ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
δεν μαρέσει ο Μπραντ Πητ.Vaso έγραψε:καλά κορίτσια... :lol:
Ποιός ρώτησε τι θα πει εγκράτεια? :roll:
Να σου κολλάει ο Μπραντ Πητ και εσύ να λες ότι σήμερα η ημέρα περιέχει προσευχές...αυτό μάλλον είναι "εγκράτεια"...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι πολύ "ωραίος"
Θέλω κάτι εξωπραγματικό....κάτι σαν Legolas (xa xa) ή κάτι brutal τέλος πάντων.
Εκεί καταργείται εντελώς η εγκράτεια....
Χριστινάκι, μοιράζομαι τα πάντα...εκτός από τον Λέγκολας!! :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ο Λέγκολας είναι ξωτικό, δηλαδή λειτουργεί περισσότερο με το πάνω μέρος (για να μην πω κεφάλι... :lol: :lol: και μας διώξει ο Ηλίας...χαχαχα)

Αυτοί μοιράζονται από μόνοι τους, δεν χρειάζονται εμάς...χαχαχα!!!!
Ο Λέγκολας είναι ξωτικό, δηλαδή λειτουργεί περισσότερο με το πάνω μέρος (για να μην πω κεφάλι... :lol: :lol: και μας διώξει ο Ηλίας...χαχαχα)

Αλλά κατάλαβα τι είναι η εγκράτεια, σε τι μας χρησιμεύει δεν είπε κανείς...
Ονερα γλυκά...ωραία πού είναι η άνοιξη...χι χι
Δεν..... με τίποτα.....σαν εμφάνιση , για τα άλλα δεν ξέρω.
Αλλά κατάλαβα τι είναι η εγκράτεια, σε τι μας χρησιμεύει δεν είπε κανείς...

Ονερα γλυκά...ωραία πού είναι η άνοιξη...χι χι
Όχι ΄Ελλη μου...η εγκράτεια είναι πνευματική ποιότητα και δεν έχει σχέση με την εγκράτεια που έχουμε ως πρότυπο, με βάση την ηθική...Πρότυπο υπό διάλυση
Η εγκράτεια, όπως και τόσες άλλες ποιότητες ενεργοποιημένες με το πνεύμα μας, μας φέρνουν ακριβώς στον χώρο του, που όμως για να έρθεις εκεί, έχεις σπάσει κάθε κώδικα ηθικής του φυσικού κόσμου.
΄Ηταν μια πολύ μακρινή διαδρομή για μένα, η αποκωδικοποίηση των αξιών και των ποιοτήτων...΄Οτι έπαιρνα σαν διδασκαλία, έσπαγε μέσα μου κάθε κομμάτι τοίχου που είχα μάθει στον φυσικό μας κόσμο σαν κοινωνική ηθική και αξία, με παραδείγματα, που σημαίνει βιώματα!
Και έτσι έγινε η αλήθεια μου
΄Ισως χρειάζεται περισσότερη ανάλυση, και θα το κάνω σίγουρα σε δεδομένο χρόνο, όμως η εγκράτεια είναι αυτή που ισορροπεί το ένστικτο και την πνευματική ουσία της ανθρώπινης φύσης, όταν αυτή βιώνει την αυτοπραγμάτωσή της.
Με αυτήν την έννοια που εσύ το αναφέρεις, ίσως είναι το βασικότερο πρότυπο, που όμως η συνέχεια της ένταξής της στις πνευματικές αξίες, είναι η ουσιαστικότερη διαδρομή, όταν οι πόλοι τείνουν να έρθουν σε θεϊκή ισορροπία!