Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Emmanouela έγραψε:Νιωθω μια μικρη ευαισθησια Σημερα...Αφιερωνω στην καθε Ψυχη που δεν αναγνωριζει προσωπα και φυλα, αλλα Αιωνια Αγαπημενους και Συνοδοιπορους στον Δρομο Του Θεου
Και ιδιαιτερα στην Βασουλα μου....στην Αγαπημενη μου Ψυχη
αφιερωμένο, σε όλους εκείνους τους αγαπημένους ανθρώπους, που δεν άντεξαν να σταθούν πλάι μου και με έβαλαν απέναντί τους!
Πλάι πλάι,η αγάπη μάς πάει
μας ενώνει τα χέρια και γερά μας κρατάει
Πλάι πλάι κι ο χρόνος κυλάει
χαμηλώνουν τ' αστέρια και η νύχτα μιλάει
Για όλα πλάι πλάι
μας θέλει,μας πάει
Πλάι πλάι
να σ' έχω μετράει