το όραμα μου

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι..!
Το συγκεκριμένο γράφτηκε 2006 καλοκαίρι!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Πότε θα εκδοθεί το βιβλίο επιτέλους????Θα καταλήξει σε λίγο 3000 σελίδες!!!! :D Βγάλε τουλάχιστον τον πρώτο τόμο να διαβάσουμε και εμείς τίποτα και συνεχίζεις βρε πουλάκι μου στην τελική!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Βάσω, οσο ανακαλύπτω την πραγματικότητα της ’’δευτέρας παρουσίας’’ (της παρουσίας ολόκληρης της ενέργειας της Αγάπης Του) στην εποχή που διανύουμε ,αισθάνομαι πόσο ευλογημένοι είμαστε ,ως γενιά...
:wink:
Αισθάνομαι ακόμα ότι αυτή η ενέργεια είναι η βάση, που πατάνε οι ενέργειες του σύμπαντος ,που θα βοηθήσουν αυτή την αλλαγή στην ανθρωπότητα, που άνθρωποι και αόρατος κόσμος θα συναντηθούν για να συμβούν τα απαραίτητα...
Για το ανώτερο καλό....
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D :D :D :D :D :D :D

Πάω να κλείσω ένα κεφάλαιο, και ξεπηδούν 10 επιγνώσεις που χρειάζεται να γραφούν...Δεν φταίω πίστεψέ με!

Νιώθω πάντως ότι θα ολοκληρωθεί...γιατί θα ανοίξει άλλο!
΄Ηδη υπάρχει μέσα μου...

Δεν πρέπει για κάποιο διάστημα, να κάνω τίποτα άλλο!
Το βλέπετε δυνατό? :roll:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τι ευλογημένοι?
αυτά έχουν αποφασιστεί από εμάς σε ψυχοπνευματικό επίπεδο!

Τυχαία είμαστε λες σήμερα εδώ στην Ελλάδα?

΄Οποιος δεν το κατάλαβε ακόμα....ε, θα έρθει η ζωή να του δώσει να το καταλάβει...Σφυριά στο κεφάλι! χαχαχαχα!

Εικόνα
Site Admin

Vaso έγραψε::D :D :D :D :D :D :D :D
Πάω να κλείσω ένα κεφάλαιο, και ξεπηδούν 10 επιγνώσεις που χρειάζεται να γραφούν...
Πάντως με τους ’’μεζέδες’’ που μας δίνεις , βλέπουμε και μεις πως ξεπηδάνε οι ’’επιγνώσεις’’ :lol: :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πάντως οι "πρόσφατες" δεν θα συμπεριληφθούν...

Αυτές είναι από μόνες τους βιβλίο... :cry: :D :wink:

Εικόνα
Site Admin

Το χειρόγραφο γρήγορα !!!! :lol: :lol: :lol:
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Νομίζω πως μια βιβλιοθήκη άνετα μπορείς να την γεμίσεις!!!! :D :D :D :D :lol:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Αγαπούλα μου αν είναι να δονούν οι παραθέσεις μέσα στο forum φαντάσου ολοκληρωμένο!

αχ όσο σκέφτομαι την καρδούλα μου όσο θα διαβάζω άνοιγμα μεγάλο :D

ενθύμηση επαναφορά
Άβαταρ μέλους
Victoria

Δημοσίευση από Victoria »

Αχ Βασούλα συμφωνώ με τους προλαλήσασες....δώσε προτεραιότητα στο βιβλίο, ανυπομονώ να το διαβάσω! Το "Μέσα στη Σιωπή άκουσέ με" με είχε γεμίσει με αγάπη, συγκίνηση και πίστη. Πήρα αρκετές απαντήσεις και πολύ θα ήθελα να ήμουν τότε (ούτε ακόμα είμαι) σε ένα υψηλότερο επιπεδο επιγνώσεων για να είχα καταλάβει τα πάντα όσα αναφέρονταν στα μηνύματά του και στα λεγόμενά σου. Τώρα απλά επιζητώ όλο και περισσότερη γνώση περιμένοντας υπομονετικά πότε όλα αυτή θα μου γίνει και βιώματα - για αυτό please please please μην το καθυστερήσεις! :study: :D
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Βρε παιδιά βρε παιδιά... μην βιάζεστε.. θα τελειώσει το βιβλίο!! χαχαχα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Victoria

