Επικοινωνία με το "ορατό" αόρατο!

΄Ενας ιδιαίτερος κόσμος στον φυσικό κόσμο! Γιατί δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο στην ζωή μας!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δεν μπορεις να μεινεις στο έξω ή στο μέσα για πολύ...

Επεξηγείς λίγο παραπάνω γιατί κάτι πολύ ενδιαφέρον πάει να κατακτηθεί!!!αυτό που μου άρεσε πολύ πέρα απο την νεράίδα, ήταν και ο συνδιασμός του ήλιου και της σελήνης στο πίσω μέρος!Είναι αλήθεια ότι η ισορροπία είναι κάτι που έχω να δουλέψω σε αυτην την ενσάρκωση, το γνωρίζω.... :roll: αλλά μια κουβέντα είναι αυτή! :)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Και ένιωσα ότι είμασταν μέσα σε κάποιον ναό, όπου το περιβάλλον του μου θύμισε έντονα Αίγυπτο...Οι τοιχογραφίες ίσως...Θωθ!!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Οταν είσαι "μέσα" και αναζητάς, θέλεις αυτά που βρήκες να βρουν εφαρμογή άμεσα στην εξωτερική σου πραγματικότητα. ΄Ετσι βγαίνεις για να δοκιμάσεις....απογοητεύεσαι και ξαναμπαίνείς...
Θέλεις το έξω με το μέσα να συμφωνούν και να ισορροπούν και αν αυτό δεν συμβαίνει, αμφιβάλλεις για πολλά που έχεις νιώσει...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Ενιωσα κίνδυνο για σένα. ΄Η φόβο...???
Είχες γατζωθεί πάνω σε κάποιον και κοίταζες τρομαγμένα γύρω σου.
Δεν μπορώ όμως να σου πω κάτι περισσότερο...Μια σκηνή μου ήρθε, στην οποία ένιωσα εσένα και κάποιον ακόμα... Αλλά θα δείξει...

Το ένιωσα ότι διάλεξες την νεράϊδα για τον ήλιο και την σελήνη...΄Ηταν το στοιχείο που έπαιζε και για μένα πολύ έντονα στην προηγούμενη μου ζωή...΄Εκανα τα φυλαχτά με βάση το φως και των δύο...!!!!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δε θα ήταν όμως άψογα να συμβαίνει κάτι τέτοιο??Ίσως να μην μπορεί να συμβεί εξ ολοκλήρου ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα και καλό θα ήταν να το πάρω απόφαση και να γειωθώ γιατί έχω περάσει ώρες μαρτυρίου με σκέψεις και συναισθήματα έτσι όπως ακριβώς τα περιγράφεις...! :roll
Θέλεις το έξω με το μέσα να συμφωνούν και να ισορροπούν και αν αυτό δεν συμβαίνει, αμφιβάλλεις για πολλά που έχεις νιώσει...

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεν ξέρω αν θα ήταν καλό να συμβαίνει έτσι...
Δεν θα είχες περιθώριο να τεκμηριώσεις, να βιώσεις, να μάθεις...

Εγώ μετά το μέσα (όπου μου έπαιρνε χρόνο), έβγαινα και βίωνα ότι μαύρο και άραχνο είχα απωθήσει...Και αυτό με δυνάμωνε εσωτερικά...

Αλλά ο καθένας έχει τις δικές του παραμέτρους...
Αν δε σε χαλάει όλη η διαδικασία...

Εκεί πάντως που κολλάω με αυτό, είναι η απογοήτευση...Γιατί μωρέ Δωρούλα? ΄Όλα όσα νιώθεις είναι αληθινά. Ακόμα κι αν δεν εισπράττεις την αλήθεια αυτή στο φυσικό περιβάλλον.
Εκεί χρειάζεται η γείωση...Γιατί αυτό που "ανακαλύπτεις" δεν είναι για όλους...Χρειάζεται στην αρχή η εξατομίκευση, για να νιώσεις εσύ δυνατή...

