Ειδικά στη δεύτερη τον βρίσκω πολύ σέξυ τον τύπο.... μπουκιά και συχώριο :lol:

...εκτός από τον Ηλία!!!!!!!Στην ζωή μου Βικτωρία, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ, δεν βρήκα
Και η πρώτη μια χαρά είναι...θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε με αυτή , μια μάνταλα διαλογισμού , και πιστεύω οτι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ εκπαιδευτικά. :roll:Ειδικά στη δεύτερη τον βρίσκω πολύ σέξυ τον τύπο.... μπουκιά και συχώριο
ου! Ο Ηλεκτρικός και το μετρό είναι κάθε μέρα γεμάτος...βρε κορίτσια...κυκλοφορούν αυτοί?
Τουλάγχιστον αυτοί είναι ακίνδυνοι. Που να δεις κάτι άλλοι τι ξετρυπώνουν ...Η ακριβής απάντηση είναι << οτι το ζήτησε η ψυχή μας >> λέει....τι να θέλει να ''μαθει'' άραγε ???Γιατί εγώ πέφτω πάνω σε χλεχλέδες????
Δεν δέχεται αόριστες απαιτήσεις το κοσμικό ....και μετά λέει....οτι αυτό θα κρίνει αν πρέπει να γίνει η όχι η ευχή...Λοιπόν, όποια ξέρει κανένα καλό δοκιμασμένο διαλογισμό-προσευχή για να προσγειωθεί στο δρόμο μας κούκλος σαν στη φωτογραφία και με εσωτερικό πλούτο, ας μην το κρατάει για τον εαυτό της.
Ολο κι όλο που εχει , αυτό το φοβιστικό είναι, αν του το πάρεις ‘....δεν εχει και μαλλιά... :shock:Βρε παιδιά βρε παιδια............
γαι σταθείτε κατ'αρχήν..αυτος ο τύπος εκει πανω..........πως το ν κόβετε γαιτι εμενα με φοβιζει ........
Ασε που θα εχεις και παρέα και μεγάλη απότι φαίνεται, ετσι κι αλλιώς μόνοι μας γερνάμε..Οπως καταλαβατε μονη μου θα γερασω και θα με ακουτε!