Το Είπε ... :-)
Re: Το Είπε ... :-)
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- Alexandros
πολύ καλό Σοφάκι...

-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
- Alexandros
«Ο κόσμος δεν είναι ατελής και δεν εξελίσσεται αργά ακολουθώντας ένα δρόμο προς την τελειότητα. Όχι, είναι τέλειος κάθε στιγμή. Κάθε ατέλεια, κάθε αστοχία ήδη κουβαλάει μέσα της τη χάρη»
ΕΡΜΑΝ ΕΣΣΕ
«Δεν πρέπει όμως να ακολουθούμε εκείνους που μας συμβουλεύουν, όντας άνθρωποι, να σκεφτόμαστε τα ανθρώπινα πράγματα και, όντας θνητοί, τα θνητά, αλλά πρέπει, όσο μπορούμε, να κάνουμε τους εαυτούς μας αθάνατους και να στραγγίσουμε κάθε νεύρο μας ώστε να ζήσουμε με το καλύτερο πράγμα μέσα μας. Γιατί ακόμη κι αν είναι μικρό σε μέγεθος, πολύ περισσότερη δύναμη έχει και αξίζει να υπερβεί τα πάντα.»
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΕΡΜΑΝ ΕΣΣΕ
«Δεν πρέπει όμως να ακολουθούμε εκείνους που μας συμβουλεύουν, όντας άνθρωποι, να σκεφτόμαστε τα ανθρώπινα πράγματα και, όντας θνητοί, τα θνητά, αλλά πρέπει, όσο μπορούμε, να κάνουμε τους εαυτούς μας αθάνατους και να στραγγίσουμε κάθε νεύρο μας ώστε να ζήσουμε με το καλύτερο πράγμα μέσα μας. Γιατί ακόμη κι αν είναι μικρό σε μέγεθος, πολύ περισσότερη δύναμη έχει και αξίζει να υπερβεί τα πάντα.»
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Αχ! Αυτός ο Έσσε!
Όσο για τον Αριστοτέλη, λυπάμαι που θα το πω, και αντίθετα απ' ότι νομίζουμε, η σκέψη του αποτέλεσε ΜΕΓΑΛΟ εμπόδιο στην εσωτερική εξέλιξη του Ανθρώπου, όντας κατά κύριο λόγο ΕΞΩστρεφής και όχι ΕΣΩστρεφής..
Όσο για τον Αριστοτέλη, λυπάμαι που θα το πω, και αντίθετα απ' ότι νομίζουμε, η σκέψη του αποτέλεσε ΜΕΓΑΛΟ εμπόδιο στην εσωτερική εξέλιξη του Ανθρώπου, όντας κατά κύριο λόγο ΕΞΩστρεφής και όχι ΕΣΩστρεφής..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Είσαι μικρός. Αν κάνεις
ακόμα ένα βήμα θα σε αφανίσουν.
Είπα: Αν δεν το κάνω
θα είμαι ακόμα πιο μικρός
Βάσος Λυσσαρίδης (ανυπότακτος, αντάρτης, σοσιαλιστής)
ακόμα ένα βήμα θα σε αφανίσουν.
Είπα: Αν δεν το κάνω
θα είμαι ακόμα πιο μικρός
Βάσος Λυσσαρίδης (ανυπότακτος, αντάρτης, σοσιαλιστής)
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Συμφωνώ μαζί σου Δημητρούλα για τον Αριστοτέλη, και δεν λυπάμαι και καθόλου μάλιστα!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Όποιος θυσιάζει την ελευθερία του για την ασφάλειά του, δεν του αξίζει ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Όποιος θυσιάζει την ελευθερία του για την ασφάλειά του, δεν του αξίζει ούτε το ένα ούτε το άλλο.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...