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βάσω την φοβάμαι αυτή την εξατομίκευση!Είδα κόσμο να ξεφεύγει στο βωμό της ¨ιδιαιτερότητας¨ του και τα έχω παίξει!Πέρασα πολύ σκληρές εμπειρίες σε αυτό το γρίφο που λέγεται.... ξέρεις πως!Είδα τις προσωπικότητες να κονταροχτιπιούνται και ακόμα δεν έχω πάρει της απαντήσεις που θέλω ολοκληρωτικά...!Που να έβλεπες πως είμουνα πριν λίγο καιρό!Τώρα κάπως το έχω ισορροπήσει!δε σου έχω γράψει κατι πιο προσωπικό αλλά ελπίζω να τα πούμε απο κοντά κάποια στιγμή! :)

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:shock: :shock: ωωω κατάλαβα!!!

να μιλήσουμε το συντομότερο!!!

ναι, ναι, έτσι όπως το λες έχεις δίκιο...Δεν θέλει πολύ να την ψωνίσει κανείς...

΄Οταν όμως λέω εξατομίκευση, εννοώ να δεις πως βιώνεις την αλήθεια σου εσύ, όχι σε σχέση με τους άλλους, αλλά σε σχέση με σένα...

Κι εγώ το έχω εισπράξει αυτό που λες, περί ψώνιου, από άλλους!
Όμως καρδούλα μου, αυτοί δεν κοίταξαν μέσα τους, ούτε μία στιγμή...Πηγαν κατευθείαν "πάνω" και βίωσαν το ιδανικό!!!
΄Ετσι ξέρω κι εγώ να το παίζω "φωτισμένος"...

΄Οχι δεν εννοούσα κάτι τέτοιο...Και φυσικά το ξέρεις!

΄Ομως ναι, από κοντά καλύτερα!!!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βάσω σε αγαπώ και σου λέω ότι άν δεν σε γνώριζα, θα τα είχα παρατήσει όλα αυτή τη στιγμή που μιλάμε!πολλές φορές και στις κατάλληλες στιγμές στη διαδρομή μου εδώ πάνω μου ερχόντουσαν και μου έρχονται στο μυαλό οι συζητήσεις μας και κατ ιδίαν και εδώ μέσα και είχα κατευθείαν τις απαντήσεις της αλήθειας μου!ΔΕν είναι πολύ μαγικό αυτό??? :D Σε ευχαριστώ που μπήκες στη ζω ή μου!

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Είναι μαγική η αγάπη Δωρούλα...!

΄Ομως θα σου πω κάτι που το λέω για πρώτη φορά!!!

Αυτό το "σ' αγαπώ" έχει όρους εδώ στον φυσικό κόσμο...Και αν δεν ανταποκρίνεσαι σ' αυτούς, οι άνθρωποι σε ακυρώνουν...

Δεν με νοιάζει για την ακύρωση...Με νοιάζει για την αγάπη!!!

Εμένα και να με "ακυρώσουν"...δεν μπορούν τίποτα πια να μου κάνουν... Την αγάπη όμως την πληγώνουν, κι εγώ κλαίω γι' αυτό!!!

Εφυγαν άνθρωποι από την ζωή μου, και πήρα πολύ "σκοτάδι" από αυτούς...που μέχρι εχτές έλεγαν "σ'αγαπώ".... Μετουσιώνεται από εμένα, παρ' όλα αυτά, αλλά δεν φτάνει φαίνεται... :D

Δωρούλα μου, χρειαζόμαστε κι άλλους μετασχηματιστές!!!
Γι' αυτό είσαι εδώ, όχι για μένα, αλλά γι' αυτό που υπάρχει στην ύπαρξή σου...την αγάπη!! Αυτό να σκέφτεσαι και να προχωράς...

΄Αλλωστε...απλά σου θυμίζω....

