ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
Re: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
καλέεεεεε τι γίνεται εδώ,
τρώτε νοστιμο και τραγανό Βασούλι ???

Θέλω και γωωωωωωωωω λίγο
μη το φάτε όλο , λίγες μέρες μείνανε μέχρι να έρθω

τρώτε νοστιμο και τραγανό Βασούλι ???

Θέλω και γωωωωωωωωω λίγο

μη το φάτε όλο , λίγες μέρες μείνανε μέχρι να έρθω

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
εχει πολυ πραγμα μην φοβασαι
προλαβαινεις

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
- margaritarenia
:roll: :roll: :roll: :roll:
Ειναι τρελλοί αυτοι οι Ρωμαίοι
Κατω τα χερια βρε απ το κοριτσι....
Βασουλίνι .....

Ειναι τρελλοί αυτοι οι Ρωμαίοι

Κατω τα χερια βρε απ το κοριτσι....

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Καλησπερα σε ολους!
Πολυ το φχαριστιεμαι το forum και ενα ευχαριστω για ολους οσους με την 'πενα' τους εχουν θρεψει την ψυχη η φωτισει ενα/(καποιες πτυχες απτα) εγω μου. Με την ευκαιρια να ευχαριστησω τον Κωνσταντινο που, χωρις ναναι 'παρεμβατικος', μου εδειξε τουτη την ομαδα.
Καλως σας βρηκα!
Ανδρεας
Πολυ το φχαριστιεμαι το forum και ενα ευχαριστω για ολους οσους με την 'πενα' τους εχουν θρεψει την ψυχη η φωτισει ενα/(καποιες πτυχες απτα) εγω μου. Με την ευκαιρια να ευχαριστησω τον Κωνσταντινο που, χωρις ναναι 'παρεμβατικος', μου εδειξε τουτη την ομαδα.
Καλως σας βρηκα!
Ανδρεας
"Τα πράγματα δεν αγγίζουν την ψυχή αλλά στέκουν ακίνητα έξω από αυτήν, ενώ οι ενοχλήσεις προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από κρίση που σχηματίζουμε μέσα μας γι΄αυτά." Μάρκος Αυρήλιος
Καλώς ήρθες Αντρέα

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

Καλως ηρθες Ανδρεα

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
- konstantinos s.
Καλώς ήρθες Ανδρέα μου!
Καλή περιήγηση!

Καλή περιήγηση!
Αντρέα Καλώς ήρθες

Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

καλώς ήρθες Ανδρέα...
Το φως του καθενός μας δεν είναι για να το κρύβει, είναι για να το βάζει στην στέγη του να το βλέπουν όλοι...Κάποια στιγμή το φως του καθενός μας θα φωτίσει την ανθρωπότητα και την πορεία της...
Ετσι απλά, χωρίς πολλές προσπάθειες, χωρίς να θέλει κανένας μας να πείσει τον άλλον, χωρίς επεμβάσεις...

Το φως του καθενός μας δεν είναι για να το κρύβει, είναι για να το βάζει στην στέγη του να το βλέπουν όλοι...Κάποια στιγμή το φως του καθενός μας θα φωτίσει την ανθρωπότητα και την πορεία της...
Ετσι απλά, χωρίς πολλές προσπάθειες, χωρίς να θέλει κανένας μας να πείσει τον άλλον, χωρίς επεμβάσεις...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Vaso έγραψε:Το φως του καθενός μας δεν είναι για να το κρύβει, είναι για να το βάζει στην στέγη του να το βλέπουν όλοι...Κάποια στιγμή το φως του καθενός μας θα φωτίσει την ανθρωπότητα και την πορεία της...

Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!