Ευχαριστω για τους ομηρικους καυγαδες με την κορη μου :roll: :roll: :roll: και τον αντρα μου που γκρεμιζουν τον γ@@@@@νο εγωισμο μας 8) :lol: :lol: :lol:
Καλημερούδια
Δεν ξέρω ποιόν να πρωτοευχαριστήσω αυτές τις ημέρες , μια και είναι πολλοί αυτοί που στέκονται δίπλα μου, με την παρουσία τους η με τα λόγια τους και με το φως της ψυχής τους...
Το υπέροχο είναι οτι ''ερχονται'' ακόμη και χωρίς να τους ζητηθεί λεκτικά, την κατάλληλη στιγμή.
Ετσι και εδω υπάρχουν μερικά , εως πολλά κείμενα που θα μπορούσα να τα ''ειχα γράψει'' μόνη μου μια και ''συναντάω τις σκέψεις μου''.
Ευχαριστώ λοιπόν την ζωή που σαλεύει γύρω μας μυστικά και αναπάντεχα.
Να πω χρονια πολλα σε ολες τις μανούλες...και με τη σειρα μου να ευχαριστησω τη δικη μου μανούλα που τοσα χρόνια με εκανε να αισθανομαι παντα περηφανη για εκεινην και για εμενα!!!!
Ευχαριστω.......πολυ!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ευχαριστω που αντεχω στις προκλησεις και με κανουν να αναπνεω...
..... 8)
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!