Δημοσίευση από Victoria »

Danny έγραψε:οσο ανακαλύπτω την πραγματικότητα της ’’δευτέρας παρουσίας’’ (της παρουσίας ολόκληρης της ενέργειας της Αγάπης Του) στην εποχή που διανύουμε ,αισθάνομαι πόσο ευλογημένοι είμαστε ,ως γενιά...
:wink:
Αισθάνομαι ακόμα ότι αυτή η ενέργεια είναι η βάση, που πατάνε οι ενέργειες του σύμπαντος ,που θα βοηθήσουν αυτή την αλλαγή στην ανθρωπότητα, που άνθρωποι και αόρατος κόσμος θα συναντηθούν για να συμβούν τα απαραίτητα...
Danny μου μη ξεχνάς ότι πιθανότατα έχεις ζήσει και άλλες ζωές στο παρελθόν, όπου δε συνέβει τίποτα, απλά δεν τις θυμάσαι. :wink: Η "επανάσταση" της πνευματικότητας θα συνέβαινε αργά η γρήγορα, και πιθανότατα θα ήσουν παρούσα, με κάποια από τις τωρινές ή μελλοντικές ενσαρκώσεις, είτε αυτό συνέβαινε το 2008 είτε το 2090.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ, μιας και ζω αυτή τη στιγμή στο 2008, ανυπομονώ να δώ φανερές και ζουμερές εξελίξεις στον πλανήτη μας, με την έννοια ότι θα ανοίξει για μια συγκλονιστική μάζα ανθρώπων ένας πνευματικός δρόμος και πλέον το να μιλάμε για αυτά τα θέματα θα είναι καθημερινό φαινόμενο (όχι όπως τώρα που αν θελήσεις να μιλήσεις για έννοιες όπως Ανώτερος Εαυτός, διαστάσεις, δόνηση κτλ θα σε κοιτάνε στην παρέα σου σαν ψυχάκια :shock: ).

Από τις πρόσφατες πάντως φορές που προσπάθησα να μίλησω σε γνωστούς μου για να εξηγήσω με απλά λόγια τι είναι το ρέικι (χρησιμοποιώντας λέξεις όπως τσάκρας, μπλοκαρίσματα, φυσικό/συναισθηματικό/νοητικό/πνευματικό σώμα, ενέργεια, ψυχοσωματική ασθένεια, πρότυπα κτλ) διαπίστωσα ότι με άκουγαν με ενδιαφέρον και αναγνώριζαν μια δυνατή πιθανότητα αλήθειας σε ό,τι τους έλεγα. Οπότε φαντάζομαι λίγο πολύ οι άνθρωποι έχουν εξοικιωθεί με αυτές τις έννοιες και είναι διατεθειμένοι να ακούσουν περισσότερα.

