DVD - VIDEO
Re: DVD - VIDEO
ευχαριστούμε!!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
το είδα και εγώ και μου άρεσε πάρα πολύΠαιδακια γλυκα να δειτε το Rise of the Guardians ....ενα παιδικο με πολυ συγκινηση και γλυκητητα.....και οχι μονο
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πήγα να το πάρω αλλά δεν το είχε και πήρα το "Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ". Ενημερωτικά σας λέω πως δεν είναι μεταγλωτισμένο αλλά είναι υπέροχη ταινία.Παιδακια γλυκα να δειτε το Rise of the Guardians ....ενα παιδικο με πολυ συγκινηση και γλυκητητα.....και οχι μονο
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Ναι, θα συμφωνήσω

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ναι το έχω δει ώραιο είναι
και εμένα το dvd μου είπαν ότι δεν το έχουν φέρει ακόμα το άλλο, αλλά θα το φέρει
και εμένα το dvd μου είπαν ότι δεν το έχουν φέρει ακόμα το άλλο, αλλά θα το φέρει
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
Ααααα μικυ μακιααααα!!! Θα το δουμε σιγουρααα....
Ευχαριστουμε Ευουλα μου

Ευχαριστουμε Ευουλα μου
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
όμορφες ταινιούλες!!! Θα τις δω άμεσα, ευχαριστούμε!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Emmanouela έγραψε:Ααααα μικυ μακιααααα!!! Θα το δουμε σιγουρααα....![]()
![]()
![]()
![]()
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
Fotini έγραψε:Emmanouela έγραψε:Ααααα μικυ μακιααααα!!! Θα το δουμε σιγουρααα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
Emmanouela έγραψε:Παιδακια γλυκα να δειτε το Rise of the Guardians ....ενα παιδικο με πολυ συγκινηση και γλυκητητα.....και οχι μονο![]()
Να και το τρειλερ![]()
Εμμακι μας οντως ηταν ονειρεμενο!!!Ευχαριστουμε!!!
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!