'Ηρθε η στιγμή που οι περισσότεροι θα κατανοήσουν την 2η παρουσία μου και θα με αισθάνονται ανάμεσά τους. Θα δημιουργηθούν "οι ομάδες πρώτης γραμμής", οι οποίες θα με φέρνουν σε κάθοδο και σύνδεση με το κέντρο της καρδιάς των ανθρώπων. Αυτές οι ομάδες θα μπορούν να μετασχηματίσουν την ενέργεια μου και να την διοχετεύσουν και σε άλλους. Βρείτε αυτές τις ομάδες! Αναζητήστε ανθρώπους που σας μεταφέρουν γαλήνη και αγάπη. Αναζητήστε ανθρώπους που μέσα από εμπιστοσύνη θα σας διοχετεύσουν το "φως", και τις λεπτοφυείς δονήσεις μου, ώστε το ενεργειακό σας σώμα να υψώσει τις δονήσεις της 3ης διάστασης και να ζείτε "με συνείδηση". Η ενέργεια της αγάπης έχει "οσμή"!
Το γνωρίζετε ότι έχετε τις θεϊκές ιδιότητες. Ο Πατέρας / Μητέρα Θεός δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι ατελές. Είστε το τέλειο ον, η αιώνια παρουσία. Εσείς δημιουργήσατε αυτήν την διάσταση, είστε οι κύριοι της, μα φέρεστε σαν υπηρέτες της. Υπηρετείτε την ύλη, ενώ μπορείτε να την εξουσιάσετε. Επικεντρωθήκατε στις φυσικές αισθήσεις που δώσατε στο σώμα σας και ξεχάσατε ότι η ύπαρξη σας δεν χρειάζεται τις φυσικές αισθήσεις παρά μόνο για να «παίξει» με την ύλη.

:cry: :cry: :cry:

Εικόνα

Δημοσίευση από ANDROMEDA »

Τελικά το δικό μου δεν το είδατε ε;; :cry: :cry: :cry: :(
Φιλικά Ανδρομέδα~!

Μέσα στο σκοτάδι μου βρήκα το φώς
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:shock: :shock:

A, Aνδρομέδα, εχτές αναρωτίόμουν γιατί δεν έχεις επιλέξει ακόμα...

πάω πίσω να δω... :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ανδρομέδα μου...από την ημέρα που εβαλες το σάιτ με τις νεραϊδούλες, δεν είδα καμία επιλογή από σένα?? :roll:

Για βοήθα...γιατί αυτή η ενότητα μέσα σε λίγες μόνο μέρες απέκτησε πολλές σελίδες και...πολλές αναγνώσεις!!!
:D :D :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δωρούλα μου… :D
Σκέφτηκα πολύ εχτές…

Δεν είσαι μόνο εσύ που μου το λες…Πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης μου το έχουν πει κατά καιρούς…

Ένας εγωισμός είναι η ζωή μας εδώ…Το «εγώ» παλεύει και αποσυντονίζεται, όταν αρχίζει και «αξιολογεί» με τα δικά του κριτήρια…
Μπαίνει στην διαδικασία να συγκρίνει και να συγκρίνεται…
Πλάθει «ιδανικά» και θέλει να τα ακολουθήσει…
Οριοθετεί διαδρομές και θέλει να είναι φωτεινές. Θέλει να ξεφύγει από το σκοτάδι και το ψάχνει γύρω του…Στους ανθρώπους, στον ουρανό, στην κάθε στιγμή.

Βίαια τα ιδανικά του γίνονται πραγματικότητα και τότε απογοητεύεται…
Ψάχνει κάτι να βρει να κρατηθεί, μα αυτό το κάτι δεν μπορεί να το βρει με τα φυσικά του μάτια, με τις φυσικές του αισθήσεις…Είναι ένα ονειρικό «κάτι»…

Που είναι λοιπόν η αγάπη που μου υποσχέθηκαν? Τίποτα δεν υπάρχει, παρά μόνο η φαντασία μας, που θέλει να ζήσει το όνειρο…Θέλει να ζήσει το φως…
Και πλάθει…πλάθει μύθους…
΄Όταν γυρίσω, και ανοίξω τα μάτια…τι βλέπω? Την αλήθεια…ανταγωνισμό, εγωισμό, κακία, θυμό, αρρώστια, θάνατο …΄Αρα ψέματα είναι όλα…

Και τώρα εγώ, έρχομαι να ανατρέψω αυτά που εσύ θεωρείς ψέματα…
Να νιώσεις ότι τίποτα δεν είναι ψέματα…
΄Όλα είναι αλήθεια. Ακόμα και αυτό που βλέπεις, αλήθεια είναι…γιατί αυτήν θέλεις να δεις…Τα μάτια μας συνήθισαν στο σκοτάδι και ξεχωρίζουν και μέσα σ’ αυτό.