Χθες παρακολούθησα την εκπομπή του Χαρδαβέλλα "Οι πύλες του Ανεξήγητου" που είχαν θέμα για 6η ή 7η φορά τα παιδιά INDIGO, κρυσταλλικά παιδιά κτλ. Μου έκανε εντύπωση το εξής γεγονός: Ο Χαρδαβέλλας και οι συνεργάτες του είχαν καλέσει ειδικούς του εναλλακτικού χώρου πχ Φιλίτσα Κόρμπα και πολλούς άλλους, οι οποίοι ειδικοί δε φοβόντουσαν πια να μιλήσουν με περισσότερη (από ό,τι στο παρελθόν) ορολογία για την πνευματική πραγματικότητα. Οι δημοσιογράφοι, αντί να έχουν την νοοτροπία του "απόδειξέ μας ότι αυτά που λες είναι αλήθεια και δεν σου έχουν λασκάρει οι βίδες" είχαν την νοοτροπία ότι "εσύ που είσαι ο ειδικός, μάθε μας και μας τι συμβαίνει λοιπόν στον κόσμο αυτό". Δηλαδή είχαν μια ειλικρινή πρόθεση να αγκαλιάσουν και να προβάλλουν στον κόσμο αυτές τις συζητήσεις πνευματικότητας, ενώ στο παρελθόν τις άγγιζαν επιδερμικά, με μια διάθεση επιφυλακτικότητας για να "μη φάνε και ντομάτες από τον κόσμο".
Κάτι που μου άρεσε ήταν ότι από το πάνελ λείπανε οι παπάδες. Χάρηκα πολύ γιατί αυτοί οι παπάδες δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φύγουν από το κουτί τους για να υποστηρίξουν κάτι πέρα από την ορθοδοξία, με αποτέλεσμα να καθυστερούν τη συζήτηση με τα μοιρολόγια τους και τα "αμαρτωλοί, υποκλιθείτε στο Θεό".

Θέλω να πω με όλα αυτά, ότι ήδη νιώθω μια αλλαγή στη γενική νοοτροπία του κόσμου. Είναι πιο δεκτικοί. Αλλά εύχομαι να φτάσει γρήγορα η ώρα εκείνη που θα έχουν συμβεί κοσμογονίες ώστε η πνευματικότητα να έρθει με λαμπρότητα και λάμψη στην καθημερινότητα όλων μας. Λέτε να είναι η περίοδος που ξεκινά το 2012, τη περίφημη αυτή χρονιά που τελειώνει η παλιά ενέργεια? :roll:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βικτωρία μου, κάνω ότι μπορώ για να τελειώσει...

Σκέφτηκα να οργανώνουμε τέτοιες συζητήσεις στο κεντρο.

Σήμερα, όπως πάντα δηλαδή, στα πλαίσια του σεμιναρίου, ειπώθηκαν απίστευτα πράγματα, οριοθοτήθηκαν άλλα τόσα, λύθηκαν απορίες και δόθηκαν εξηγήσεις...

Και λέω...μήπως?????

΄Οταν η γνώση έχει βάσή, Βικτωρία μου, δεν διστάζεις πια να την φωνάξεις ακόμα και στους παπάδες...

Τι να μου πουν εμένα για τον θεό και την δικαιοσύνη του, όταν δεν μπορούν να μου εξηγήσουν γιατί δεν με βάζουν στο ιερό!!!!!

Δεν μασάει πια ο κόσμος...άλλαξε ήδη η ενέργεια!
Μπορεί η ημερομηνια αλλαγής της εποχής του Υδροχόου να είναι πιο μακρινή, όπως σας λέγω ότι και σήμερα που μιλάμε έχουμε άλλον "αέρα" στα πέριξ μας!!!!!

Το κυριότερο που θα συμβεί στο άμεσο (μα άμεσο) μέλλον, θα είναι να πέσουν οι μάσκες, από όσους εκμεταλλεύονται την ανάγκη της ψυχής να ξεδιπλώσει την αληθινή της υπόσταση...
Του δήθεν και τους τάχα πνευματικούς...
Τους δήθεν και τους τάχα "δασκάλους"...
Τους δήθεν και τους τάχα "μάγκες" των ψυχών!!!!!

Θα δείτε, τι θα συμβεί...

Η εποχή μας δεν σηκώνει πια καθυστερήσεις...

Ε...μα, δεν με αφήνετε κι εσείς να γράψω...
Με όλα αυτά τα ωραία που συζητάμε εδώ, που να συνεχίσω :D

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Πες κάτι κι απο το επόμενο βιβλίο.........κι αυτο μεσα σου είναι! :D :D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”