Εκεί που καθόμουν .... πετάγομαι και φωνάζω κάποιος χτύπησε κάποιος χτύπησε ....
με κοιτούσαν λες και είμαι εξωγήινη , λέω ρε παιδιά κάποιος χτύπησε ..
Πήγαμε σε ένα παράθυρο του πίσω δρόμου , κοιτάζοντας δεξιά κι αριστερά
βλέπω ενα μηχανάκι πεσμένο ..κάτω και δυο ανθρώπους στο δρόμο .
Πριν την όλη φάση , άκουγα τσιρίδα γυναικεία , ήταν τόσο δυνατό στα αυτιά . Που με τρόμαξε.
Μετά απο αυτό με κοιτούσαν ακόμη πιο περίεργα .. Μα πως;
κι εγώ αναρωτιόμουν ...
Το άλλο είναι πως γίνετε , να νιώθεις κάποιον μακρυά σου .. το πως είναι τι κάνει τι δεν κάνει .
αν είναι μόνος/η με παρέα και διάφορα τέτοια ...
Ένα πράγμα όμως που θέλω να μάθω να το ελέγχω και δεν μπορώ ακόμη είναι το μυαλό..
Μιλάω με διάφορους ανθρώπους ..
πάντα η συζήτηση γίνετε ενδιαφέρουσα και στις περισσότερες φορές ,
γνωρίζω τι θα πουν στα αμέσως επόμενα λεπτά ,
τότε πήγαινα την συζήτηση ακριβώς όπως ήθελα ..
κι όχι απλά έσπερνα αυτό που ήθελα μέσα στο μυαλό τους ,
αλλά το πίστευαν κι όλας... *εδώ θα ήθελα μια βοήθεια για να το σταματήσω*
γνωρίζω πως δεν κάνει να επεμβαίνω στην ζωή και στις επιλογές όπως και στις γνώμες άλλων ανθρώπων.
Αλλά πως γίνεται να ενεργοποιείς μια τέτοια αίσθηση .. χωρίς να το επιδιώκεις;
Ενσυναίσθηση
Ενσυναίσθηση
Εγώ σε είδα. εσύ δεν με είδες.
Δεν με αναγνώρισες, , ήμουν μαζί σου όπως ένα ιμάτιο, κι εσύ δεν
με ένιωσες."
Re: Ενσυναίσθηση
Δεν είναι ενσυναίσθηση αυτό που περιγράφεις Γιώτα.
Η ενσυναίσθηση σε κάνει να νιώθεις τον άλλον, στα βαθύτερα συναισθήματά του, χωρίς να ταυτίζεσαι εσύ με αυτά.
Είναι μια μεγάλη και βαθιά ιδιότητα το αληθινού θεραπευτή. Σπάνια είναι σε αφύπνιση στους ανθρώπους, γιατί εργάζεται παράλληλα με το κέντρο της καρδιάς και συνήθως στους περισσότερους το κέντρο αυτό είναι μπλοκαρισμένο.
Το κέντρο της ενσυναίσθησης δεν είναι γνωστό στους περισσότερους ανθρώπους και δεν έχει καταγραφεί από τους ψυχικούς.
Εγώ το γνωρίζω από εμένα και την εσωτερική διδασκαλία που πήρα, πάνω στο κομμάτι της θεραπείας.
Το κέντρο της ενσυναίσθησης είναι εκεί που είναι ο θύμος αδένας, στο στέρνο.
Αυτό που αναφέρεις είναι κάτι άλλο όμως...
Το να διαβάζεις την σκέψη του άλλου, είναι μέρος της διαισθητικής ικανότητας.
Τώρα γι' αυτήν την ιδιότητα που αναφέρεις, να προβάλλεις σκέψεις σου στους άλλους και εκείνοι να τις υιοθετούν, δεν ξέρω να σου πω, γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ, ούτε να μου το κάνουν, ούτε να το κάνω...
Ξέρω ότι είναι ιδιότητα των υπνωτιστών, που σε μαγνητίζουν προβάλλοντας σκέψεις για δικές σου, αλλά πάρα πέρα δεν έχω καμία εμπειρία πάνω σ' αυτό το κομμάτι. Ίσως μπορεί να συμβαίνει σε ανίσχυρες προσωπικότητες, όπου επιδράς πάνω τους μέσω της Θέλησης...
Όμως μπορεί να μην ξέρω να σου πω αν γίνεται και πως, ξέρω όμως να σου πω ότι με αυτό παίρνεις τραγική επιβάρυνση στο κάρμα σου, γι' αυτό να το αποφεύγεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις άθελά σου, ούτε μία!
Να προσέχεις! Δεν νομίζω ότι το χρειάζεσαι αυτό στην ζωή σου και από την άλλη, επιβαρύνει τον συναισθηματικό σου κοσμο και την καρδιά.

Η ενσυναίσθηση σε κάνει να νιώθεις τον άλλον, στα βαθύτερα συναισθήματά του, χωρίς να ταυτίζεσαι εσύ με αυτά.
Είναι μια μεγάλη και βαθιά ιδιότητα το αληθινού θεραπευτή. Σπάνια είναι σε αφύπνιση στους ανθρώπους, γιατί εργάζεται παράλληλα με το κέντρο της καρδιάς και συνήθως στους περισσότερους το κέντρο αυτό είναι μπλοκαρισμένο.
Το κέντρο της ενσυναίσθησης δεν είναι γνωστό στους περισσότερους ανθρώπους και δεν έχει καταγραφεί από τους ψυχικούς.
Εγώ το γνωρίζω από εμένα και την εσωτερική διδασκαλία που πήρα, πάνω στο κομμάτι της θεραπείας.
Το κέντρο της ενσυναίσθησης είναι εκεί που είναι ο θύμος αδένας, στο στέρνο.
Αυτό που αναφέρεις είναι κάτι άλλο όμως...
Το να διαβάζεις την σκέψη του άλλου, είναι μέρος της διαισθητικής ικανότητας.
Τώρα γι' αυτήν την ιδιότητα που αναφέρεις, να προβάλλεις σκέψεις σου στους άλλους και εκείνοι να τις υιοθετούν, δεν ξέρω να σου πω, γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ, ούτε να μου το κάνουν, ούτε να το κάνω...
Ξέρω ότι είναι ιδιότητα των υπνωτιστών, που σε μαγνητίζουν προβάλλοντας σκέψεις για δικές σου, αλλά πάρα πέρα δεν έχω καμία εμπειρία πάνω σ' αυτό το κομμάτι. Ίσως μπορεί να συμβαίνει σε ανίσχυρες προσωπικότητες, όπου επιδράς πάνω τους μέσω της Θέλησης...
Όμως μπορεί να μην ξέρω να σου πω αν γίνεται και πως, ξέρω όμως να σου πω ότι με αυτό παίρνεις τραγική επιβάρυνση στο κάρμα σου, γι' αυτό να το αποφεύγεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις άθελά σου, ούτε μία!
Να προσέχεις! Δεν νομίζω ότι το χρειάζεσαι αυτό στην ζωή σου και από την άλλη, επιβαρύνει τον συναισθηματικό σου κοσμο και την καρδιά.

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Μπερδεύτηκα τώρα...
Ειλικρινά δεν το κάνω πλέον επίτηδες ...παλιά το έκανα εσκεμμένα το γνωρίζω ...αλλά τωρα
όταν συζητάω με διάφορους ανθρώπους .... πιάνω τον Εαυτό μου να το κάνει και προσπαθώ να το σταματήσω ...
μιλάω για ξεκάρφωτα πράγματα .... για να βγω απ την συγκεκριμένη συζήτηση ....
αλλά το άλλο που άκουσα την φωνή της κοπέλας που τράκαραν με το μηχανάκι ενώ βρισκόταν σε άλλη μεριά και σε σημείο που δεν φαινόταν πως έγινε;;;

Ειλικρινά δεν το κάνω πλέον επίτηδες ...παλιά το έκανα εσκεμμένα το γνωρίζω ...αλλά τωρα
όταν συζητάω με διάφορους ανθρώπους .... πιάνω τον Εαυτό μου να το κάνει και προσπαθώ να το σταματήσω ...
αλλά το άλλο που άκουσα την φωνή της κοπέλας που τράκαραν με το μηχανάκι ενώ βρισκόταν σε άλλη μεριά και σε σημείο που δεν φαινόταν πως έγινε;;;

με ένιωσες."
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
Γ.Μετεν έγραψε:Μπερδεύτηκα τώρα...![]()
αυτό με το μηχανάκι και την φωνή που άκουσες, δεν το έκανε η λειτουργία της ενσυναίσθησης, αλλά της διαίσθησης...
Και αυτό ΄δεν έχει καμία σχέση με την υποβολή σκεψεων στους άλλους...
Γιώτα, ο Άνθρωπος έχει πολλές δυνάμεις...δεν έχει μία μόνο...Κάποιες αφυπνίζει, κάποιες όχι...μπορεί να μην αφυπνίσει και καμία, οι περισσότεροι ζουν στην κοσμάρα τους. Οι πιο ευαίσθητοι ψυχικά, έχουν κάποιες λειτουργίες αφυπνισμένες ήδη...
διαίσθηση, διακοή, διόραση, επικοινωνία μεσω εσωτερικών αισθητηρίων, ενσυναίσθηση, μαγνητισμός...
Που μπερδευτηκες?

ξέρω πως δεν έχει σχέση με την προβολή των σκέψεων...
αλλά όπως είπα δεν το κάνω επίτηδες απλά θέλω να βρω έναν τρόπο για να μπορώ να το κοντρολάρω .
Ξεμπερδεύτηκα πάλι ...

ξέρω πως δεν έχει σχέση με την προβολή των σκέψεων...
αλλά όπως είπα δεν το κάνω επίτηδες απλά θέλω να βρω έναν τρόπο για να μπορώ να το κοντρολάρω .
Ξεμπερδεύτηκα πάλι ...

με ένιωσες."
Δεν θα χρειαστεί να ελέγξεις τίποτα Γιώτα...
Την καρδούλα να προσέχεις σαν πολύτιμη και δεν θα έχεις ανάγκη τίποτα μετά...
χαίρομαι που ξεμπερδεύτητες...

Την καρδούλα να προσέχεις σαν πολύτιμη και δεν θα έχεις ανάγκη τίποτα μετά...
χαίρομαι που ξεμπερδεύτητες...