Δεν είναι ο κόσμος κακός…Ο φόβος μας τον κάνει να φαίνεται έτσι…

Φόβος γιατί δεν έχουμε καταλάβει, τι κάνουμε εδώ τελικά…
Μας ζήτησαν να ζήσουμε…Μας ρώτησαν αν θέλουμε?

Είχα ρωτήσει κάποτε, γιατί πρέπει οι άνθρωποι να υποφέρουν τόσο πολύ? Γιατί δεν γίνεται κάτι πιο εύκολο? Γιατί πρέπει με κόπο να βαδίζουμε προς την εξέλιξη?
Γιατί δεν έρχονται πιο απλά τα πράγματα στην φυσική πραγματικότητα?
Δεν είναι όνειρο η φυσική πραγματικότητα, ούτε ψευδαίσθηση…Αυτή η φιλοσοφία που θεωρεί την φυσική πραγματικότητα «μάγια»…δηλαδή ψευδαίσθηση, δεν μας δίνει αποδείξεις ότι η πραγματικότητα της φυσικής ζωής είναι διαφορετική…Γιατί?
Πόνεσα και έκλαψα για να αναγνωρίσω την ζωή…Γιατί έπρεπε να γίνει έτσι?
Γιατί έπρεπε να «πεθάνω», για να μπορώ να πω «ζω»…
Γιατί δεν μπορώ να πιάσω κάποιον από το χέρι και να του πω… «ζήσε»…Δεν θα με πιστέψει…Γιατί?

Η απάντηση, Δωρούλα, ήρθε συγκλονιστική…
«Πιάσε κάποιον από το χέρι, και πες του «ζήσε»…δοκίμασέ το…το έχεις κάνει ποτέ?» ΄...Η αλήθεια είναι ότι τότε δεν το είχα κάνει...Φοβόμουν να το κάνω...

Από τότε, αυτό κάνω…Χωρίς διακρίσεις…΄Αλλοι με πιστεύουν, άλλοι όχι!
Τι σημασία έχει? ΄Εχω τις αποδείξεις ότι μπορώ…Και τις έχουν και εκείνοι…
Και όποιος δεν μπορεί, αφήνει το χέρι μου…Απλά…
Δεν μου χρειάζονται εξηγήσεις…Μου φτάνει ότι μπορώ…

Δοκίμασε κι εσύ…Να δεις τι μπορείς να κάνεις!!!
Τι μπορούμε…

Προχτές με πήρε τηλέφωνο, μια κοινή μας φίλη…μετά από πολύ πολύ καιρό!!!
Απόρησα, δεν το περίμενα… ΄Όμως μετά, κατάλαβα, ότι θέλει τώρα το χέρι μου!
Και είμαι εδώ! Γιατί ίσως βρέθηκε σε αδυναμία, να αναρωτηθεί «μπορώ?»

΄Ολοι μπορούμε…Απλά, ας δοκιμάσουμε βρε αδερφέ…!!!

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Εικόνα

Αυτή είναι η δική μου , την δίαλεξα νομίζοντας ότι είναι νεράϊδα της θάλασσας αλλά μετά δίαβασα ότι είναι της αιώνιας άνοιξης
Οτι και νάναι με εκφράζει αλλά δεν ξέρω το γιατί :shock:

Για να ακούσω γνώμες , είμαι πολύ περίεργη γιατί από αυτό το τόπικ τελικά βγαίνουν πολλά !!!!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Επιστροφή στο “ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ”