ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλησπέρα!!Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
:shock: :shock: Aννούλα???
Για ψάρεμα θα πας?
:lol: Καλημέρα!
Για ψάρεμα θα πας?
:lol: Καλημέρα!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Aχ ΄Ελλη μου...
Είναι ο λόγος που θέλω να ταξιδέψω στο Ισραήλ...
Μου είπαν ότι υπάρχει μια θάλλασσα που οι άνθρωποι κολυμπάνε με τα δελφίνια...
Τα δελφίνια είναι "άγγελοι" άλλων κόσμων και μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες εκεί...
Κάτι που κάνει ο "κλέφτης" εδώ!!!
Μια συνάδελφος που ξέρει την αγάπη μου για τα δελφίνια μου έστειλε αυτήν την φωτογραφία, την οποία τράβηξε δίπλα στο σκάφος τους, όταν πηγαίναν με τον σύζυγό της στην Τζιά!!!
Επαθα αναρρόφηση, από την αγάπη που ξεχείλισε... :lol: :lol:
Σιγά μην δε βουτούσα στο πέλαγος...Ποιός θα με κράταγε, αν ήμουν εκεί? χαχαχα! Μόλις της το είπα έφαγε φρίκη..."είσαι τρελλή παιδάκι μου?" χαχαχαχα!!!!!
κοιτάχτε πόσο κοντά τους ήταν!!!!

Είναι ο λόγος που θέλω να ταξιδέψω στο Ισραήλ...
Μου είπαν ότι υπάρχει μια θάλλασσα που οι άνθρωποι κολυμπάνε με τα δελφίνια...
Τα δελφίνια είναι "άγγελοι" άλλων κόσμων και μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες εκεί...
Κάτι που κάνει ο "κλέφτης" εδώ!!!
Μια συνάδελφος που ξέρει την αγάπη μου για τα δελφίνια μου έστειλε αυτήν την φωτογραφία, την οποία τράβηξε δίπλα στο σκάφος τους, όταν πηγαίναν με τον σύζυγό της στην Τζιά!!!
Επαθα αναρρόφηση, από την αγάπη που ξεχείλισε... :lol: :lol:
Σιγά μην δε βουτούσα στο πέλαγος...Ποιός θα με κράταγε, αν ήμουν εκεί? χαχαχα! Μόλις της το είπα έφαγε φρίκη..."είσαι τρελλή παιδάκι μου?" χαχαχαχα!!!!!
κοιτάχτε πόσο κοντά τους ήταν!!!!

Μήπως πάμε παρέα ?
Έχω βουτήξει Ερυθρά από την πλευρά της Αιγύπτου.
Όταν σχεδίαζα να πάω Ισραήλ έμεινα έγκυος και ασφαλώς σταμάτησα τις καταδύσεις γιατί βλάπτουν το έμβρυο.
Κανένας άλλος για δελφίνια ?
Στη Ερυθρά θάλασσα από την πλευρά του Ισραήλ
Μήπως πάμε παρέα ?
Έχω βουτήξει Ερυθρά από την πλευρά της Αιγύπτου.
Όταν σχεδίαζα να πάω Ισραήλ έμεινα έγκυος και ασφαλώς σταμάτησα τις καταδύσεις γιατί βλάπτουν το έμβρυο.
Κανένας άλλος για δελφίνια ?
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 
:shock: :shock: :shock: ΘΕΛΩ!!!!!!!!! ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!!!

Καλημερούδια..
Παιδιά , και στην Ελλαδίτσα μας εχει δελφινάκια..
Πέρισυ είδαμε, πολλά μεταξύ Σκιάθου και Σκοπέλου και παλιά είχα δεί και στην περιοχή της Λευκάδας.. Πάντως απο κοντά είναι λίγο αγρια.... ισως μεγαλόπρεπα αλλά τεράστια και γκρι..
Φιλιά
Παιδιά , και στην Ελλαδίτσα μας εχει δελφινάκια..
Πέρισυ είδαμε, πολλά μεταξύ Σκιάθου και Σκοπέλου και παλιά είχα δεί και στην περιοχή της Λευκάδας.. Πάντως απο κοντά είναι λίγο αγρια.... ισως μεγαλόπρεπα αλλά τεράστια και γκρι..
Γαλάζουλίνι, μεσα σε όσα πάμε γυρεύοντας...γκρρρρρρρ!!!!!Ειμαστε καλά μεσα στα οσα μας συμβαίνουν!
Φιλιά
Βασούλα λες το χνουδωτό μπαλάκι- αγριολούλουδο;Κάτι που κάνει ο "κλέφτης" εδώ!!!
Λένε γι' αυτό ότι (επιστημονικά τραγοπόγων) όπως με το φύσημα του αέρα σκορπά τους σπόρους του και γονιμοποιείται, έτσι οι ιδέες μεταφέρονται από άκρη σ' άκρη και γονιμοποιείται ο ανθρώπινος πολιτισμός!
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Dante Aligieri
Έχουμε πολλά δελφίνια και φάλαινες αλλά δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε!
Υπάρχουν ερευνητικά σκάφη που δέχονται επιβάτες για καταγραφή και παρακολούθηση των κητών. Πληρώνεις πολλά και διεκδικούν τα δικαιώματα των φωτογραφιών σου.
Το δελφίνι στο Ισραήλ είναι δεκτικό στην ανθρώπινη επαφή και επιτρέπεται να βρεθείς μαζί του.
Ελπίζω να υπάρχει ακόμη γιατί πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που το έψαξα.
Στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας οι καταδύσεις απαγορεύονται μην τυχόν και κλέψουμε ότι απέμεινε από τον Κουστώ και τους Ιταλούς, δηλαδή τα πετρωμένα.
Υπάρχουν ερευνητικά σκάφη που δέχονται επιβάτες για καταγραφή και παρακολούθηση των κητών. Πληρώνεις πολλά και διεκδικούν τα δικαιώματα των φωτογραφιών σου.
Το δελφίνι στο Ισραήλ είναι δεκτικό στην ανθρώπινη επαφή και επιτρέπεται να βρεθείς μαζί του.
Ελπίζω να υπάρχει ακόμη γιατί πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που το έψαξα.
Στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας οι καταδύσεις απαγορεύονται μην τυχόν και κλέψουμε ότι απέμεινε από τον Κουστώ και τους Ιταλούς, δηλαδή τα πετρωμένα.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...