Αγάπησε κάτι με την Ψυχή σου και άσε την Δύναμη της Αγάπης να το κάνει τέλειο...
Κανέναν δεν μπορείς να αλλάξεις εσύ, μπορεί όμως η Φωτιά της Καρδιάς σου...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Vaso έγραψε:
Θεέ μου σ' ευχαριστώ γιατί σήμερα μπορώ να σε νιώθω, μέσα στον πιο μικρό κόκκο άμμου...Τόσο πολύ, που μπορώ να περπατώ με ανάλαφρο βήμα...
Θεέ μου σ' ευχαριστώ, γιατί σήμερα μπορώ να σε νιώθω, μέσα στο πιο μικρό φύσημα του ανέμου...Τόσο πολύ, που μπορώ να πετάω με φτερά σαν πούπουλο...
Θέε μου σ' ευχαριστώ, γιατί σήμερα μπορώ να σε νιώθω, μέσα στην πιο μικρή φλόγα...Τόσο πολύ, που μπορώ να καώ στην Φωτιά σου..
Θέε μου, σ' ευχαριστώ, γιατί σήμερα μπορώ να σε νιώθω μέσα στον ΑΝΘΡΩΠΟ...Τόσο πολύ, που μπορώ να αθωώνω το ένοχο...
Αγάπησε κάτι με την Ψυχή σου και άσε την Δύναμη της Αγάπης να το κάνει τέλειο...
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
vaso έγραψε:Αγάπησε κάτι με την Ψυχή σου και άσε την Δύναμη της Αγάπης να το κάνει τέλειο...
Βασουλα μου :romance-heart:
δεν εχω λογια
Πεντάμορφη και το τερας
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
---------------------------- Πολεμα και Οραματισου!