στη θαλασσα και θελω να δροσιστω κι εγω!!
:lol: :lol:
Υ.Γ.....αααα...δεν μπορω!..θα χτυπησω τωρα ενα φραποφρεδο!...ζηλεψα αυτους που ειναι στη θαλασσα και θελω να δροσιστω κι εγω!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
και αύριο εδώ θα είμαι...
θα σας χαιρετίσω αύριο βράδυ!!! :lol: :lol: :lol:
λουκάνικο?
εφταααααασεεεεεεεεεε!!!
θα σας χαιρετίσω αύριο βράδυ!!! :lol: :lol: :lol:
λουκάνικο?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ!!!!!

τι βλέπουν τα ωραία μου ματάκια?
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ!!!!!

καλημέρα παιδάκια!
Χριστινάκι, ο ήλιος σου μου θύμισε "αυγά μάτια"...και σκέφτηκα ένα πρωινό πριν χρόνια στην Στενή Ευβοίας, που έφαγα αυγά χωριάτικα μαγειρεμένα με τόσο ήλιο και αγνότητα, που ακόμα έχω την γευση τους...χαχαχαχα!!!!
τσ, τσ, άγνωσται αι βουλαί...της ψυχής μας...Τι "μυρίζεται"...

Χριστινάκι, ο ήλιος σου μου θύμισε "αυγά μάτια"...και σκέφτηκα ένα πρωινό πριν χρόνια στην Στενή Ευβοίας, που έφαγα αυγά χωριάτικα μαγειρεμένα με τόσο ήλιο και αγνότητα, που ακόμα έχω την γευση τους...χαχαχαχα!!!!
τσ, τσ, άγνωσται αι βουλαί...της ψυχής μας...Τι "μυρίζεται"...

Σήμερα έχω κέφια!!! Το μεσημέρι πετάω Λονδίνο σε εταιρικό ταξίδι (ευτυχώς όχι για δουλειές αλλά για PR) ! Είμαι χαρούμενη γιατί δεν έχω πάει ποτέ Λονδίνο! Γιούπι!

Αχ μη μιλάτε για φαί, έχω ένα τοστ στην τσάντα μου και μπαίνω στον πειρασμό να το ψήσω τώρα, ενώ το προόριζα για δεκατιανό!
Σήμερα έχω κέφια!!! Το μεσημέρι πετάω Λονδίνο σε εταιρικό ταξίδι (ευτυχώς όχι για δουλειές αλλά για PR) ! Είμαι χαρούμενη γιατί δεν έχω πάει ποτέ Λονδίνο! Γιούπι!
Χα-χα-χα ωραίο Danny μου...Danny έγραψε:το αβατάρ σου μου θυμίζει το...αποτέλεσμα του αυγού της Χριστίνας :lol: :lol: :lol:
Είναι το αγαπημένο μου λούτρινο σε φωτογραφία. Το είχα αγοράσει για δώρο για έναν πρώην πριν 4 χρόνια, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ που το κράτησα η ίδια. Έκανε και κουάκ-κουάκ όταν το χτυπούσες ελαφρά, αλλά μετά πέθανε η μπαταρία και το παπάκι μου ζει στη σιωπή (χε-χε το ψιλοζηλεύω για αυτό).
Danny είμαστε κοντοχωριανοί, το ξέρεις? Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κεφαλλονιά, απλά μετά τις σπουδές μου έμεινα στην Αθήνα. Στην Κέρκυρα βέβαια έχω πολλά χρόνια να πάω, και είναι φοβερό νησί από ότι θυμάμαι...
- margaritarenia
Kαλημερα απ την αντιπερα οχθη της Ελλαδας

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog