ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...

Άβαταρ μέλους
eirini

Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...

Δημοσίευση από eirini »

:cry: :cry: :cry: :cry:
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Φυσικά και ο κόσμος έχει γίνει αφύσικος…
Φυσικά και υπάρχουν λογικές εξηγήσεις για όλα…
Αλλά έχουμε απομακρυνθεί τόσο πολύ από το φυσικό και το λογικό που οι απαντήσεις στα ερωτήματα μοιάζουν μόνο παράλογες…

Οι εξωγήινοι…
Όσοι ξέρουν δε μιλούν και όσοι μιλούν δε ξέρουν…

...ας νικήσουμε για αρχή την αλαζονεία μας και μετά ΒΛΕΠΟΥΜΕ... @};-
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

«Μην λες στον Θεό, πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα…Πες στο πρόβλημα, πόσο μεγάλος είναι ο Θεός»

Ίσως ακόμα ίσως δεν έχουμε πιστέψει πόσο μεγάλος είναι ο Θεός…Δεν προλάβαμε να το νιώσουμε…

Γιατί τον χωρέσαμε σε ένα μέρος που είναι γεμάτος από συνωμότες και ορκισμένους να εξαφανίσουν την Ανθρώπινη Φυλή…

Πίστευε και μη ερεύνα την ανοησία σου, άνθρωπε…

Και όταν δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στην Γη, τότε θα έρθουν οι εξωγήινοι…

Εκτός κι αν καταφέρουμε να σπάσουμε τους όρκους που δένουν την Καρδιά μας με αλυσίδες...
Εκτός κι αν προλάβουμε να Αγαπήσουμε...
@};- @};- @};-
Δεν ήρθε κανείς για να γίνει "κάτι" εδώ...Ήρθε για να γίνει και εδώ, αυτό που Είναι παντού...Ο Εαυτός του...
@};- @};- @};-
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αλέξανδρος έγραψε:ας νικήσουμε για αρχή την αλαζονεία μας και μετά ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
Αλεξ μου >:d< >:d< >:d<

Σχετικά με το φυσιολογικό, ο Πυθαγόρας είχε πει...

Να κάνεις πάντα αυτό που νιώθεις σωστό, έστω κι αν ξέρεις ότι θα σε κακολογίσουν
Ο κόσμος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος

Ίσως οι αδαείς το πάρουν αρνητικά αυτο το "να κάνεις πάντα αυτό που νιώθεις σωστό", γιατί δεν έχουν καμία αίσθηση των Αυθεντικών Νόμων μέσα τους...Άνθρωποι που δεν ξέρουν να νιώθουν, άνθρωποι με ελαστική Ηθική, θα κάνουν αυτό που θέλουν, ανεξάρτητα από ποιόν βλάπτουν και θα το θεωρούν σωστό...

Παρ' όλα αυτά, για τους ερευνητές της Αλήθειας, αυτό είναι ένα Αξίωμα...Και ένα Αξίωμα έχει ανταπόκριση πάντα στην Ψυχή μας!

Εξαρτάται λοιπόν, από το που Θέλεις να φτάσεις...

Συνήθως όταν φτάνεις εκεί πόυ είναι ο Θεός, έχεις προλάβει πριν, να φτάσεις στην ταπεινότητα...

Αν δεν έχεις προλάβει...ω τι μεγάλη αλαζονεία!

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από elenaki »

Ίσως οι αδαείς το πάρουν αρνητικά αυτο το "να κάνεις πάντα αυτό που νιώθεις σωστό", γιατί δεν έχουν καμία αίσθηση των Αυθεντικών Νόμων μέσα τους...Άνθρωποι που δεν ξέρουν να νιώθουν, άνθρωποι με ελαστική Ηθική, θα κάνουν αυτό που θέλουν, ανεξάρτητα από ποιόν βλάπτουν και θα το θεωρούν σωστό...
:x :x :x

Συνήθως όταν φτάνεις εκεί πόυ είναι ο Θεός, έχεις προλάβει πριν, να φτάσεις στην ταπεινότητα...

Μεγαλη Αληθεια!! @};-
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

@};- @};- @};- @};- @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

και επειδή το σλόγκαν των ομάδων είναι :-D "Είμαι εγώ τέτοιος άνθρωπος?"...
:D :D :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Vaso έγραψε:
Αλέξανδρος έγραψε:ας νικήσουμε για αρχή την αλαζονεία μας και μετά ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
Αλεξ μου >:d< >:d< >:d<

Σχετικά με το φυσιολογικό, ο Πυθαγόρας είχε πει...

Να κάνεις πάντα αυτό που νιώθεις σωστό, έστω κι αν ξέρεις ότι θα σε κακολογίσουν
Ο κόσμος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος

Παρ' όλα αυτά, για τους ερευνητές της Αλήθειας, αυτό είναι ένα Αξίωμα...Και ένα Αξίωμα έχει ανταπόκριση πάντα στην Ψυχή μας!

Εξαρτάται λοιπόν, από το που Θέλεις να φτάσεις...

:x
Πόσο συμφωνώ με όλα!!! >:d< >:d< >:d<
Αν δεν έχεις προλάβει μάλλον δε έχεις φτάσει στο Θεό αλλά στο βασίλειο της πλάνης σου!!!!! :D

Επίσης ο αγαπημένος Πυθαγόρας που ήταν αλλά και έβλεπε πολύ μπροστά είχε πει πως η Δημοκρατία είναι ένα σύστημα με αδυναμίες!
Φυσικά για αυτό και για πάρα πολλά άλλα κυνηγήθηκε εξορίστηκε και φυλακίστηκε…

Αν σκεφτεί κανείς ότι με την Δημοκρατία εκλέγετε κυβερνήτης σύμφωνα με την πληθώρα των ψήφων αλλά η πληθώρα των ψηφοφόρων δεν έχει Σοφία και Ηθική τότε καταλαβαίνει κανείς πως δικαιολογείτε αυτό το Βατερλό!

Η Δημοκρατία θα ήταν ένα τέλειο σύστημα εάν οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν Ηθική ή αν διδάσκονταν μέσα από τα λάθη τους και αποκτούσαν Σοφία.
Τώρα απλά ευνοεί τους λαοπλάνους και την προσωρινή βόλεψη των πολιτών προς ζημία όλων.

Είναι σίγουρα ένα πολύ ωραίο σύστημα γιατί μπορεί να δουλεύει σαν καθρέφτης αλλά δεν έχει νόημα σε τυφλούς πολίτες.

Δυστυχώς αν δει κανείς το που στρέφετε η πληθώρα των ανθρώπων ακόμα και αυτές τις δύσκολες ώρες σε πιάνει μια απογοήτευση… :-(

Που θα πάει όμως… όλα έχουν το τέλος τους και την νέα αρχή τους… :x @};- @};- @};-
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Ο Σκοπός του καθενός είναι εντελώς ατομικός και περνάει μέσα από την φυσική εμπειρία...Δεν ήρθε κανείς για να γίνει "κάτι" εδώ...Ήρθε για να γίνει και εδώ, αυτό που Είναι παντού...Ο Εαυτός του...
@};- @};-

:cry: :cry:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Πόσο όμορφα... όλα όσα ειπώθηκαν! @};- @};-
Ο Σκοπός του καθενός είναι εντελώς ατομικός και περνάει μέσα από την φυσική εμπειρία...Δεν ήρθε κανείς για να γίνει "κάτι" εδώ...Ήρθε για να γίνει και εδώ, αυτό που Είναι παντού...Ο Εαυτός του...
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από xanthia »

: :doh: :doh: :doh:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”