ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Ναίιι είμαι νυχτοπούλι...
Απλά το βραδάκι πρός μεσάνυχτα έχω όση ησυχία χρειάζομαι για να γράψω σε διάφορα φόρουμς και την γνώση που θα πάρω απο αυτά να την εμπεδώσω καλήτερα παρά στην φασαρία της ημέρας.
Πολύ όμορφο το φόρουμς σας αν και πρώτη φορά γράφομαι σε ένα φόρουμ με τέτοια είδους θεματολογία.
Πρίν γραφτώ διάβασα μερικές ενότητες και μου άρεσε ο τρόπος σκέψης σας και η αγάπη όπως και ο σεβασμός που εκπέμπεται μεταξύ σας..
Εύχομαι ότι καλήτερο και να με συγχωρείσετε εάν απο την αρχή δεν γράφω πολλά θέματα επειδή δέν είμαι γνώστης επι του θέμματος.
Με τον καιρό θα μπώ στο νόημα κι εγώ :lol:
Φυσικά για κάποια άλλα θέματα που είναι πιο κοντά στην μεταφυσική έχω να σας πώ περισότερα...
Απλά το βραδάκι πρός μεσάνυχτα έχω όση ησυχία χρειάζομαι για να γράψω σε διάφορα φόρουμς και την γνώση που θα πάρω απο αυτά να την εμπεδώσω καλήτερα παρά στην φασαρία της ημέρας.
Πολύ όμορφο το φόρουμς σας αν και πρώτη φορά γράφομαι σε ένα φόρουμ με τέτοια είδους θεματολογία.
Πρίν γραφτώ διάβασα μερικές ενότητες και μου άρεσε ο τρόπος σκέψης σας και η αγάπη όπως και ο σεβασμός που εκπέμπεται μεταξύ σας..
Εύχομαι ότι καλήτερο και να με συγχωρείσετε εάν απο την αρχή δεν γράφω πολλά θέματα επειδή δέν είμαι γνώστης επι του θέμματος.
Με τον καιρό θα μπώ στο νόημα κι εγώ :lol:
Φυσικά για κάποια άλλα θέματα που είναι πιο κοντά στην μεταφυσική έχω να σας πώ περισότερα...

Φιλικά Ανδρομέδα~!
Μέσα στο σκοτάδι μου βρήκα το φώς
Για να κατατοπιστείς μπορείς να διαβάσεις στα θέματα :
Όπως και στην ιστοσελίδα www.reikicenter.gr
ότι απορία έχεις σχετικά με το Ρέικι μπορείς να ρωτήσεις στο θέμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ
είτε σε κάποιο ήδη υπάρχον θέμα αν είναι σχετικό είτε να ανοίξεις κάποιο καινούριο...
Καλώς όρισες και πάλι στην παρέα μας και καλή σου μέρα!!!!
- ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
- ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ
- ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Όπως και στην ιστοσελίδα www.reikicenter.gr
ότι απορία έχεις σχετικά με το Ρέικι μπορείς να ρωτήσεις στο θέμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ
είτε σε κάποιο ήδη υπάρχον θέμα αν είναι σχετικό είτε να ανοίξεις κάποιο καινούριο...
Καλώς όρισες και πάλι στην παρέα μας και καλή σου μέρα!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,θα το κοιτάξω.
Μήπως υπάρχει κάτι με κρυστάλους;
Εχω στο σπίτι μου διάφορους κρυστάλους τους οποιους θέλω να δώ πως μπορώ να αποβάλω αρνητική ενέργεια,για θεραπεία κτλπ...
Αν έχεις να μου προτείνεις κάτι θα το εκτιμήσω πολύ.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντησή σου!
Μήπως υπάρχει κάτι με κρυστάλους;
Εχω στο σπίτι μου διάφορους κρυστάλους τους οποιους θέλω να δώ πως μπορώ να αποβάλω αρνητική ενέργεια,για θεραπεία κτλπ...
Αν έχεις να μου προτείνεις κάτι θα το εκτιμήσω πολύ.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντησή σου!
Φιλικά Ανδρομέδα~!
Αν θές πάντως μπορείς να δεις εδω... έχει κάποια στοιχεία για βιβλία που ίσωσς να σε ενδιαφέρουν.......ΒΙΒΛΙΑ / ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ
Καλημέρα παιδάκια!
Ουπς τι βλεπω Ηλία μου? Αποκτήσαμε κι άλλο φαντασματάκι...
Καλημέρα Ανδρομέδα, εγώ και ο Ηλίας είμαστε τα φαντασματάκια του φόρουμ και χαίρομαι τόσο πολύ που τώρα θα έχουμε και παρέα...

Ουπς τι βλεπω Ηλία μου? Αποκτήσαμε κι άλλο φαντασματάκι...
Καλημέρα Ανδρομέδα, εγώ και ο Ηλίας είμαστε τα φαντασματάκια του φόρουμ και χαίρομαι τόσο πολύ που τώρα θα έχουμε και παρέα...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- margaritarenia
Καλημερα
http://www.youtube.com/watch?v=jDJJuH7A ... re=related
Αν Αγαπας ο ιδιος θα εισαι......
Με πολυ αγαπη αφιερωμενο

http://www.youtube.com/watch?v=jDJJuH7A ... re=related
Αν Αγαπας ο ιδιος θα εισαι......
Με πολυ αγαπη αφιερωμενο
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- galazia_sfaira