ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Γιατί ο θρήνος δεν της ταριάζει Katrin.

Ο θρήνος είναι για την απώλεια που νοιώθω και όχι για την Μέλη.
Ήταν ένα χαρούμενο σκυλί, έζησε πολύ καλά μέχρι τα βαθιά γεράματα και χθες μου ζήταγε να φύγει.
Έφυγε με χαμόγελο και όχι με θρήνο κι εγώ γνωρίζοντας ........ κλαίω για τον εαυτό μου, για τα χρόνια που πέρασαν, τις στιγμές που έζησα, τις εμπειρίες που αποχαιρέτησα, τα λάθη που έκανα, τα διδάγματα που πήρα, τον νέο δρόμο που χάραξα.

Και χαμογελώ με ευγνωμοσύνη στον ήλιο που ανέτειλε σήμερα. :!:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Katrin

Δημοσίευση από Katrin »

Αυτό εννοώ κι εγώ Έλλη μου. Θρηνείς για τη δική σου απώλεια κι αυτό είναι πολύ πολύ οκ. Νομίζω πως το ξέρει κι η ίδια άλλωστε οτι δεν κλαίς για εκείνη.
Μάκια
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και από μένα.
Έλλη μου τί μου θύμισες, σε καταλαβαίνω απόλυτα ,γιατί το έχω ζήσει και γω :cry:
Αλλά πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί , για τα όσα νοίωσαμε και για αυτήν
την απεριόριστη αγάπη που πήραμε κοιτάζοντας μέσα στα άδολα μάτια τους. Κι αν έφυγαν , θα είναι πάντα μαζί μας.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από angela_al »

Καλημέρα σε όλους
Αυτό με τις απώλειες αγαπημένων τετράποδων συντρόφων... :roll:
Ακόμη έρχονται στον ύπνο μου τέτοιες σκηνές και ξυπνάω χάλια.
Όταν πέθανε το πεκινουά, ένιωθα ότι παίρνοντας νέο σκυλί θα πρόδιδα το πρώτο, τέτοιο κόλλημα... Κατάφερα, χρόνια αργότερα, να πάρω κοντά μου ένα νέο σκυλί κι επέλεξα το πιο μεγαλόσωμο (μολοσσό) να μην θυμίζει σε τπτ το παλιό. Είχαμε αποφασίσει να το πούμε Ροξάνη αλλά τελικά (όσο το εμποδίζαμε να συμβεί αλλά τόσο συνέβαινε) επικράτησε το Λειλά (όπως λέγαμε το πεκινουά)...
Δεν το ένιωσα ποτέ τόσο ιδιαίτερο, τόσο συναισθηματικό, διαισθητικό, τόσο αρκετό για να με συντροφεύει... Πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου η σύγκριση με τη Λειλά που έφυγε ... Ποτέ δεν αφέθηκα να το λατρέψω έτσι όπως το πρώτο, κρατούσα πάντα μια απόσταση από φόβο μην έρθει η στιγμή και βιώσω ξανά τέτοια συναισθήματα.
Κρίμα για το ζώο, κρίμα για μένα... Τέσπα... Πάνε 14 χρόνια που έφυγε η πρώτη Λειλά από κοντά μας. Δεν θέλω άλλο ζώο κοντά μου- όχι τόσο κοντά όσο είχα τη Λειλά.
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Επισκέπτης

απαντηση

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

καλημερα!εχω κι εγω ενα σκυλακι κανισακι!τη λενε ΜΠΟΥΜΠΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ!!ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗ ΧΑΣΩ !ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.Λυπαμαι που εχασες το σκυλακι σου!καταλαβαινω!!Αντε!!με εκανες και εκλαψα για πρωτη φορα στο φορουμ!!πατησες ενα κουμπι μου!!! :(
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Είχα πολλά κατοικίδια στην ζωή μου.
Τα περισσότερα έφυγαν από βαθιά γεράματα και λίγα από ατυχήματα ή αρρώστιες. Είμαι έτοιμη για καινούριο ζώο να του δώσω και να πάρω αγάπη. Δέχομαι τον θάνατο όπως δέχομαι και την ζωή.
Η μόνη μου αναστολή είναι ότι μεγάλωσα κι εγώ, αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις μου και έχω ανάγκη από χρόνο για τον εαυτό μου.
Δεν μπορώ όμως να φανταστώ την ζωή μου χωρίς κατοικίδιο.
Θα δούμε :)
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Έλλη μου είσαι πολύ δυνατή!Να σαι πάντα καλά!Εγώ άφησα τον ’ρη μου στον πρώην σύντροφό μου και πριν λίγο καιρό έμαθα ότι τον έχασε! :cry: Ακόμα κλαίω για τον αγαπημένο μου σκυλάκο γιατί με στίριξε πολύ ψυχολογικά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου!δεν το συζητώ για άλλο ζώο οποιουδήποτε τύπου!ούτε για μύγα! :)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Είναι μόνο 4 μήνες που έφυγε ο Ρούκυ, και έχει μείνει κοντά μας η αγάπη που μας έδωσε!!!
20 μέρες μετά πήραμε τον Λάκυ, και τώρα αγαπήσαμε κι αυτό το βλαμμένο!!!! :lol:
:lol: Είναι τόσο χαδιάρης!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Καλημερα.Καλο μηνα!!!!!
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Καλησπέρααα σε όλη την παρέα! :D
Rainmaker

Έκλεισα το εισιτήριο μου!!!!!!!1 :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :colors: :dj: :joker: :flower: :sunny: :thumbsup:

20 Μαΐου πετάω από εδώ και φτάνω εκεί 1 το πρωί ξημερώνοντας δηλαδή 21! :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι καλά!! πολύ χάρηκα!!! :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Με το καλό νάρθεις :D
Nick

Δημοσίευση από Nick »

ε αν δεν ειχαμε ενα γατι στο σπιτι τωρα θα επερνα χαλαρα ενα σκυλουδι για παρεα.

Παραδοση το εχουμε με τα γατια. Αλλα οταν φτιαξω το σπιτι μου κατω ενα σκυλακι θα το παρω σιγουρα.

οταν ομως 'φευγει ενα ζωακι απο το σπιτι ειναι ασχημο εως πολυ ασχημο. :cry:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Έκλεισα το εισιτήριο μου!!!!!!!
:D :D Πολύ χαίρομαι Ηλιάκο γιατί θα σε δω απο κοντά!Θα είμαι εκεί γύρω σε αυτή την ημερομηνία Αθήνα!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Rainmaker

Αααα πολύ χαίρομαι!!!!ναι να σε δω και απο κοντα γιατί μου έλειψες πολύ Δωρουλα!! και εσυ και όλη η παρέα!!! :D :D :D :D

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”